אישי מדי

ToryMaster

New member
עם הרבה טמטום

לא הגעתי לא הגעתי לא הגעתי, בסוף החלטתי לעשות את זה רשמי. אגב, אנשים, אתם יודעים, כל המטרה של המשחק היא שתגלו דברים על מי ששואלים אותו, אז לנסות להפיל אותי ישר על ההתחלה זה סתם הפסד שלכם

מה יא

New member
אני מפחדת../images/Emo11.gif../images/Emo96.gif

לא, סתם. אני לא אוהבת את המשחק. מילא שתשחקו את זה, אבל צריך שיתנדבו... אני הייתי מתעצבנת אם היו מנדבים אותי.

Gummy Bears

New member
אה, אגב,

אל תנסו אפילו לנדב אותי, אני לא משחקת. (כןכן, אני יודעת שלאיש אין רעיון וסיבה לנדב אותי, אבל שיהיה. רק שירשם בפרוטוקול, לשקט הנפשי שלי. המשחק הזה נשמע מה זה עינוי).

הממ

אני אמור להסיק מזה שענית "בנים" כי את פוחדת/חוששת להתחיל עם בנות? אל תעני לזה, אני אנסח את השאלה מחדש: על מי את יותר מפנטזת- בנים או בנות?

ToryMaster

New member
דדוואי!

מי יותר שווה, זינה או גבריאל? גבריאל. את מי היית רוצה לעשות משניהן? (אם כבר כולם שאלו אותך שאלות בסגנון הזה אז גם לי מתחשק) גבריאל, כאילו? נכון ארס וזינה הם הזוג האולטימטיבי של הסדרה?? לא
. או שאת דוגלת בזינה וגבריאל? לא
. גבריאל וארס
. ונכון שארס(קווין סמית') הוא (היה) אחד הגברים הכי סקסים שקיימים בעולם? נכון. אממ אממ כמה אחים/אחיות יש לך? אחת. בני כמה הם? 21. אוהבת חתולים? יש לך חתולים? אם אין אז היית רוצה שיהיה? יש לי חתול אחד, היצור הכי מושלם שקיים, יום אחד אפתח מקלט לחתולי רחוב. נכון שר הטבעות זה סרט מושלם?? לא. ונראה לי שזהו בנתיים

Shiri from the block

Active member
היי לא שירשרת נכון!../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif אני רוצה שתמחקי את זה ותעני לי שוב על ההודעה שלי../images/Emo11.gif

Shiri from the block

Active member
טוב בגלל שלא עשית כבקשתי../images/Emo113.gif אני נאלצת להגיב לך פה../images/Emo3.gif -ארס וגבריאל?? ברצינות?? הם הכי לא קשורים!! -אצלנו בבית כבר יש מקלט לחתולים../images/Emo67.gif יש אצלנו מלא חתולים בגינה ואבא שלי מזה עצבני כבר../images/Emo3.gif וכמובן שיש לי שני חתולים בבית../images/Emo47.gif ומה לעזאזל אלוהקייולאנדיאיהקוהורבונעולממלכלכאויקהלמאכלויהמקליהמאוקכלאיהמכלאיקנכמיאל זה אומר?../images/Emo12.gif ואיך אפשר לא לאהוב שר הטבעות??../images/Emo7.gif ומה דעתך על שודדי הקאריביים?

ToryMaster

New member
המ

זו השתעשעות שלי ושל חברה על וריאציות שונות לשם המלא של ה'. שודדי הקריביים, ראיתי רק את הראשון וממש אהבתי. אל תביני לא נכון, שרה"ט נהדר, אבל יש כמה חריגות מהספר [ברעיון הכי בסיסי אפילו] שממש הציקו לי.

למעלה