Sweet Sacrifice - הקליפ!

evanescence17

New member
את לא יודעת כמה אני מסכים איתך

איפשר לסבול כבר ועד התוכנית סופר רוק מגעיה אין evanescence

arbella

New member
אני חושבת שהקליפ ערוך

מוזר מידיי... הוא עמוס בכל כך הרבה תמונות ודברים שקופצים. לא הבנתי כלום:S

arbella

New member
אני חוזרת בעצמי..

לאחר צפייה רביעית הביקורת שלי קצת שונה.. נכון, זה מבולגן וזה עמוס והעריכה קצת מציקה בעינים אבל זה בהחלט קליפ שונה מהשאר. לשם שינוי, הם לא מתמקדים רק באיימי וסוף סוף מתמקדים גם בשאר חברי הלהקה, הרי אוונסנס הם לא רק איימי. יש בקליפ עצמות וגולגולות אמיתיות ועצים מפחידים וג'וקים מגעילים וזה מגניב למדיי. אני אישית נורא אהבתי את הקטע האחרון שהם באים אליה ועומדים כולם ביחד. בסך הכל אין מה להשוות את הקליפים לקליפים של פולן. הרי בלי בן זה לא אותו הדבר... אבל.. בסבבה<:

Torn Identity

New member
אוקיי, מה הפואנטה. ../images/Emo12.gif

הכל טוב ויפה, איימי יפה, שרה, קמה, זועקת קצת, מושיטה ידיים... מהממת, באמת. אבל מה המטרה בקליפ? טוב, נו, איימי אמרה שזה בעיקר לראות את הלהקה ב"לייב". שזה יותר על השיר והפעם אין סיפור משוגע או משהו. נו, תמיד נחמד לראות את איימי שרה.

Evi Virus

New member
אבל יש כאן סיפור,

כמובן שכל אחד מפרש איך שהוא רוצה... דווקא לי מה שהפריע לא היה זה שהיא לא זזה יותר מדי ושהיא סתם שרה או משהו כזה [כי לא בדיוק ראיתי את זה ככה, חוץ מזה שהיא באמת לא זזה יותר מדי אבל אין לי בעיה עם זה P:], אלא שהשיער שלה היה בול כמו בלית'יום. וגם האיפור היה דומה. למה צריך להיות לה אותו לוק בשני הקליפים? כלומר, היא יפה, ברור
, אבל לא אהבתי את השיער בלית'יום כי הוא גורם לה להיראות מוזר [או לפי אחותי: כמו מכשפה >< , אפילו שאחותי גם אוהבת את אוונסנס] ועשו אותו בדיוק אותו הדבר ב-SS. שיעשו לה פן או משהו, כמו בהופעות.

FireInsaid

New member
אוקי, ואו *_*

כמה מכם אמרו דברים ממש נכונים לדעתי, בקשר לזה שזה חזק ולגמרי מתאר את השיר. התזוזה התמידית, גורמת לזה למשוך אותך כל הזמן. ואיימי,והלהקה, ואוו
אחד האהובים עליי. ולפי הסדר: SS GU MI EF L CMWYS BMTL בערך. כי יש כמה ממש טובים שבאותו מקום ]: ארג

yotem 16

New member
או או אני גם רוצה לדרג../images/Emo83.gif

SS EF GU MI BMTL CMWYS L בערך

לא התעלפתי../images/Emo3.gif אבל קליפ יפה

הדעה שלי עוד יכולה להשתנות,זה אחד השירים האהובים עליי מקווה שהקליפ לא יהרוס את זה...

2nd me

New member
ואני מגיבה אחרי כולםכולםכולם.

