אישי מדי

אני אנסה שוב!

ב"ה [זה עומד להיות קצת הזוי אבל לא נורא] ברחת פעם מהבית? האם שעועית עושה לך רע?? מה הפדיחה הכי גדולה בחיים שלך? מתי הלכת מכות עם מישהו?

ToryMaster

New member
../images/Emo191.gif

ברחת פעם מהבית? כן. האם שעועית עושה לך רע?? כן, איח. מה הפדיחה הכי גדולה בחיים שלך? אני לא מאמינה בפאדיחות. מתי הלכת מכות עם מישהו? כשהגיל שלי היה חד ספרתי.

pRiNcEsSa 10

New member
אממ.. אני יכולה גם?

1. מה הדבר הכי מרושע שעשית למורה? 2. האם נמשכת פעם אל אחד מהמורים שלך? 3. האם נמשכת לאחד מבני המשפחה? 4. מהו הדבר הכי נועז שעשית? 5. מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך?

ToryMaster

New member
הממממ

1. מה הדבר הכי מרושע שעשית למורה? הבאתי כאפה למורה שלי בכיתה ב' וכל כך נבהלתי מעצמי שישר התחלתי לבכות. 2. האם נמשכת פעם אל אחד מהמורים שלך? לא. 3. האם נמשכת לאחד מבני המשפחה? לא. 4. מהו הדבר הכי נועז שעשית? אני חושבת שאני לא אדם נועז, אני מתקשה לחשוב על משהו. מה נחשב נועז בעינייך? 5. מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך? המממ סוף כיתה ט', ים סוף כנראה מאוד חיבב אותי, כי הוא ניסה לקחת אותי לעצמו.

YaEloNeT

New member
דהדאדאמ. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

היית רוצה שאחזור לפה? מה צבע התחתונים שלך? נו באמת, ככה חינכתי אותך? צצצצ. אני באמתבאמת הבכורה? מי הם כל שאר האחים פור גאד סייק? איבדתי אותך ממזמן. יש עוד מישהו שהיית רוצה לאמץ? הדבר שהכי עצבן אותך בפורום? הגולש שהכי הצליח לעצבן אותך בפורום? מי הם הגולשים ברשימת החסומים? למה הם נחסמו? את מי עוד היית רוצה לחסום? האייקון הכיהכי מאוס? הכי הכי אהוב? הכי הכי חסר? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=93889432 *עושה פופ ונעלמת*

ToryMaster

New member
מאמאלה!

היית רוצה שאחזור לפה? כן. מה צבע התחתונים שלך? נו באמת, ככה חינכתי אותך? שחור, שתקי. אני באמתבאמת הבכורה? האמת שלא, אבל ההכי בכורה עזבה את הקן כבר מזמן. מי הם כל שאר האחים פור גאד סייק? איבדתי אותך ממזמן. אני לא זוכרת
יש עוד מישהו שהיית רוצה לאמץ? כרגע? נושי! הדבר שהכי עצבן אותך בפורום? שהבת שלי עזבה. הגולש שהכי הצליח לעצבן אותך בפורום? איזה מציפן ממש ישן, אני לא זוכרת את הכינוי, עוד לפני הספר השישי. מי הם הגולשים ברשימת החסומים? הו. אסור לי לחלוק את המידע הזה, סורי. לא חוקי וכאלה לא נכנס למשחק
. למה הם נחסמו? כי אני לא אוהבת אותם. את מי עוד היית רוצה לחסום? האייקון הכיהכי מאוס?
. הכי הכי אהוב?
הכי הכי חסר? |סוגד|

YaEloNeT

New member
דילגת על שאלה. ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

את מי עוד היית רוצה לחסום? אה. חשבת שלא אשים לב. אך אבוי.
.

הומ, טכנית..../images/Emo204.gif

כשרובין אמר שהוא לא יכול לגלות מה היה בצבא שלו שם.. (נו אנ'לא זוכרת, זה היה מסווג) אז זה היה נקרא אישי מדי.. כי הוא לא היה יכול לגלות וזה כל הקטע.. אז כשאת לא יכולה..? מנהלתי היקרה! הפסיקי נא לכופף חוקים!!

זה לא הקטע.

אם רובין היה עונה הוא היה עובר על חוקי צה"ל והמדינה, אם היא תענה על שאלות מסוימות היא יכולה לעבור על חוקי הפורום, האתר ואולי חוקים נוספים. כך שזה לא קשור בכלל לחוקי המשחק, כיוון שאלה נושאים שאסור להם לדבר עליו, הם לא מסרבים כי הם לא רוצים לענות, אלא כי אסור להם, נקודה.

Romanian Ursus

New member
אני גם רוצה../images/Emo9.gif

בתקווה שלא תסלקי אותי מפה P: 1.כמה את אוהבת אותי? 2.את זוכרת את תאריך הנישואין שלנו? 3.כמה ילדים תעשי לי? P: 4.איך אני בתור אשתך והאם את שמחה שאת נשואה לי? 5.כמה את נמשכת אלי וחושקת בי? 6.מי בינינו תוציא את הזבל?
7.מה שאיפתך\חלומך בחיים? 8.הזכרון הראשון שלך? 9.אם היית צריכה לחיות על מאכל אחד בלבד במשך שבוע, מה היית בוחרת? 10.ספורט אתגרי עושה לך את זה? 11.שיר אחד שאת יכולה לשמוע בלופים? 12.טוב אין לי עוד שאלה אבל אני שונאת מספרים אי זוגיים (מה אני אעשה שאת רב הדברים ה"אישיים" אני כבר יודעת עלייך ואת מה שלא לא נעים לי לשאול פה
)

למעלה