אישי מדי

../images/Emo23.gifאישי מדי../images/Emo23.gif

בוחר במנהלת שלנו, ToryMaster , אני בטוח שיש כמה שהיו רוצים לשאול אותה כמה וכמה שאלות .

שאלות

שאלות פורום את חושבת שבזמן הקרוב תפרשי מלנהל את הפורום? במה את חושבת שהפורום הזה יותר טוב מפורום הסרט? שאלה על חיצוניות את יכולה למנות משהו שאת לא אוהבת בחיצוניות שלך? שאלה אישית היה לך אי פעם גולש בפורומים שלך שנדלקת עליו, ואם כן, מי זה?

ToryMaster

New member
פרררפ.

|הדגשאת חושבת שבזמן הקרוב תפרשי מלנהל את הפורום? הצבתי לעצמי מטרה, אם לפרוש, זה רק אחרי שהספר השביעי יוצא. במה את חושבת שהפורום הזה יותר טוב מפורום הסרט? בספר, כאילו?
שאלה על חיצוניות את יכולה למנות משהו שאת לא אוהבת בחיצוניות שלך? אני יכולה. רוצה לשמוע גם? שאלה אישית היה לך אי פעם גולש בפורומים שלך שנדלקת עליו, ואם כן, מי זה? כן, בחור שהכרתי כשניהלתי את 122, טוהר, בחור מקסים, אני מתה עליו.

יעל,אכלת אותה

ב"ה *מציינת עובדה יבשה* 1.מה לעזעאל פירוש הכינוי שלך!? פעם אחת ולתמיד! 2.מה את הכי שונאת שאומרים לך? 3. איזה גלידה את הכי אוהבת?? 4.נכון את התגעגעת אלי?? [זאת שאלה רטורית,כמובן
] 5.השלימי את המשפט הבא: הצאט הוא מקום..

ToryMaster

New member
ספירייייייייייי

1.מה לעזעאל פירוש הכינוי שלך!? פעם אחת ולתמיד! אין לו פירוש, אחת ולתמיד. טורי לקוח מויקטוריה [שזה כינוי שלי] ומאסטר פשוט כי הצליל נשמע טוב. 2.מה את הכי שונאת שאומרים לך? שיגידו מה שירצו, אבל לא בטון צועק, זה מטריף אותי. 3. איזה גלידה את הכי אוהבת?? שוקולד - בראוניז של בן אנד ג'רי'ז 4.נכון את התגעגעת אלי?? [זאת שאלה רטורית,כמובן] ממש
5.השלימי את המשפט הבא: הצאט הוא מקום.. נהדר :-פ

!It's Payback Time

1. האם אי פעם נמשכת לבנות? 2. מישהי ספציפית? 3. האם אי פעם *עשית* משהו עם בנות? (אנחנו בכ"ז בפורום, אז אין צורך לפרט. עני "כן" בשביל נשיקה ו"כן!" בשביל יותר מזה.) 4. פעם אחת ולתמיד: בסולם של 1-10, כמה את שונאת אותי באמת?

ToryMaster

New member
מה יהיה איתי

1. האם אי פעם נמשכת לבנות? אני בי מוצהרת, זה נותן לך תשובה? 2. מישהי ספציפית? ג'סיקה אלבה נחשבת? 3. האם אי פעם *עשית* משהו עם בנות? (אנחנו בכ"ז בפורום, אז אין צורך לפרט. עני "כן" בשביל נשיקה ו"כן!" בשביל יותר מזה.) כן. 4. פעם אחת ולתמיד: בסולם של 1-10, כמה את שונאת אותי באמת? אני לא שונאת, לא אותך, לא אף אחד, נקודה.

למעלה