Sweet Sacrifice - הקליפ!

Blue Aura

New member
גם מבט יפה על הקליפ...../images/Emo189.gif

אבל לית'יום ממש איכזב אותי, חשבתי שזה יהיה "וואו!" אבל זה לא היה, כמה שהייתי אני "תשושה" מלחכות לקליפ, ככה איימי הייתה תשושה.
זה לא השאיר לי כלום, היום אני לא רוצה לשמוע את השיר הזה, לפעמים שאני רואה אותו בטלויזיה, אני טיפה מתלהבת כי "הנה אוונסנס." אני לא ממש רואה אותם בטלויזיה, רק במחשב, אז זה מלהיב.

yotem 16

New member
וואו, לגמרי.../images/Emo83.gif

כאילו, ראיתי את הקליפ פעמים ספורות. לפני זה ממש אהבתי את השיר, אבל אחרי הקליפ לא יכולתי לשמוע אותו יותר. כמובן שאני עוד שומע אותו וזה, אבל הוא ממש מאוס כבר. הייתי בטוח שהקליפ לליתיום באמת יהיה *ה*דבר, וממש התאכזבתי בסוף. בסה"כ הרעיון מאוד טוב לדעתי, אבל זה נעצר ברעיון בלבד ולא עבר על הביצוע בקליפ עצמו.

s h a r u s

New member
דווקא אני חושבת שזה חזק!

כל הקטע של התמונות מאוד חזק.. למה כל הזמן רק אימי לי אימי לי עכשיו מכניסים את כולם. קליפ יפה לאללה ממשש אהבתי... אולי זה טיפה מהיר..

Evi Virus

New member
אהבתי ../images/Emo99.gif

אז מה אם יש הרבה פריימים? זה רק מוסיף, זה יותר מעניין ככה ובכל צפייה מגלים דברים שלא ראינו קודם, וגם הקליפ הוא פשוט כל כך מגניב והרעיון שלו...
. זה היה מדהים, ולכל אלו שאומרים שאין עלילה - איך אין עלילה אם במשך כל הקליפ היא בורחת ובסוף מוצאים אותה? כל הקטע היה לראות ולבדוק מה הולך שם, יש שם כל כך הרבה שלא רואים בהתחלה ואחר כך זה פתאום נראה לעין... אהבתי מאוד. מאוד.
קליפ מעולה! :)

Evi Virus

New member
מוסיפה: נהדר שהלהקה הייתה ביחד!

זה היה סוף מתאים ביותר, והיה כיף לראות את כולם ביחד דווקא בסוף הקליפ. :) אהבתי את הפרשנות של מאי ויותם, זה נשמע הגיוני

darkDork

New member
אומייגאד מושלם@!#$ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהבתי הכל האאא איזה אדיר בנים בנים בנים@#!#@ ד"א- זה קליפ. לשיר. למה אתם כבדים? XD לדעתי גם לית'יום, בטח ובטח שהקליפ משתווים בלי שום בעיה לקליפים של פולן אולי אפילו יותר מיוחדים ^^ בקיצור ראר. ^___________^

Because Of May

New member
תארתי את זה בערך ככה...../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

עוד רק שקניתי את TOD ו-CMWYS יצא כסינגל חשבתי על הסינגל הבא.... ורציתי מאוד שזה יהיה SS.... ובאמת תיארתי את הקליפ שלו עם אש וכל מיני בריחות של איימי..... ממש קלע לקטע שלי
זה מצויין שרואים סופסוף את כל הלהקה ולא רק את איימי! והקליפ באמת מעניין, וכל הקטע שהוא לא מובן- זה מה שהופך אותו למעניין! וכמובן שיש עלילה! השריפה והבריחה.... איימי בורחת מהאהבה הקודמת שלה.... ושורפת את המכתבים, נמצאת בבלבול רציני.... והלהקה, שמייצגים את התומכים שלה, מחפשים אותה ומנסים לעזור לה.... אבל היא בסערת רגשות... ואז, כשהלהקה מגיעה אליה סופסוף, היא מבינה שיש כאלה שתומכים בה, שהיא לא לבד, שיכולים לעזור לה.... ואז נהיה שקט... היא משתחררת מהאהבה שלה.... אני כ"כ שמחה שהשיר הזה יצא כסינגלל!
אחלה קליפ

Blue Aura

New member
איזה פירוש מהמם! בול!../images/Emo47.gif../images/Emo189.gif

תותחית מאי!

Blue Aura

New member
ו...../images/Emo189.gif

אני לא הבנתי את זה כמו שאת הבנת, וההסבר שלך מאוד אבל מאוד הגיוני וגם יפה!

כואבות לי העיניים. ../images/Emo60.gif

ושאיימי תמצא מאפרת חדשה :\ אני לא מבינה איפה ראיתם דפים נקרעים ולא יודעת מה, אני ראיתי איימי ולהקה..

FuNKYyY

New member
אחרי עוד כמה צפיות...

זה יותר טוב. חחח לא הבנתי עוד למה היא בורחת מהלהקה ואז הם מקיפים אותה אבל אחלה קליפ. יש כמה קטעים שהיא נראית שם כמו הילדה הזאת מ"הצלצול" חחחח

למעלה