ראיתי עכשיו את הקליפ פעם ראשונה וממש אהבתי אותו. ז"א... וואו, הוא מדהים.
קראתי פה ושם הודעות על הדיון ב"מסר" של הקליפ ובכוונה שעומדת מאחוריו... וול, הפרשנות שלי לכל הסיפור המטורף שהולך שם זה הקו המנחה שליווה את איימי כשהיא כתבה את השיר עצמו. הדבר הראשון שאני זוכרת מהשמיעה הראשונה של השיר זה שהוא נפתח בשורת מחץ מטורפת, וככה גם נפתח הדיסק. It's true, we're all a little insane. אני חושבת שהשורה הזאת היא המסר של הקליפ, ואני מניחה שזה אומר שזה גם מה שאיימי רוצה להעביר בתור המסר של השיר. הרעיון של הקליפ המפוצץ הזה, לדעתי, הוא להכנס לתוך הראש שלה. כל מה שעובר לה בראש כשהיא חושבת על ההוא שנפרד ממנה והשאיר אותה כועסת. (הפרשנות לאש ולצבעים החמים) עוד שורה בולטת בשיר שלדעתי הבמאי של הקליפ החליט להתייחס אליה היא- Fear is only in our minds, taking over all the time. החרקים, העצים, החושך, העצמות (שלדים).. הכל אסוציאציות של "פחד". והכל, לפי הקליפ (והשיר), בראש שלה. כל הסיפור של עשרות התמונות בשנייה רק עוזרות למילים לקבל משמעות חזקה יותר.. הפחדים, הכעסים, ההיסוס... הכל נמצא אצלה בראש, וזה בא לידי ביטוי בצורה כ"כ בולטת וחזקה. אני מאוד אוהבת את זה.
בנוסף ל"משמעות", אני מאוד אוהבת את המראה הכללי של הקליפ.
הצבעים יפים, המיקום נהדר, והצילום נראה מושך וחזק.. יש משהו בקליפ שעשה לי צמרמורת כשראיתי אותו. זה בא יחד עם הדיסטורשיין בשיר, אני חושבת. מאוד אהבתי את המקום שהלהקה כולה קיבלה בקליפ, ואני חושבת שבמה כזאת היא במה נהדרת לכל שאר הלהקה. קצת.. לדעת מי האיש עם התופים, מי האנשים עם הגיטרות... זה חשוב ויפה. מה גם שזה הוסיף.
הדמויות האלה מסביבה.. לא יודעת. אני חושבת שזה אחד הקליפים היותר טובים של אוונסנס, בהחלט מתחרה עם Everyboy's Fool.
יומנפלא.

outro

New member
בערך מה שאני חשבתי..

הקטע היחיד שעוד לא הצלחתי להבין הוא למה שהיא פוגשת את שאר הלהקה אז היא נראית כל כך בהיסטריה ומבוהלת.. מישהו הבין את זה?

קליפ מהמם וחזק../images/Emo70.gif

אני גם חושב שמדובר בכך שאנחנו בתוך הראש שלה. הרבה יותר יפה מליתיום, וברמה של CMWYS
.

kittycatbone

New member
איזה יופי^^

אין הרבה עלילה בקליפ, וזה דווקא יפה. כי הרבה יותר טוב כשאין נסיון לעלילה כלשהי מאשר שיש אבל זה לא מצליח XD הצבעים החמים ממש התאימו לדעתי לשיר בדיוק כמו שדמיינתי ^^ (ביחס לצבעים הקרים בקליפ של לית'יום שגם התאימו לדעתי
) סליחה על איך שזה נשמע כאילו ניתחתי את האמצעים האמנותיים של הקליפ
בכל מקרההההה, מראים הרבה יותר להקה שזה נהדר
השיר מדהים
ובקיצור קליפ יפה ^^ (רק חבל שהשיער שוב לא כל כך יפה כמו בCMWYS)

SexyMexicanMaid

New member
אהמ ../images/Emo9.gif

קליפ טוב.. לקח לי זמן להתרגל לחילוף המהיר של התמונות.. אבל ממש אהבתי. כולם פה מתבאסים או משהו כל פעם מחדש... זה קליפ של שיר. נכון הקליפ EF היה נורא נחמד.. עם עלילה והכל.. אבל הרעיון בקליפ [לפי דעתי לפחות] היא להעביר את האווירה ואת ההרגשה של השיר.. כמו בMI וליטיום לדוגמא.. ואת זה הם יודעים לעשות ממש טוב. ממש אהבתי יאP:

למעלה