אישי מדי

את סותרת את עצמך, ביותר מדרך אחת

קודם אמרת שאת דו, ועכשיו את אומרת שלא היית רוצה לקיים יחסי מין עם שום אישה.. אממ פיצול אישיות?

דווקא היא לא.

שאלת על דמות נשית מהספר, ולא בכללי. וגם אם הכוונה בכללי, זה עדיין לא סותר, הרבה אנשים לא היו יכולים לקיים יחסים תחת אילוץ, זה כבר אונס.

ToryMaster

New member
לא

אמרתי שלא הייתי נותנת לאף אחד לעשות אותי, כי אני לא חפץ או רכוש. וגם אף אחד אחר לא רכוש, ואם אמרתי את זה על מישהו זה או בצחוק או בטעות ועל זה אני מתנצלת. קאפיש? אבל אם אתה רוצה לשאול עם מי הייתי נכנסת למיטה למטרות מיניות, אני אגיד שכנראה אף סלב, כי אני לא באמת מכירה אותם ואני לא נכנסת למיטה עם אנשים שאני לא מכירה. |מונה בפני עצמי בראש של הדברים שתוכל לומר על זה ועונה כדי לחסוך לך הודעה| בהתבסס על מראה בלבד, ובהתחשב בזה שגם אני הייתי פקאצה בת 14 [זה היה בזמן שבגיל 14 עוד היית ילדה קטנה ומושתנת, לא אישה גמורה], אני אגיד הית' לדג'ר.

ToryMaster

New member
זה קל

מהיום שהיה לו שיער ארוך. לא אמ, האמת שלא שמתי לב. אני לא מצליחה לחשוב על אף אחת כרגע, יש הרבה בחורות מהממות בעיני, אבל כמו שאמרתי, עד שאני פוגשת ומדברת עם האדם אני ממש לא יכולה אפילו לחשוב על זה.

../images/Emo23.gif

נכון שאת רוצה שגם אני אחזור לפורום?
יצא לך כבר מחזיק מפתחות מאריזה של צ'יטוס/דוריטוס ווטאבר? (זו קונספירציה נגדי או משהו שיודעים לי רק המדבקות?
) את מתגעגעת לפורום של פעם? ;~; כי אני כן... כשיעל ואני היינו פה ואולי גם עוד כמה. מה הדבר הכי מביך ומעליב שאיי פעם מישהו אמר לך?

ToryMaster

New member
המממ

לא. לא אוכלת כאלו. קצת
. הו, אקס שלי אמר לי כמה דברים ממש פוגעים עלי, אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה, אבל שאני אנוכית או צבועה או משהו.

pRiNcEsSa 10

New member
אממ..

מהו הדבר הכי מביך שההורים שלך עשו לך? את מי את יותר אוהבת אבא או אמא? מה הדבר הכי מוזר שקרה לך, בעקבות הקריאה של "הארי פוטר"? את מי מהדמויות היית רוצה לשחק?

ToryMaster

New member
baby this is perfection.

מהו הדבר הכי מביך שההורים שלך עשו לך? וועה וועה, האמת שההורים שלי לא אנשים מביכים כל כך, בעיקר אבא שלי נחמד. אבל יש לאימא בעיקר, נטייה להתנהג משונה בחו"ל, אני נוטה בד"כ לנסות להעמיד פנים שאני לא מכירה אותה שם. את מי את יותר אוהבת אבא או אמא? "אנדנדינו סוף על הקטינו" אבא. הימור. מה הדבר הכי מוזר שקרה לך, בעקבות הקריאה של "הארי פוטר"? התחלתי לנהל כאן
. את מי מהדמויות היית רוצה לשחק? הוווו, הייתי שמחה לשחק את דראקו או את בלה, יש להם המון רבדים שאנחנו לא רואים, זה יכול להיות משמ מעניין.

|חושבת 5 שעות כדי לשבור אותך|../images/Emo204.gif

1. אחד מהם חייב למות או שכל העולם יושמד, מי זה, אמא או אבא? 2. בת כמה את? (תזכירי לי, אני סנילית..) 3. אי פעם חשבת לפרוש מהניהול? 4. באיזה גיל קיבלת? 5. מתי היתה לך את הקריזה הכי גדולה בחיים שלך? למה? ומה עשית? (זרקת דברים, הרבצת למישהוD:..) 6. רוצה שכבר נרד ממך? 7. את מי את אוהבת יותר- נוש או לוש?
8. הייתי חייבת- את אוהבת אותי?????
אם לא- היית רוצה לחסומני???

אה, ודבר אחרון-../images/Emo204.gif

את תבואי למפגש הקרוב, או לאיזשהו מפגש? זה לא ממש שאלה קשה פשוט רציתי לדעת

ובקשר ל-1..../images/Emo204.gif

[מצטערת על הטררם
] אל תעני ב- מצדי שכל העולם יושמד, או - שמישהו אחר יחליט!!! ההחלטה בידייך, ואת חייבת חייבת לבחור. מי זה יהיה!?

ToryMaster

New member
מעו!

1. אחד מהם חייב למות או שכל העולם יושמד, מי זה, אמא או אבא? אימא. אני ואבא יותר דומים. 2. בת כמה את? (תזכירי לי, אני סנילית..) 18. 3. אי פעם חשבת לפרוש מהניהול? לא. 4. באיזה גיל קיבלת? האמת שלא זוכרת, כיתה ז' או ח'. 5. מתי היתה לך את הקריזה הכי גדולה בחיים שלך? למה? ומה עשית? (זרקת דברים, הרבצת למישהוD:..) הו, כשהייתי קטנה היו לי קריזות כאלו לפחות פעם ביום, על הדברים הכי קטנים בעולם. 6. רוצה שכבר נרד ממך? למה שארצה, זה לא שאתם כבדים. 7. את מי את אוהבת יותר- נוש או לוש? זה כבר נשא דניאלה
. 8. הייתי חייבת- את אוהבת אותי????? לא
. אם לא- היית רוצה לחסומני??? לא, הפורום ימות בלי המציפנים החביבים עלי. אנשים, אתם שואלים שאלות, אני עונה, אתם לא יכולים להחליט לי מה לענות

צרפי תמונה עדכנית,../images/Emo204.gif

תמונה של הכלב/חתול או מה שיש לך (אם יש לך).. אממ ותחפרי לנו עם המון המון שורות (אני מתכוונת להמון!) על התנהגות ישראלית שאת ממש שונאת:D

ToryMaster

New member
זה הכי עדכני שיש לי

תמונות של הכלבה והחתול אין לי פה כרגע, אחפש אחר כך במחשבים אחרים. תרבות הפרייאר, מכירה את זה? "אתה שילמת אגורה יותר ממני אז אתה פריאר", זה עוד בגדר הנסבל, אבל אנשים מפרשים התנהגות של עזרה ותרומה לזולת כפריאריות, "למה מה אני פריאר שאני אתרום מהדם שלי למישהו שחולה ועומד למות וצריך אותו?". זה מרתיח אותי לגמרי.

למעלה