אישי מדי

ToryMaster

New member
|צלב|

פעם התחרמנת עם מישהי שאנחנו מכירים? לא יודעת את מי אתם מכירים, אבל לא נראה לי. פעם התחרמנת עם מישהו שאנחנו מכירים? כנ"ל. תפסו אותך פעם על האקט? לא. כמה פעמים בשבוע את עושה סקס? לא. כמה פעמים בשבוע את עושה ביד? לא. האם יש לך בבית ויברטור? לא. תשמרו את זה עד הרמה הזו בבקשה, זה כבר גובל בתכנים שכעיקרון אסורים בפורום, אמרתי את זה כבר כששאלו את רובין [שלא תפלו עלי שאני מחפשת תירוצים לא לענות]

זאת לא תשובה, זה התחמקות..

אומרים לך את חייבת לעשות מישהי מהארי פוטר או שאונסים ורוצחים את כל המשפחה שלך.. את מי היית בוחרת?

ToryMaster

New member
זו לא התחמקות

אף אחד לא יכריח אותי לעשות שום דבר שאני לא רוצה, נקודה. זה מאבד מהכיף שלו כשאתה מתחיל לרדת לפסים אישיים.

ברור שלא יכריחו אותך

אבל כמו שזה נראה עכשיו שאלתי שאלה (תיאורטית ככל שתהיה, אבל עדיין שאלה) ולא ענית עליה. אני אנסח אותה פעם אחרונה ואם אתה לא עונה עכשיו הייתי אומר שאת פסולה: בתיאוריה, אם מישהו קרוב אליך היה לוקה בסרטן והדרך היחידה שלך להציל את החיים שלו הייתה לשכב עם מישהי מהארי פוטר... מי זאת הייתה? וזה לא פסים אישיים, זו שאלה לגיטימית לכל דבר. לא זכור שיש איסור לשאול שאלות היפותטיות.

מה לגיטמי?

לשאול אם מי מהדמויות הלא מציאותיות ושלא קיימות במציאות היא הייתה מקיימת יחסי מין בכדי להציל קרוב משפחה מסרטן, שכן קיים וכן מציאותי? צודק זה לגיטימי, רק לא שאלה שיש בה הגיון.

ToryMaster

New member
אתה יודע מה?

רק כדי שתהיה מרוצה, כי נמאס לי מזה, אם הייתי חייבת להיות עם מישהי מהארי פוטר, סביר להניח שזו הייתה ג'יני, כי היא הסקסמשין של הספרים.

ToryMaster

New member
האמת שכן

אתה רוצה את התשובות שלי, או את התשובות שאתה רוצה לשמוע?

אז היא ענתה כפי שכיוונת אותה.

היא ענתה לך בפעם הקודמת, היא ענתה שלא היתה עושה זאת, אבל אתה המשכת ללחוץ, אז היא ענתה לך את מה שרצית לשמוע. אם רצית לשמוע "אישי מידי" תצטרך להתאמץ קצת יותר. בכל אופן המשחק נראה לי כבר מיצה את עצמו, אתם לא מצליחים לשבור אותה, וגם לא תצליחו, אז עדיף כבר לעבור לבא.

אנשים פשוט לא שואלים

שאלות אישיות מספיק.. תהיה בטוח שלכל אחד יש את השאלה הזאת שהוא לא היה מוכן לענות עליה בפומבי..

Gummy Bears

New member
אבל המטרה היא לא להכשיל.

המטרה היא לגלות יותר על האדם. ה"אישי מדיי" הזה בא רק כדי להוסיף אלמנט של משחק וכדי שזה לא ימשך לנצח.

ToryMaster

New member
המטרה הסופית

אבל המטרה העקרונית שמאחורי המשחק הזה היא ללמוד פרטים על אנשים, ורק אז לנסות לכשיל.

ToryMaster

New member
.....

מה המאכל האהוב עליך? תפודים
. מה המאכל השנוא עליך? אמממ, פטריות, נניח. עישנת בחייך? כן. אם כן, עדיין מעשנת? כן. עישנת סמים? לא. אם כן, אילו? ^ איזו עוד סלבריטאית היית עושה/נותנת לה לעשות אותך? לא הייתי נותנת לאף אחד לעשות אותי נקודה.

למעלה