Sweet Sacrifice - הקליפ!

Im Not Dead

New member
אממ..

מי לעזאזל ערך את הקליפ? לא מבינים כלום, הכל מהר מדי ואם יש עלילה אז פספסתי אותה.

frozen Blood

New member
אוקיי אני אהבתי../images/Emo3.gif

אממ אבל זה יכול להיות ממש מגניב אם גם הלהקה תוציא הסבר לפריימים הקופצים:X

frozen Blood

New member
תכלס...

הוא קפץ לי לאחד מ2 הקליפים הכי טובים.(אהבתי גם את EF;[ )

Snow White King

New member
OMGGG גרוע !!

אפילו מליתיום מה כל הקטע עם האש? זה כזה משעמם + כמה אפשר לדחוף תמונות בשניה אחת? עמוס מידי למה הם מתמקדים הרבה בשאר הלהקה ? אפשר להתמקד טיפה עליהם ועל איימי יותר וככה הקליפ יהיה חלק כמו CMWYS אוף :(

Liquid Dreams

New member
מה?:||||

אנחנו כולנו כל הזמן אומרים "אין להקה אין להקה" ואתה בא ואומר "למה להקה"? אתה כזה הפך

Snow White King

New member
אבל כמה אפשר לדחוף את כולם?

זה ממלא את כל הקליפ ועוד עם כל התמונות שקופצות ועוד הרבה תמונות , שבכלל אי אפשר להבין ולראות את איימי למה אי אפשר לעשות קליפ עם עלילה נחמדה? כמו CMWYS או MI או קליפ סוחף שיש בו סוג של "הופעה" כמו ב GU?

נכון שזה קצת

קצת קצת.. אבל ממש קצת מעביר את אותה אוירה שיש בקליפ FIGHTER של כרסטינה אגילרה? אל תתנפלו עליי בגלל ההשוואה... הקליפ הזה הרבה יותר מהפנט

yotem 16

New member
לא דוחפים אותם הרבה בכלל../images/Emo83.gif

קודם כל, גם ב- CMWYS וגם בליתיום בקושי הראו את הלהקה, ודווקא שמחתי שפה כן רואים אותם. עם כל האהבה שלי אל איימי, אין לה קריירת סולו. היא חלק מלהקה, ולגיטימי שבקליפים של הלהקה יראו את כל הלהקה. חוץ מזה, באמת שלא הראו אותם כזה הרבה בקליפ.

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!

מה שאמרת על זה שאין לה קריירת סולו, זה בדיוק מה שגם אני חושבת.

Snow White King

New member
לא הם פרות , סתם :p

אבל זה סתם ממלא את כל משך הקליפ למה לא להתמקד על הסולנית ולעשות קליפ עלילה נחמד? במקום 50 מליון קפיצות

kittycatbone

New member
שטויות..

ראיתי מלא קליפים בלי עלילה ממש טובים ומדעימים. ובמיוחד כמו שעדן שם למטה אמרה, קליפים טובים גם יכולים רק להעביר את התחושה של השיר בלי עלילה מסויימת! וזה עושה את זה מאוד טוב

FuNKYyY

New member
תכלס.. לא הבנתי.. ../images/Emo122.gif חח

אין לי מושג אבל יש לי הרגשה שזה אותו אחד שביים את לית'יום.. עוד סוג של קליפ משעמם לשיר מ-ד-ה-י-ם! אין ספק שהוא מגניב אבל
חח

למעלה