שרשור דוליז חדשות.

shaililo

New member
חמודדדדדדדד../images/Emo60.gif

חמודההההה הדולי, ממש!! שיער- אהבתי... היא נראית קצת חנונית...בגלל השביל בצד. חח... חמוד! חולצה- יפה מאד רק משהו לא ברור לי... החולצה שקופה אז איך אל רואים לה כלום? זה קצת מוזר כי זה הכל שקוף אבל בחלק של החזה והבטן זה כאילו לא... לא יודעת להסביר את עצמי! חצרית- איזה יופי ממש אהבתי אבל מה זה הפסים האלו? לא ברור. נעלים- החלק הכי אהוב עלי בדולי חוץ מהשיער (הם משתווים) נורא מתאימות לבייס פשוט יפה!

הבנתי אותך../images/Emo13.gif

טוב, לא רואים לה כלום כי סידרתי את זה בצבעים הנכונים שלא יראו לה
.. חוץ מזה, תסתכלי על הבייס..--> אין לה ציציקס מסודרים, הם כבר מותאמים שבגד כלשהו ילך עליהם.. הפסים שבחצאים זה הדוגמא של החצאית.. ומה עם הדולי השניה?????

shaililo

New member
חדשה מוזרה שלי../images/Emo60.gif

אמממ... זה היה נסיון לעשות גרביים אני ממש אשמח אם תתקנו אותי, משהו ממש לא מסתדר לי בשמלה לא ידעתי מה אולי אתם יודעים? ויובל- באמת השתדלתי לגוון קצת את הסגנון שלי אבל אין לי רעיונות...

תגוווווווווווווווווובות!!!!!!!!../images/Emo13.gif

טווווווווווב, תגובות לכל הבובות שבשרשור..(בערך..
..סורי מוטי, אבל לא נפתח הדף עם הבובה שלך..)
סמייל גירל
-לא כל כך אהבתי.. הוא קצת כזה עקום, איך להסביר? -לא אהבתי את ההצללה של השימלה...קצת גושי כזה.. -אני לא רוצה הצללה בנעליים.. -אהבתי את הרעיון של השומרי ראש, אבל אני לא רואה שום הצללה בבגדים שלהם.. -אהבתי את השיערות של השומרי ראש!!!
נטעק(איך כותבים את זה בעברית?!)
-אהבתי מאוד מאוד את השיער!!חמוווווווווווד!!! -יש יותר מדי כפלים קטנים כאלה בשמלה.. הם סתם נראים כמו קווים עקומים.. -החיבורים בין החלקים של השמלה לא טובים.. -אהבתי את הרעיון של דולי טבעית כזאת..
-עיניייייייייייייים סגוווווווולווווווות!!!!!!!!!אהההההההה*צורחת בחדווה*(?!)
מרב 881
-השיער רגיל כזה..אין לי מה להגיד עליו.. -יש יותר מדי גוונים בהצללה.. לא צריך 7 גוונים בשביל לעשות חולצה/מכנסיים/גרביים.. מספיקים אפילו 3 גווני הצללה.. -לא אהבתי את החיבורים בין החלקים של הגרביים.. -סה"כ רעיון נחמד ביצוע קצת פחות.. |פטיש
פטיש| -השיער קצת מבולגן כזה..רואים שאת עובדת בפיינט שופ..(וזה לאו דווקא לרעה..) -שמלה נחמדה לחלוטין!!
-הגרביים לא כל כך נראות צמריות.. ניסית שהן יהיו ככה? אממממ..זהו... כל התגובות לכל הדוליז לא באו בכוונה להעליב אף אחד!! ותגייייבו גם לשלי!!!

חחח

תפוז התלבלב!!!! כתבתי פטיש ואז באמצע שי ואז עוד פטיש אז הוא עשה לי
במקום שי.. חחח..דפוק.. אז רק שתדעו שאיפה שיש פטיש-מתנה-פטיש הכוונה היא ל-
-שי-
..

Mooa-Numi

New member
את יכולה בבקשה

להעתיק את התגובות למקום המיועד להם? אמרתי גובות לדולי-מתחתיה.

totsade

New member
את לא לשנות בשבילי....../images/Emo187.gif

תנסי לשנות בשביל עצמך.. ואם אין לך רעיונות- אל תעשי דול. -סתם עצה-

ושוב, קוראים לי עדי... לא יובל...

מאיפה הקרצת את זה?... חומר רקע עלי- קוראים לי עדי פרטיג אני גרה במושב מאוד מסכן במרכז הארץ וכן משעמם לי בחיים, אני תומכת באמרות חכמות... אני ימנית ואני אהפוך למתנחלת ואני ילדה דתיה זה למה אני לא מנקצת לכם בשבתות וימים טובים (ותגידו תודה....) ואני בת 13 ו-7 חודשים פחות יומיים!!! *הרבנית קוק(ו): "כפיים לקדוש ברוך הוא כפיים לקדוש ברוך הוא"*

סתם שתדעי שגם אני נתתי לה בדיוק את

אותה התגובה, ועזבי את נשמעת סנובית בטירוף סתם שתדעי... חשבתי שאנשים פה נחמדים אבל כולם בסתר שונאים אחד את השני כנראה בגלל תחרותיות.... זהו עצוב ביותר (וזה לא בציניות!!!!)...

coolit

New member
יו,|בלוןכ|

מיום ליום אנשים פה מטומטמים יותר ויותר.. (כמובן שהכוונה לא אלייך, יובל
וגם לא אל סול, אני אגיב לה עוד מעט) בההה.. עדי? אכן, זה פורום ממש מגעיל וגם יובל היא חתיכת סנובית (---), אבל אם זה מה שאת חושבת- שמרי את זה לעצמך.. חוץ מזה, שאם מישהו היה אומר "יובל!" ולי היו קוראים עדי, הייתי מסיקה שדיברו אל יובל ולא אלי... אה.. אולי משהו לא בסדר אצלי, אבל.. אה.

LeAnNe

New member
חדשדושה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo182.gif

ניסיתי לעשות משהו שונה מהרגיל עם החולצה (מה שלא ממש הלך) תגובות בבקשה

shaililo

New member
../images/Emo60.gifלמה את כזאת מוכשרת?

ליאן!!!! אני שונאת אותך! למה את כזאת מוכשרת! בעעעע שכמותך... למה לי אין רעיונות כאלו?! *מקנאה* הייתי צריכה לעשות לך משהו בערב פיג´מות בשומריה... את יודעת הייתי קצת משוגעת אזזז....אם לא שמת לב. אז לתגובה העצבנית שלי! שיער- מוווו
שלם הוא ממש יפה... הוא כזה יפה אני משתגעת הוא יפה! הוא פשוט מושלם !! בעע אין לי מילה רעה עליו. (יכול להיות ?!) חולצה- זה קצת אינדיאני כזה אהבתי את החור הזה (סה חור?) בחולצה זה פשוט מקסים מכנס- הכי מוזר בדולי (חה חה) אבל גם מקסים! טוב דיי אני מתה על הדולי הזאתתתתתת ת´ראות

למעלה