יעלי!
ד דנונה לייט New member 11/2/07 #61 *אעשה את עצמי כאילו לא קראתי*../images/Emo204.gif ספיר?!?!?! טוב נו, אפעם לא סבלת אותי במיוחד.
Y YaEloNeT New member 12/2/07 #74 הולי ../images/Emo10.gif. ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif *עוצמת את העיניים וסופרת עד עשר* נכון שזה בגלל שאני כבר לא באמת פה? נכון נכון נכון? נכון שזה לא כי את מפחדת להגיד שזה לא נכון? נכון?
הולי ../images/Emo10.gif. ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif *עוצמת את העיניים וסופרת עד עשר* נכון שזה בגלל שאני כבר לא באמת פה? נכון נכון נכון? נכון שזה לא כי את מפחדת להגיד שזה לא נכון? נכון?
I Iname the Life Aspec New member 12/2/07 #94 וואו לא הייתי מאמין שיש לנו משהו במשותף.. אבל סמולוויל זו הסדרה האהובה עלי..
א אנה92 New member 11/2/07 #51 כמה שאלות בת כמה את? איפה את גרה? מה דעתך על שיתוף הפעולה בפורום =P ? איזו דמות את הכי הכי אוהבת בספר?
כמה שאלות בת כמה את? איפה את גרה? מה דעתך על שיתוף הפעולה בפורום =P ? איזו דמות את הכי הכי אוהבת בספר?
T ToryMaster New member 11/2/07 #53 אבל תקראוווווווו בת כמה את? 18 וחצי |דהז'הוו| איפה את גרה? משגב מה דעתך על שיתוף הפעולה בפורום =P? איזה שיתוף פעולה? |ז'המהוו| איזו דמות את הכי הכי אוהבת בספר? דראקו |דהז'הוו|
אבל תקראוווווווו בת כמה את? 18 וחצי |דהז'הוו| איפה את גרה? משגב מה דעתך על שיתוף הפעולה בפורום =P? איזה שיתוף פעולה? |ז'המהוו| איזו דמות את הכי הכי אוהבת בספר? דראקו |דהז'הוו|
פ פרד וויזלי המקורי New member 11/2/07 #55 חברים וחברות נא תפילו אותה כבר, או שאני אתערב ואז העניניים יסתבכו. אז קדימה, בהצלחה ח'ברה !
ד דנונה לייט New member 11/2/07 #56 אתה נשברת?!../images/Emo204.gif *אין לי כוח לחפש בשרשור הקודם* שאלות לויקי: 1: הכל טוב? 2: פדיחה ענקית שקרתה לך היום:
אתה נשברת?!../images/Emo204.gif *אין לי כוח לחפש בשרשור הקודם* שאלות לויקי: 1: הכל טוב? 2: פדיחה ענקית שקרתה לך היום:
L Lord VoIdemort New member 11/2/07 #58 עודעוד ה"פ, לקרוא תספר או לראות תסרט? והמ נכון שההיא עם הריבה והכלבה מפורום גלולות זאת את בניק מוסווה?
עודעוד ה"פ, לקרוא תספר או לראות תסרט? והמ נכון שההיא עם הריבה והכלבה מפורום גלולות זאת את בניק מוסווה?
T ToryMaster New member 11/2/07 #60 לקרוא כעיקרון אני מעדיפה לקרוא על לצפות בסרטים. והמ, יעשה לך נעים בלב אם אני אגיד שכן?
L Lord VoIdemort New member 11/2/07 #63 הולי ג'אם תגידי לי שזאת הייתה בדיחה XD ונמ, יש משהו שאת תגידי שהוא אישי מדי? |: