Sweet Sacrifice - הקליפ!

EvAdorad

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שהתכוונת למאפרה

xtina 4 ever

New member
וואוווו!../images/Emo210.gif

אני לא ממש בפורום, אבל באתי להגיב על הקליפ.
אז ככה: SS הוא אחד השירים היותר מוצלחים באלבום החדש. הוא היה חייב לצאת כסינגל, והקליפ שלו מעולה. על הצפייה הראשונה הבנתי מה המסר של הקליפ. האש, התמונות שמתחלפות כל שניה (שאמורות להיו מפחידות בכאילו), הגו'קים וקורי העכביש- כל אלה הם המוח והרגשות של איימי. הצופה בקליפ נמצא בעצם בתוך המוח של איימי, ורואה את כל סערת הרגשות (למשל, אש=כעס) שמתרחשת שם. ככה אני הבנתי את זה, ואני ממש אוהבת את הרעיון. קליפ אדיר!

MyTearsDontFall

New member
נורא מעורפל.

נתן הרגשה כאילו הבמאי של הקליפ בעצמו לא ידע מה הוא רוצה להביע... לא הבנתי ממש אבל בסך הכל זה אוונסנס, תמיד זה טוב^^

EvAdorad

New member
וואו! זה מדהים!

אוקיי, אולי הוא שונה ממה שאנחנו רגילים לבדרך כלל, אבל תסתכלו איזה יפה הוא!!!1 אולי אין פה עלילה, והוא קצת קשה להבנה, והוא קצת עמוס מדי, אבל הוא יפה!! טוב, אני לא מצליח להסביר את עצמי, אז אני אשתוק.

EvAdorad

New member
סעי, סעי. סעי כבר לת"א שלך!

בוגדת. [רק אל תקחי אותי ברצינות, טוב?]

תהיה שלי אחרי צפיה רביעית בקליפ.

חושבים שאולי חברי הלהקה מייצגים את הפחדים של איימי בצורה כזאת או אחרת? כי בסצנת הסיום כשכולם נפגשים המבט של איימי מקבל תפנית שונה לחלוטין. עצם העובדה גם שכולם נראים אותו הדבר חוץ מאיימי שלא לובשת שחור, מדגישים את העובדה שאולי הם לא בידיוק אנשים... לא יודעת להסביר. יואו הקליפ הזה מצויין.

2nd me

New member
אמ. לדעתי לא.

לדעתי זה בקטע של החברים שלה שמנסים להגיע אליה, ובגלל זה כל הקליפ הם הולכים קשובים כאלה.. כאלה חאעמודים. יש להם מבט תמים. DD: אני חושבת שחברי הלהקה מייצגים את האנשים הקרובים אליה, שהיא נעלמה להם והתרחקה מהם ונכנסה אל תוך עצמה, ולאורך הקליפ הם מנסים להתקרב אליה, ולקראת הסוף הם מוצאים אותה, והיא פוחדת להפתח אליהם בכל מקרה.. ו.. יש גם את הקטע שאיימי קצת לא-שפויה בקליפ (a little insane), אז הפחד שלה מזה שהם מקיפים אותה זה פחד לא-מוצדק, והם בסה"כ מנסים לעזור לה.

Last Butterfly

New member
אהבתי המון המון../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

ואוו קליפ מדהים ויותר יפה לדעתי מליתיום וCMWYS,יש אווירה של מיסתורין כזאת:0 ואיימי כל כך מושלמת שם
אני מחכה כבר לראות את זה בטלוויזיה אבל רק שלא יחרש יותר מידי...

וואו איימי ממש כוסית (כמו תמיד)

טוב ולגבי הקליפ-----> לפי דעתי יש בקליפ ממש עוצמה וזה ממש מתאים לSS וגם מאוד אהבתי שכל הלהקה משתתפת אבל לא ברור לי המסר של הקליפ ואני אשמח שמישהו יסביר לי... :) ופחות אהבתי את הקטע שהג'וקים מופיעים תוך כדי כי אני פשוט שונאת ג'וקים ולפי דעתי זה לא היה במקום אבל החלק שמופיעים איברים מגוף האדם זה די מגניב וגם את האש אהבתי בסך הכל אחלה קליפ ואני לא מבינה למה כולם אומרים שהם לא אוהבים את ליתיום כי לפי דעתי הוא אחד הקליפים הכי טובים של אוונסנס... אני חושבת שיקח לי זמן להתאהב בקליפ אבל קודם אני צריכה להבין את המסר ואני ממש יודה למי שיסביר לי

