Sweet Sacrifice - הקליפ!

Lost Lullaby

New member
זה אותו במאי של ליתיום במקרה?

כי תסלחו לי אבל זה מה זה אותו דבר
משחקי פוקוס, תפאורה [גם אם היא ממוחשבת] ממש ממש יפה, ועם פוטנציאל אדיר, אבל... אין תוכן! איפה הקליפים של פעם? איפה MI או EF?? עם כל הכבוד... כמה אפשר לראות איימי שרה? :/

Rose Madder

New member
כי.... כי......

-לא לסקול אותי- פולן יותר טוב. חזרת להיות מנהלת? ה-1 באפריל תיעתע בי?

../images/Emo41.gif אוקיי ... ../images/Emo41.gif

אוקיי זה עמוס בפרטים.. כאילו יותר מדיי דברים שקופצים לעין.. קצת חסר עלילה.. אבל כשאני אישית שומעת את השיר כל הבלאגן הזה שקורה בקליפ זה מה שקורה לי במוח אישית:| אז התחברתי ממש קשות לקליפ. לא יזיק להראות את הלהקה יותר.. כמה אפשר לראות רק איימי.. הם גם חלק מכל הסיפור הזה.. אנחנו עדין בקטע של אוונסנס ולא רק איימי. וזהו.

Honey girl17

New member
וואאאאווו

האווריה סופנית והשמלה שלה יפיפיה! אבל לויתם היה יותר יפה

TheRainMaker

New member
אחרי צפייה רביעית

אני חושב שהקליפ עושה שירות מעולה לשיר, ובעיניי הוא משדרג את השיר ורק גורם לי לרצות לשמוע אותו יותר. בדיוק כמו שעשו שאר הקליפים הטובים שלהם- MI וCMWYS. להגיד שהקלפ חסר תוכן זה פשוט לא נכון, כי זה לא רק איימי שרה, כל הלהקה משתתפת ולא רק מנגנת. יש המון דברים בכל פריים[שזה מעולה לדעתי
] שמעבירים את התוכן. אני אוהב קליפים כאלו, עם עלילה לא ברורה. זה רק גורם לראות את זה שוב ושוב ושוב ולתת לזה פרשנות לפי איך שאתה מבין. להבדיל מEF שיש שם עלילה מאוד ברורה, אבל אחרי 2 צפיות מבינים את כל הפואנטה ואין ממש סיבה לראות את זה שוב ושוב. ולפי מה שראיתי, הם מסתובבים במקום שאמור לסמל את הגוף/נפש שלהם, מקום עם הרבה מאוד בלאגן [ג'וקים, קורי עכביש, תצלומי רנטגן מקפצים בין הפריימים] ועד סוף הקליפ הם מצליחים לפרוץ את הקורי עכביש. וזה מסתדר עם מה שאיימי אמרה על השיר- שיר שאמור לסגור את הפרק הקודם בחיים שלה, ש"מנקה" אותה מאהבות ישנות/פחדים וכו'.

EliranMaor

New member
תכלס:X

לגבי מה שאמרת עם העלילה, שכשזה לא ברור אז זה יותר טוב כי כל אחד מפרש את זה לפי איך שהוא מבין

ben213

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!

מסכים איתך לחלוטין לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב...

Rose Madder

New member
אוקיי, למה עמוס מידי?!

איפה אתם רואים פה עמוס, רק תסיברו לי. אז מה אם קופצים דברים פה ושם, זה הופך את זה ליותר טוב. אם הראות תהיה טובה בידיוק כמו בקודמים- אין לזה פואנטה. DDDDDDDDDDDD: מעולה!

Honey girl17

New member
בפעם הראשונה

זה ממש מתשתש אחרי כמה פעמים זה נראה ברור ומבינים מה הולך שם.

Rose Madder

New member
אני לא הבנתי מה הולך שם,

גם אחרי כמה פעמים שצפיתי. אין כאן כל כך מה להבין

Honey girl17

New member
מישו אמר פה

שכאילו הלהקה מחפשת דרך... כל אחד בנפרד... הם עוברים תמיכשולים ותפחדים שלהם.אש,עצמות,ג'וקים...איפה ראיתם אותם לעזאזל?? אבל בסוף הם ניפגשים ומנצחים תפחד. לוידעת זה מה שאני הבנתי...

Rose Madder

New member
זה מתחיל להשמע כמו שיעור ספרות

חופרים ב|ביפ| למרות שאין צורך. על כל דבר אפשר להמציא חפירה חדשה, תוכן ועלילה. זה קליפ יפה, מיוחד, מושקע, אבל אין לו פואנטה. נקודה. סימן קריאה. ועוד שאלה- איך הסרט "התא" קשור לפה?

ben213

New member
ממש לא נכון,

זה לא בקטע של לחפור שיעור ספרות.. הקליפ מעביר את מה שהשיר מעביר.. והמילים של השיר לא נכתבו לאוויר.. יש מסר במילים ובקליפ.

yotem 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

זה שהפואנטה לא קופצת לך על הפרצוף כמו בקליפ של Everybody's Fool (שבלי קשר, אני מאוד אוהב), לא אומר שהיא לא קיימת. דווקא זה אחד הקליפים שנראה לי שהוקדשה אליו מחשבה, ואני באמת מתחבר לעניין שכל אחד יכול לפרש את זה כמו שהוא רוצה. דאמ, בליתיום אפילו לא היה מה לפרש! כאילו, עם כל האהבה שלי לאוונסנס, הקליפ לליתיום היה אחד המזוויעים לדעתי. חסר טעם וחסר ריח, איימי נראתה נורא, אז כן- היה את הסיפור של "הטוב והרע" בתוכה שנאבקים כביכול, אבל זה לא קיבל מספיק במה בקליפ עצמו ורובו עסק ב"תראו את איימי שרה מול המצלמה" ואז גם "תראו! איימי שרה גם מרחוק!". בכל אופן, הניתוחים האלה הם דווקא הדבר הכייפי לפעמים..קליפ שבצפייה ראשונה אתה מבין את כל הסיפור שלו (יכול להיות מדהים כמובן), אבל גם לשעמם נורא מהר.

Blue Aura

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

"ב"תראו את איימי שרה מול המצלמה" ואז גם "תראו! איימי שרה גם מרחוק!"." קורע
אתה צודק בשני דברים וטועה באחד [לדעתי
] אתה צודק שלית'יום אחר המזוויעים של אוון וגם בכל הקטע הזה שלכל אחד יש את הניתוח שלו לקליפ, זה רק מקרב את המעריצים לאוונסנס, גם צודק לגבי זה שאתה חושב שהושקעה בקליפ השקעה רבה ושהפואנטה לא קופצת לך בפרצוף אלא אתה צריך להתאמץ בשבילה ובדרך שלה להבין אותה. אבל איימי לא נראת רע בלית'יום, היא נראת תשושה.

yotem 16

New member
חח../images/Emo83.gif

לא יודע אם מזוויעה או תשושה אולי שילוב של שניהם חוץ מזה נראה לי שעד שכבר מצלמים קליפ ומשקיעים את כל הכסף, לא היו מצלמים אותו אם היא סתם הייתה עייפה
נראה לי שזה חלק מה"משחק" שהיא עושה בקליפ. יעני כולה מותשת בגלל הטוב והרע והליתיום ובלהבלהלבה

למעלה