למה?Oס כאילו שזה סוד שזה שם המשפחה שלה.Oס
I Iname the Life Aspec New member 13/2/07 #144 הצעה צריך לקבוע חוק שאם הנשאל לא נכנע תוך 3 ימים (מקסימום שבוע) אז עוברים לאדם הבא. כי אם לא, טכנית זה יכול להימשך לנצח על אותו אדם.
הצעה צריך לקבוע חוק שאם הנשאל לא נכנע תוך 3 ימים (מקסימום שבוע) אז עוברים לאדם הבא. כי אם לא, טכנית זה יכול להימשך לנצח על אותו אדם.
T ToryMaster New member 13/2/07 #148 ../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שבאתי לעשות, כשהשרשור מפסיק לקפוץ - עוברים הלאה.
T ToryMaster New member 14/2/07 #155 חדל קפוץ בחרתי את האדם הבא, אני שולחת לו מסר עכשיו, אבל נפתח את השרשור הבא כשזה יעלם קצת מהעמוד, בסדר?
חדל קפוץ בחרתי את האדם הבא, אני שולחת לו מסר עכשיו, אבל נפתח את השרשור הבא כשזה יעלם קצת מהעמוד, בסדר?
ד דנונה לייט New member 14/2/07 #160 אוקיי, אבל../images/Emo204.gif אפשר להפסיק כשהשרשור עובר לעמוד הבא. מחפשת תירוצים שכמוך..
פ פרד וויזלי המקורי New member 14/2/07 #162 זמן לעבור לקורבן הבא. המשחק הזה נמשך כבר כשלושה ימים. ובנינו, אין סיכוי להפיל אותה, אחרת הייתי הראשון שמנסה.
זמן לעבור לקורבן הבא. המשחק הזה נמשך כבר כשלושה ימים. ובנינו, אין סיכוי להפיל אותה, אחרת הייתי הראשון שמנסה.