ואני מגיבה אחרי כולםכולםכולם.
ראיתי עכשיו את הקליפ פעם ראשונה וממש אהבתי אותו. ז"א... וואו, הוא מדהים.
קראתי פה ושם הודעות על הדיון ב"מסר" של הקליפ ובכוונה שעומדת מאחוריו... וול, הפרשנות שלי לכל הסיפור המטורף שהולך שם זה הקו המנחה שליווה את איימי כשהיא כתבה את השיר עצמו. הדבר הראשון שאני זוכרת מהשמיעה הראשונה של השיר זה שהוא נפתח בשורת מחץ מטורפת, וככה גם נפתח הדיסק.
It's true, we're all a little insane. אני חושבת שהשורה הזאת היא המסר של הקליפ, ואני מניחה שזה אומר שזה גם מה שאיימי רוצה להעביר בתור המסר של השיר. הרעיון של הקליפ המפוצץ הזה, לדעתי, הוא להכנס לתוך הראש שלה. כל מה שעובר לה בראש כשהיא חושבת על ההוא שנפרד ממנה והשאיר אותה כועסת. (הפרשנות לאש ולצבעים החמים) עוד שורה בולטת בשיר שלדעתי הבמאי של הקליפ החליט להתייחס אליה היא-
Fear is only in our minds, taking over all the time. החרקים, העצים, החושך, העצמות (שלדים).. הכל אסוציאציות של "פחד". והכל, לפי הקליפ (והשיר), בראש שלה. כל הסיפור של עשרות התמונות בשנייה רק עוזרות למילים לקבל משמעות חזקה יותר.. הפחדים, הכעסים, ההיסוס... הכל נמצא אצלה בראש, וזה בא לידי ביטוי בצורה כ"כ בולטת וחזקה. אני מאוד אוהבת את זה.
בנוסף ל"משמעות", אני מאוד אוהבת את המראה הכללי של הקליפ.
הצבעים יפים, המיקום נהדר, והצילום נראה מושך וחזק.. יש משהו בקליפ שעשה לי צמרמורת כשראיתי אותו. זה בא יחד עם הדיסטורשיין בשיר, אני חושבת. מאוד אהבתי את המקום שהלהקה כולה קיבלה בקליפ, ואני חושבת שבמה כזאת היא במה נהדרת לכל שאר הלהקה. קצת.. לדעת מי האיש עם התופים, מי האנשים עם הגיטרות... זה חשוב ויפה. מה גם שזה הוסיף.
הדמויות האלה מסביבה.. לא יודעת. אני חושבת שזה אחד הקליפים היותר טובים של אוונסנס, בהחלט מתחרה עם Everyboy's Fool.
יומנפלא.