שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות.

לשרשר להודעה ראשית-דוליז שלא יהיו דוליז בתגובות לדולי אחרת נו שני, מה את אומרת?

motib4

New member
יש! אני ראשון!../images/Emo29.gif

אני לא רוצה להעמיס על הפורום, אז הנה קישור לדולי. אני שם שוב כי שם בכל זאת- זה שרשור טיוטוריאלים.
תודה לכל המגיבים...

ronit330

New member
../images/Emo110.gifיאאאאא איזה יופיייי../images/Emo12.gif

יאאא מוכשרררר! אבלן ראינו אותה כבר לא? טוב נו.. היא יפהההההההה השער לא יודעת,אין גוונים.. כאילו,ישש,אבל לא רואים..נוווווו דיי! הגרביים יפות מאוד(גרביים נכון?) חצאית וחגורה יפווות כנ"ל חולצה!

Mooa-Numi

New member
ככה-

שיער טוב, מאוד
אין מספיק צל מאחורי הראש ובבית שחי אבל נו החולצה-פשוט אר.... לא טובה. זה חולצת קשירה על חולצה לבנה נכון? אם לא-למה הכתפיות הכחולות הולכות מאחורה? ואם כן למה לא רואים אותם גם מחוץ לחולצה? הם לא צמודות לגוף. גם ניסית לעשות כפלים ולא הלך, והציצי לא יצא לך טוב. השרוולים נחמדים. החצאית נחמדה שוב, אים מספיק הצללה אבל אין יל ממש מושג איך עושים חצאית והצללה בחצאית אז עזוב. אין צל של החצאית על הגוף. גרביים-חמודות. כדאי להם להיגרביים כי נעליים-זה לא. רגל שמאל מעוותת. הבייס של Doodle Dollz לא?

motib4

New member
אוקיי.. ../images/Emo29.gif

ניסיתי לתקן הכל, כל מה שיכלתי, וזה מה שיצא. את הגרביים הפכתי לנעליים, הוספתי הצללה מתחת לחצאית, הורדתי את הכפליפ, הוספתי הצללה בנעליים ובחולצה, מתחת לחזה, הוספתי צל מתחת לבית השחי ומאחורי הראש... החולצה- זה אמור להיות חולצה אחת עם שתי צבעים, ושכחתי להוריד את הכתפיות, אז הורדתי אותם עכשיו. יותר טוב?

Mooa-Numi

New member
הרבה יותר טוב עכשיו!

הנעליים טובות, וגם השיער. יש רק כמה דברים שקצת מציקים יל בחולצה. אני יכולה, קצת לגעת פה ושם? וגם החצאית יצאה גרוע אבל אמרתי לך-שום ניסיון

coolit

New member
יפה מאודדדדד..|בלוןכ|

שאלה... אנימציון שופ, זה ההוא שענת עשתה איתו שינויים לדוליז (שכל הזמן התחלפו להן הבגדים)? שחייבם לשמור בגיפ?

motib4

New member
לא, ממש לא.../images/Emo29.gif

זה בא עם פיינטשופ. התחל
תוכניות
Jasc Software
Animation Shop

מרב881

New member
תגובה-

שיער- יפה. אין תלונות. חולצה- היא נראית כמו חולצת קשירה עם עוד חולצה מתחת. חצאית + חגורה- החגורה טובה, ההצללה בחצאית לא. לא הצללת מתחת לחצאית. גרביים- יפות! אהבתי.

smile girl

New member
אני ראונה!!!../images/Emo3.gif

תגיבו פליז!!! ומי שלא מבינה, זאת **כוכבת** ושני שומרי ראש!!!! אני יודעת שיצא מגעיל!!!! אז... מה דעתכן?

netaK

New member
דולי חדשה

שעשיתי בעיקר כדי להתאמן על קפלים, אבל יצאה חמודה השיער אמנם יצא זוועה ואני מתייאשת מרגע לרגע...

shaililo

New member
../images/Emo60.gifתגובה

אממממ... אז ככה: שיער - ממש מוזר חסר הצללה לחלוטין... איפור- וואי הגזמת!!! תורידי את זה היא נראית עייפה כזאת... בעעע חולצה- יצא יפה! הכפלים נראים דיי אמיתיים והחולצה "נשפכת" כזאת- נחמד. חצאית- החצאית לא מובנת לי בכלל מה זה שני הצבעים האלו? מה הקשר? כדאי לעבוד שם יותר בקטע של הכפלים. חסר נעלים.

עכשיו אני!!!עכשיו אני!!!!

טוב, לא פירסמתי דוליז בפורום כבר הרבה הרבה הרבה מאוד זמן.. וזה לא בגלל שאני לא עושה דוליז, זה בגלל שאין לי זמן/כוח/כי לא בא לי?!... הנה שתי דוליז שעשיתי היום ואתמול..---> אוווו ואאאוו, עתליה עשתה יומיים דוליז רצוף? לא להאמין ממש.. כן כן, אני עושה משהו כמו 2-3 דוליז בשבוע וגם זה בקושי..
שתי הדוליז הן רקדניות בלט מאותו הבייס.. זה הבייס של לולידו.. בהודעה הבאה אני גם אשים קישור.. תגיבו לי בבקשה בבקשה בבקשה!!! אני עוד מעט אגיב לשאר הדוליז בשרשור..

למעלה