Sweet Sacrifice - הקליפ!

yakir31

New member
ציפיתי ליותר אחרי שראיתי את התמונות

=\ ממש בלגאן בעיניים לא כייף לראות.הקליפ של CMWYS הרבה יותר יפה, וגם של לית'יום (אפילו שזה אותו סגנון, ליתיום עם תפאורה ברורה, רעיון יפה (שלג והכל:p) וגם ליתיום זה שיר שקט יותר אז מתאים לו קליפ כזה אבל ל SS ציפיתי למשהו יותר.. מעבר. אבל לא נורא, תמיד אפשר לראות את הקליפים הישנים P:

razM19

New member
העלתי את הקליפ ליטיוב

למי שרוצה: http://www.youtube.com/watch?v=mJ8Enh1i5zk (אשמח לקבל תגובות
) תהנו

Prue 4 u

New member
להלן תגובתי

זה חזק. זה באמת המון בלאגן בעיניים.. ובאיכות הזו בכלל קשה לעקוב אבל זה הקטע של זה! זה נורא מעביר את השיר עצמו מבחינה מוזיקלית ומבחינת הטון שהוא נכתב בו.. [לדעתי] וזה בהחלט שיפור ענק מלית'יום שדיי אכזב אותי.. מחכה לראות בטלוויזיה :] וכמובן מעניין לדעת אם זה יתפוס בקרב הלא-מעריצים-אדוקים של הלהקה P:

Lihi a

New member
חזק ביותר

הקליפ הזה הוא ההגדרה המושלמת לאוונסנס מדהים

The Kinslayer

New member
אהבתי מאוד.

היא נראית אחלה, רואים קצת יותר את הלהקה מאשר בלית'יום, אחלה עריכה!!!

Blue Aura

New member
../images/Emo2.gif, וואו!../images/Emo47.gif../images/Emo189.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש אהבתי, זה עושה חשק לשמוע את השיר עוד פעם, לא דווקא לראות את הקליפ אלא לשמוע את השיר. איזה יפה לראות את כל הלהקה בסוף ביחד. שלא כמו לית'יום, הקליפ של לית'יום גרם לי לא לרצות לשמוע את השיר, SS ממש מעלה את הרצון לשמוע את השיר עוד פעם וממש לחרוש עליו. כל הפרטים בקליפ עושים אותו עוד יותר מעניין, אתה רוצה לחזור לראות אותו עוד פעם ולראות איזה פרטים פיספסת.

Blue Aura

New member
וגם, הוא הזכיר לי את...../images/Emo189.gif

איימי כמו שהיא נראתה ב-MI ו-GU, ממש נוסטלגיה.
בלית'יום היא נראת ממש תשושה.
ב-100%, SS הרבה יותר יפה מלית'יום! חד משמעית!

double O S

New member
../images/Emo45.gifלגמרי../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif

בדיוק אמרתי את אותו הדבר למישו:O

Blue Aura

New member
פעם שניה שאני קוראת את התגובה...

+
הזאת שהיא משורשרת להודעה שלי.
אני מרגישה[WTF?><"] שבערך חצי מהפורום באותה דעה לגבי המסר של הקליפ, יש כמה גירסאות למסר, כל אחד לוקח את זה איך שהוא לוקח אבל יש גם כמה אנשים שרק קוראים את התגובה של אותו אחד ואומרים לעצמם "וואלה, הוא צודק..." וכו'.

yotem 16

New member
יש לי עוד רעיון ../images/Emo3.gif../images/Emo83.gif

כאילו, ראיתי עכשיו את הקליפ עוד פעם, ושמתי לב שבסוף רואים את כולם קורעים את הבד הזה, לפני שהם מוצאים אחד את השני. לאורך הקליפ עצמו גם רואים הרי את כל אחד לבד באמת כאילו מחפש דרך לצאת וכו'. אז הדבר הראשון שעלה לי לראש זה מעין מבוך כזה
הרי כל אחד במקום נפרד, ורואים אותם הולכים ומחפשים בעצם דרך לצאת (היד של איימי שנוגעת בבד, הבד שנקרע בסוף). זה מחזק את מה שאמרתי קודם לגבי זה שהלהקה זה בעצם משהו בטוח שמעלים את כל הפחדים, ושאולי עד שהם מצאו זה את זה הכל היה מפחיד/מסובך וכו'.

Blue Aura

New member
עוד הספקט. אתם יצירתיים פה. ../images/Emo2.gif

האמת ששום דבר לא עלה לי, לא בסגנון הזה, אני לא ישר מתחילה לחשוב ולהתאמץ לדעת מה המסר, קודם להנות מהקליפ, אחרכך לשבור את הראש עם המסר שלו. אבל כל המסרים שאתם מצאתם ממש נכונים, כל אחד ואחד. זה גורם לתהות אם לאיימי יש פיצול אישיות.

avigal27

New member
הקליפ סבבה

כשלעצמו. כשהוא עומד ביחס לשיר זה קצת הורס. ציפיתי לכ"כ הרבה יותר עלילה מהשיר הזה.. להרבה יותר סצינות, מקומות שונים, אנא עארץ מה אבל משו!!! ועם הרבה יותר רגש ועלילה. במקום זה מתרכזים במקום אחד. קצת הרבה חבל. אבל- ממש ממש ממש טוב ששמו קצת את הלהקה. בקושי מראים אותם בקליפים!! אז סופסוף רואים אותם קצת לשם שינוי!

ben213

New member
אוף!! חלאס עם הג'ניפר לופז הזאתי!!

כל היום אני חורש על MTV וכל מה שאני מקבל זה ג'ניפר לופז.. מקסימוםםם כריסטינה אגילרה או אבריל.. where is my Evanescenceeeeeeeee?!?!?!?! מתי לדעתם נזכה לראות את זה בטלוויזיה?

למעלה