אישי מדי

Shiri from the block

Active member
גם אני גם אני!../images/Emo113.gif מי יותר שווה, זינה או גבריאל?../images/Emo152.gif את מי היית רוצה לעשות משניהן?../images/Emo11.gif (אם כבר כולם שאלו אותך שאלות בסגנון הזה אז גם לי מתחשק../images/Emo3.gif) נכון ארס וזינה הם הזוג האולטימטיבי של הסדרה??../images/Emo99.gif או שאת דוגלת בזינה וגבריאל? ונכון שארס(קווין סמית') הוא (היה) אחד הגברים הכי סקסים שקיימים בעולם? אממ אממ כמה אחים/אחיות יש לך? בני כמה הם?../images/Emo3.gif אוהבת חתולים? יש לך חתולים? אם אין אז היית רוצה שיהיה?../images/Emo6.gif נכון שר הטבעות זה סרט מושלם??../images/Emo99.gif ונראה לי שזהו בנתיים../images/Emo12.gif

Shiri from the block

Active member
רעה../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif עוד שאלות! מי הדמות הכי אהובה עליך בספרים? נכון סנייפ שולט?../images/Emo47.gif נכון סנייפ בצד הטובים?../images/Emo9.gif את רוצה שהארי יחייה או ימות? או שלא איכפת לך? מה התאריך יומולדת שלך? ובת כמה את עכשיו? (אין לי כוח לחשב../images/Emo3.gif) וגם איזה מזללללללל, כי אני לי מושג איך המזלות הולכות../images/Emo6.gif

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

מי הדמות הכי אהובה עליך בספרים? דראקו, הוא מעניין לגמרי. נכון סנייפ שולט? כן, ביחד עם דראקו. נכון סנייפ בצד הטובים? נכון. את רוצה שהארי יחייה או ימות? או שלא איכפת לך? כל עוד זה ישתלב בסיפור, ממש לא איכפת לי. מה התאריך יומולדת שלך? ובת כמה את עכשיו? (אין לי כוח לחשב) 18.5, אני בת 18 וחצי עכשיו, עוד שלושה חודשים 19. וגם איזה מזללללללל, כי אני לי מושג איך המזלות הולכות: מזלות הולכים, לא הולכות, וזה שור.

Lord VoIdemort

New member
נמנמ

נכון שאת זקנה מפליצת אבק? D: את תמיד משקרת?
כמה עולה מסטיק בזוקה? וכמה זה עלה בימים שאת היית ילדה? אם היית יכולה לעשות מישהו מהספר, מי זה היה?

ToryMaster

New member
../images/Emo2.gif

נכון שאת זקנה מפליצת אבק? D: איח
. את תמיד משקרת? אני כמעט אף פעם לא משקרת, וגם כשכן נורא קל לעלות על זה. כמה עולה מסטיק בזוקה? חמישים אגורות? וכמה זה עלה בימים שאת היית ילדה? עשרים אני זוכרת בבירור, אבל הזיכרון שלי בקשר לזה מתחיל באנשים שאומרים שזה נורא יקר בהשוואה. אם היית יכולה לעשות מישהו מהספר, מי זה היה? הו, המ, סיריוס.

Lord VoIdemort

New member
הו, סיריוס מושלם בשבילכם

הוא כבר בצד השני, את עוד מעט תצטרפי אליו.

the ror

New member
שאלות...

מי הגולש/ת שאת הכי פחות מסתדרת איתו? מי הגולש/ת שאת הכי אוהבת? את מי את מעדיפה יותר את נוש או לולו? חשבת פעם להתאבד? איזו מטלה יומיומית את הכי שונאת לעשות? מה הסדרה שאת הכי אוהבת? אם היית יכולה להיות דמות מהספר, מי היית? מה פרק הזמן הכי גדול שיצא לך להשאר עירה?

ToryMaster

New member
../images/Emo9.gif

מי הגולש/ת שאת הכי פחות מסתדרת איתו? נעים
. מי הגולש/ת שאת הכי אוהבת? פה? ספירי
. את מי את מעדיפה יותר את נוש או לולו? נוש, כי גם ליאת מעדיפה אותה על פני
. חשבת פעם להתאבד? כן. איזו מטלה יומיומית את הכי שונאת לעשות? אני לא מבצעת מטלות יומיומיות. מה הסדרה שאת הכי אוהבת? אין משהו ספציפי, אבל המ ורוניקה מארס וסמולוויל אני כמעט לא מחמיצה, אז נגיד. אם היית יכולה להיות דמות מהספר, מי היית? אף אחת, ממש לא מושך אותי להיות מישהו שאני לא. מה פרק הזמן הכי גדול שיצא לך להשאר עירה? שבוע.

למעלה