אישי מדי

ToryMaster

New member
מאמאמיה!

1.כמה את אוהבת אותי? מליון ואחת. 2.את זוכרת את תאריך הנישואין שלנו? לא
. 3.כמה ילדים תעשי לי? P: המוניםםםםםםםםםםםםםםםם. 4.איך אני בתור אשתך והאם את שמחה שאת נשואה לי? איח, לא
. 5.כמה את נמשכת אלי וחושקת בי? אלף. 6.מי בינינו תוציא את הזבל? אני, שהפח לא יאכל אותך. 7.מה שאיפתך\חלומך בחיים? ברצינות? להיות סידני פוקס. 8.הזכרון הראשון שלך? אני לא זוכרת
9.אם היית צריכה לחיות על מאכל אחד בלבד במשך שבוע, מה היית בוחרת? תפודים. 10.ספורט אתגרי עושה לך את זה? ממש לא, אני פחדנית. 11.שיר אחד שאת יכולה לשמוע בלופים? משתנה, כרגע? total eclipse of the heart, נזפזפ בין הגרסה של טורי [בשביל נוש] והגרסה של ווטסלייף. 12.טוב אין לי עוד שאלה אבל אני שונאת מספרים אי זוגיים

Romanian Ursus

New member
למה שהפח יאכל אותי ../images/Emo10.gif

ה-8.10 כמובן (כי זה תאריך יפה וכי לא מצאתי עדויות מוקדמות יותר,למרות שאני בטוחה שהצעתי לך נישואין עוד לפני!) ולמה אני לא מכירה שום סידני פוקס? אם היא עוד דמות מהסדרות האלה בערוץ האקשן את תקבלי ביס!

Romanian Ursus

New member
יש לך מושג כמה מדפי ספריה

החפירות שלנו אחת לשניה יכולות למלא? P: אני לא יכולה לזכור הכל אבל היי,לפחות ניחשתי שהיא דמות בסדרה! (תמיד רציתי להיות נשואה למישהו\י שעושה משהו מגניב כמו לחפש אוצרות!הצליח לי!
)

YaEloNeT

New member
די, ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

אני לא היחידה שראתה את זה?
. [תגידי לי, את בסדר? את הרבה יותר שווה.] אה. כרגע החלטתי שזה נחשב שאלות.

ToryMaster

New member
לא כל כך

יותר מעצבן אותי שאנשים חוזרים על שאלות שנשאלו.

עוד כמה שאלות:

מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? עישנת בחייך? אם כן, עדיין מעשנת? עישנת סמים? אם כן, אילו? איזו עוד סלבריטאית היית עושה/נותנת לה לעשות אותך? (חוץ מג'סיקה אלבה)

עוד שאלות

פעם התחרמנת עם מישהי שאנחנו מכירים? פעם התחרמנת עם מישהו שאנחנו מכירים? תפסו אותך פעם על האקט? כמה פעמים בשבוע את עושה סקס? כמה פעמים בשבוע את עושה ביד? האם יש לך בבית ויברטור?

למעלה