Sweet Sacrifice - הקליפ!

Honey girl17

New member
חחח

עזוב זה נובע משיעמום יתר. החופש הזה חירפן אותי...

../images/Emo3.gif

זה לא סגנון הקליפים שיגרום להם להיטחן בMTV בואו נגיד ככה :| צריך לראות אותו בטלויזיה כדי לקבוע מה הדעה הסופית חחח אבל אני די אוהב אותו.. אמי נהיית רזה וכוסית מרגע לרגע
ועל זה אין תלונות

yotem 16

New member
וואו ../images/Emo2.gif../images/Emo83.gif

צפייה ראשונה עברה בשלום. קודם כל, הרבה הרבה יותר מעניין מליתיום. גם אם הקליפ הזה לא עילוי, לפחות לא נרדמתי ב- 20 השניות הראשונות, להבדיל מליתיום. העריכה המהירה ממש מגניבה, אני אוהב נורא דברים כאלה. התפאורה מגניבה ואיימי נראית מעולה (שוב, בניגוד לליתיום). לא כל-כך הבנתי את המסר.. אבל לפי הג'וקים וכל התמונות האחרות, אני משער ש... דברים מפחידים?

Guitar Girl1

New member
וואו.. חזקקק!! ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

מטורף כאילו מה שהלך שם.. אני צכה עוד לראות את זה בטלוויזיה באיכות ובשקט כדי להבין יותר לעומק מה הלך שם חח אהבתי!
[פרט לעובדה שזה אחד השירים האהובים עלי ביותר..
]

idanias

New member
אוקייי.......

אהבתי מאוד מאוד מאוד
אהבתי את כל הקטע עם האש והתמונות המהירות
ותשימו לב בסוף איך היא רצה\בורחת ואז יעני תופסים אותה?

haunted1

New member
אני לא הכי מגיב פה אבל הבנתי ...

הקטע בקליפ הוא שהלהקה עוברת דרך דברים מפחידים שהם רק אשליה ולבסוף הם נפגשים והם מגלים שהכל היה במוחם כמו השורה העיקרית בשיר FEAR IS ONLY IN OUR MINDS לפחות ככה אני מאמין שהכוונה של הקליפ...

frozen Blood

New member
לא ממש:X

במשך כל הקליפ איימי באמת בורחת ומפחדת ממשהו... ובסוף אנחנו מגלים ממה כי המשהו הזה תופס אותה-שאר הלהקה. (האהאהא אני צריך לישון בשעות כאלה!

yotem 16

New member
באמת?../images/Emo83.gif

אני דווקא חשבתי בהתחלה כמו גיא
אבל ראיתי את זה רק פעמיים, צריך עוד וצריך בטלוויזיה! סעמק עם הקליפים האלה באינטרנט ]:

frozen Blood

New member
זה מה שאני הבנתי מהסוף:X

זה נראה כאילו הם מקיפים אותה... והיא כולה חסרת אונים.. אבל יש הרבה דרכים להסתכל על זה..כל אחד רואה את הכיוון שלו.

למעלה