Sweet Sacrifice - הקליפ!

אהבתי!!!!!!!![=

יש משהו בדברי "העריכה" הלקויה חח.. כלומר, יש באמת קטעים שרצים מהר מידיי, לא מספיקים להבין את הפואנטה של חלק אחד, וכבר קופצים לחלק השני (למרות שכל הקליפ חוזר על עצמו פחות או יותר..ככה ש..) אבל הוא מרתק כזה! מעניין לראות אותו.. אני מרוצה
תודה על הלינק!!

רק עוד דבר אחד..

הקליפ באמת עמוס מידיי..הכל מבולגן כזה..ומצד שני (כמה סתירות היום
) זה שיר דרמתי כזה, עם המון אנרגיות והמון קפיצות..ככה ש..אולי הוא דיי תואם את הקליפ.. רר אני כבר לא יודעת, אבל אני ממש לא מאוכזבת

frozen Blood

New member
ככל שזה מבולגן יותר..ככה את תצטרכי

לראות את זה יותר פעמים
מה שאומר שיצטרכו לשדר את זה הרבה פעמים בערוצי המוזיקה^^

TheRainMaker

New member
הו וואוו!../images/Emo2.gif אחד הטובים!!

ויזואלית הוא מדהים
צריך לראות עוד כמה פעמים כדי להבין מה בדיוק הולך שם, אבל אהבתי מאוד מאוד מאוד.

sharwan

New member
וואו. אוקיי! :|

לדעתי הקליפ מבולגן מדי... הכל זז מהר מדי וזה לא מובן! וצריכים להתמקד בלהקה יותר :\ [קראתי את התגובות של כולם והרבה לא אהבו את לית'יום...] אז בקשר ללת'יום- ממש אהבתי אותו.. הרבה יותר טוב מזה לפי דעתי... אבל- זה אוונסנס!!
איימי
!!!! אז אין לי תלונות

double O S

New member
וואו, אהבתי../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

ממש יפה, בעיקר הסוף^^ הג'וקים קצת תקועיםP:

Im Not Dead

New member
כי היו עוד 384 דברים באותו פריים..

ומה קשור ג'וקים?! לא יכלו לחשוב על עלילה אמיתית במקום לתקוע כל דדבר שאפשר בכל פריים? הקליפ הכי גרוע של אוונסנס עד היום =\

וואו וואו וואו.

על הטוב ועל הרע. מה שרע בקליפ הזה זה שהוא ממש ממש עמוס. מצד שני זה גם משהו שממש מוסיף לו.. קליפ עם המון המון עוצמה, וזה משהו שהיה לי ממש חסר בלית'יום. ויזואלית הוא ממש יפה. אפילו הצלחתי להבין את המסר על הצפיה הראשונה, ובהחלט התרשמתי. מבחינתי הקליפ הזה מקבל 9 רק כי בערך עד החלק האחרון של השיר לא הצלחתי להבין אם אני אוהבת את זה או לא. וואו. קליפ ממש טוב. (וכדי להפוך את החפירה למושלמת!!) הנה הרשימת קליפים החביבים עליי: SS EF GU L BMTL MI CMWYS

idanias

New member
נראה לי שהמסר הוא...............

שהשיר הוא על מישהו שהיא עזבה והיא רוצה לשכוח אותו וכל זה... אז היא שורפת את כל הדברים שקשורים אליו? יש שם דפים זכרונות וכל הדברים האלו...

למעלה