שרשור דוליז חדשות.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifדולי חדשדשה../images/Emo70.gif

אוקיי בעיקרון יובל שלחה לי את הבייס אז אין לי מושג מאיפה הוא
טוף אז אני אסביר קצת על הדולי:
מכנס- זה לא ממש מכנס ג´ינס... זה מכנס דמוי ג´ינס ולכן אין קפלים קטנים בצד ונקודות אור, קיי
החום במכנס זה גם דמוי ג´ינס וזה כמו סרט כזה שקשור מסביב למכנס...
חולצה- זו חולצה עם פס אפור- חברה שלי אמרה לי שזה נראה לה כמו ז´קט מעל חולצה אפורה- אז זה לא
וזה גם לא מוצלל ככה... אני יודעת שיש שרוול אחד ארוך יותר מהשני- זה בכוונה ככה כי היא מגניבה כזאת...
נעליים- אותו עיקרון- דמוי ג´ינס. נעליים גדולות במיוחד עם עקב חום והאיקסים זה בגלל שחברה שלי אמרה לי שהנעליים נראות כמו חלק מהמכנס אז ניסיתי להבדיל קצת...
שיער- אני לא בטוחה אם יצא טוב
כלומר- יצא די נחמד אבל... לוידעת זה נראה לי די מוזר
הרמקול בא עם הבייס...
סה"כ הדולי ממש מגניבה ומזכירה לי את מריצה מ"המורדים"
/הערות/הארות/תגובות בונות
גראסיאס

totsade

New member
קריייייפייי../images/Emo187.gif

איך שאת מדגישה את השם שלי
זה מאחד האתרים שיש בקישורים
אם הייתי עושה עליו דול הייתי אומרת קישור מדויק- אבל בגלל שאני לא עושה..

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifפחחחחח........../images/Emo6.gif

כן, החלטתי לעשות ככה כמו בעיתון- שמדגישים שמות
סתם זה נחמט
אני אחפש את האתר וכשאני אמצא אני אשים כאן לינק

totsade

New member
אגב,../images/Emo187.gif

נקודות אור זה בשביל הנפח, לא בשביל להפוך את זה לג´ינס..

yamato ishida

New member
הנה שלי

שמתי אחת דומה ואני אשים אותה שוב, כדי שתגידו לי מה יותר טוב, טוב? שיער- חום, ככה זה, שחור לא יוצא טוב וכנ"ל לבלונד, ויש כבר יותר מדי אדום שמלה- לא מיוחד אני יודעת... מה לעשות, אני גרועה בדוליז נעליים- אין... מין הסתם ולסיכום- מה אתם אומרים? הערות\הארות\תגובות, הכל יתקבל

oOsheOo

New member
היי...../images/Emo129.gif

תודה שהגבת לי!
ככה...:
שמלה - מאוד נחמדה! נראה לי שהקו התחתון במחשוף קצת כהה מדי אבל זה נראה טוב. ההצללה בחזה - אם התכוונת למחוך כזה...הממ אני לא יכולה להסביר איזה - אז היא טובה נראה לי. אם לא זה אמור להיות מוצלל כיחידה אחת. אבל שוב - השמלה נראית טוב
שרוולים - רעיון נחמד אבל הם לא מוצללים - למרות שזה רשת צריך להצליל לפי האור והצל ביד.
שיער - הדבר הכמעט יחיד שמפריע - אומנם עשית בקבוצות אבל הוא יצא גושי והצורה שלו משונה קצת...אם הוא חלק תנסי לעגל וליישר במקומות המתאימים שהפיקסלים יהיו בצורה ברורה. אם גלי אז גם כן בעצם אז למה עשיתי הפרדה? אה....וכדי שיהיה פחות גושי עצה קטנה - תעשי שכל קבוצה תיגמר במקום אחר ונפרדת מהשאר.......מקווה שהבנת כי אני לא היית מבינה מההסבר הזה...
אני נורא מקווה שלא נעלבת או משהו - באמת הדולי יפה ואלה רק עצות לשיפור. אה....שכחתי - ממש אהבתי את הנקודת חן היא מוסיפה הרבה לאופי ולייחודיות של הדולי!
זאת התגובה הראשונה שכתבתי...מזל טוב לי. מקווה שלא אמרתי שומדבר טיפשי ונתתי עצות לא נכונות. טוב זהו.....

yamato ishida

New member
תודה על העצות!!

כשיהיה לי זמן אני אשפר אותה ואני מתה על נקודות החן האלה!!
Y בעיגול אומר שאסור להעתיק!!

coolit

New member
אהה.. היא יפה|בלוןכ|

כנראה בגלל שהבייס אנושי הרבה יותר מאמוקיס וזה.. המכנסיים נראים מוזר, כי אין בליטה בתחת, זה שטוח.. השיער נחמד מאוד.. אממ.. זהו, כי אין לי את הדולי מול הפרצוף..

oOsheOo

New member
~פלופ~../images/Emo129.gif

לא בדיוק חדשה - פירסמתי אותה ובעקבות התגובות ניסיתי לשפר את ההצללה בחולצה - תגידו לי בבקשה מה דעתכן....ואם יש עוד תגובות אני אשמח מאוד כמובן!

שמוצה

New member
Jדשה שלי:)../images/Emo29.gif

ניסיתי לעשות בד זוהר כזה..... אז הפס הזה זה אמור להיות הברק...:)

coolit

New member
אויש תראו איזה מוכשריה אנייי|בלוןכ|

יובל! את צריכה להיות גאה שהבייס שלך נבחר להיות הדוגמן (לא שכל כך ניתן לזהות שזה צ´אק, חוץ מהגודל..
)

totsade

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

בדיוק חשבתי אתמול איך שכמעט אף אחד (כן אני זוכרת אותך שירה) לא משתמש בביסים שאני עושה
ושאלה קטנה, את מודעת לעובדה שהוא בן נכון? רצית לעשות מיני קוקינל או משהו?
ועוד שאלה, למה אין לו שיער מאחורי הראש? השיער סתם עומד ככה כמו שמרטוט עם ברזלים

coolit

New member
:)|בלוןכ|

בגלל שזה כזה פצפון, אין פה בכלל מה להבדיל בין בן לבת..:) נראה לי שלא משתמשים בזה בגלל שפשוט אין מה לעשות פה.. כאילו.. זה משעמם, בייסונים קטנטנים שאין מקום לעשות להם לא שיער ולא בגדים מיוחדים.. אז.. אני מעדיפה בייסים בגודל נורמלי:)

totsade

New member
האמת נכון,../images/Emo187.gif

אבל אפשר לעשות דולז חמודות בבייס הזה
-אני בכל מקרה נהניתי לעשות אותה- ועשיתי גם בייס אחד גדול שאף אחד לא השתמש בו- לזה התכוונתי... אבל כל אחד יכול להשתמש במה שבא לו ומה שמתאים לו

BIG wannabe

New member
אבל יובל!

אני מתחילה עוד מעט לעשות.. כאילו, אני כבר עובדת עכשיו על משו אחר, ושאני אסיים אני עושה על הבייסים המתוקים שלך

totsade

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

איזה ריגוש
ואגב.. יש לי עוד בייס ממזמן מזמן
סתם לידע כללי

למעלה