Blue Aura

New member
יש הרבה מסרים לקליפ הזה...../images/Emo189.gif

כל אחד מפרש את זה אחרת, נגיד מאי [Because Of May] פירשה את זה כ-"השריפה והבריחה.... איימי בורחת מהאהבה הקודמת שלה.... ושורפת את המכתבים, נמצאת בבלבול רציני.... והלהקה, שמייצגים את התומכים שלה, מחפשים אותה ומנסים לעזור לה.... אבל היא בסערת רגשות... ואז, כשהלהקה מגיעה אליה סופסוף, היא מבינה שיש כאלה שתומכים בה, שהיא לא לבד, שיכולים לעזור לה.... ואז נהיה שקט... היא משתחררת מהאהבה שלה...." אני למשל לא קיבלתי את כל הדברים האלו מהצפייה הראשונה ובטח שלא מהשנייה, אחרי שקראתי את ההודעה של מאי, נפל לי האסימון, לפי דעתי זה מאוד נכון מה שמאי כותבת. אבל יש אנשים שיפרשו את זה אחרת. אני לא זוכרת אבל מישהו פירש את זה אחרת אבל גם נכון, לדעתי פחות נכון ממה שמאי כתבה אבל גם נכון בדרך שלו. אני אנסה לחפש לך.

Blue Aura

New member
זה לא מה שרציתי אבל גם טוב.../images/Emo9.gif

הנה, xtina 4 ever מפרשת את זה ככה: "האש, התמונות שמתחלפות כל שניה (שאמורות להיו מפחידות בכאילו), הגו'קים וקורי העכביש- כל אלה הם המוח והרגשות של איימי. הצופה בקליפ נמצא בעצם בתוך המוח של איימי, ורואה את כל סערת הרגשות (למשל, אש=כעס) שמתרחשת שם" את מבינה, מאי מפרשת את זה שהלהקה היא התומכים של איימי, היא לא לבד ו-xtina 4 ever מפרשת את זה כאילו שהצופים הם בתוך הראש של איימי.

Blue Aura

New member
או, הנה...../images/Emo189.gif

מצאתי את מה שרציתי, הנה עוד הספקט... מישהו אמר ו-Honey girl17 ציטטה או משהו, ככה: "שכאילו הלהקה מחפשת דרך... כל אחד בנפרד... הם עוברים תמיכשולים ותפחדים שלהם.אש,עצמות,ג'וקים...איפה ראיתם אותם לעזאזל?? אבל בסוף הם ניפגשים ומנצחים תפחד. לוידעת זה מה שאני הבנתי..." את מבינה למה אני מתכוונת? שאני אפסיק את החפירות האלו.

yotem 16

New member
אממ../images/Emo45.gif ../images/Emo83.gif

אני אישית עדיין לא גיבשתי דיעה לגבי מה שאני חושב שהקליפ מעביר. הייתה כאן מישהי שאמרה משהו נכון לדעתי ששמתי אליו לב.. בסוף הקליפ רואים את איימי עומדת מול הלהקה, והיא נראית כאילו מבוהלת או משהו כזה. גם כשהיא נתקלת בהם זה נראה כאילו זה בא במפתיע, ואני חושב שזה אומר משהו. אבל אני פשוט לא יודע מה
אבל אני גם מסכים עם העניין שאולי הלהקה מהווה איזהשהו עוגן או משהו כזה שאולי מבטל את הפחדים ומאחד ביניהם ובעצם יוצר הרגשה בטוחה. הרי לאורך כל הקליפ יש בלאגן ותמונות ומוזיקה ואש, וגם נראה כאילו כולם מחפשים אחד את השני. יש את הקטע שאיימי מצמידה את היד שלה לבד (?) כלשהו ורואים את היד מהצד השני, וכולם נראים כאילו הם בורחים ממשהו ומחפשים מישהו אחר, ובסוף רואים שהם מצאו אחד את השני- ובדיוק ברגע הזה יש שקט וכאילו הפחד נעלם, כי הם ביחד.

yotem 16

New member
אגב אתם יודעים../images/Emo83.gif

ממש מעניין אותי להפעיל את הקליפ בתוכנה כזאת שמצלמת את המסך כל פריים (הייתה לי תוכנה כזאת פעם ואני לא יודע מה נסגר איתה ולאן היא נעלמה), וככה לקלוט יותר טוב חלק מהתמונות שם שפשוט עוברות מהר מדי. התוכנה הזאת בעיקרון פשוט מצלמת את כל הקליפ בתמונות סטילס לתוך תיקייה אחת. אם למישהו יש מושג, אני כאן

Blue Aura

New member
איך קוראים לתוכנה? ../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

שמוליק! הדבקת אותי ב-
פעם הייתי משתמשת ב-
, אבל
יותר חמוד.
אבל עדיין, הדבקת אותי.

DARk lies

New member
אוקיי. XD

זה עמוס בפרטים, טוב שלא. אבל.. חמוד, אני יודעת. איימי כוסית ושרה והולכת והולכת ולא מגיעה לשומקום, פה ושם רואים את חברי הלהקה [יותר טוב מאשר של יראו אותם בכלל.], אפקטים מוזרים, דברים קופצים על המסך, אבל סה"כ יצא חמוד.

למעלה