שרשור דוליז חדשות.

liloshke

New member
הפוני השני שלי......

איך הוא? לפי דעתי השיער יצא הכי טוב......מה אתן אומרות?

lighter

New member
אממ...

לא הצלחתי לעשות לה שער נורמלי, ככה שמי שרוצה-בבקשה...בבקשה...*פאפי פייס*

the rock girl

New member
ושוב אני *מתחננת*

מישו? לצייר פנים? בבקשה?? ניסיתי לצייר בעצמי ולאחר הרבה נסיונות נואשתי והחלטתי לבקש עזרה שנית (שימו לב לשפה...)

netaK

New member
למה מחקת את הבובה שלי?!

ביקשת את האתר..כתבתי אותו..והורדת את הבובה

TRaffiC LiGhT

New member
כי את בקביעות.. ../images/Emo117.gif

לא משרשרת את הבובות שלך לההודעה הראשית. למרות שמיכל כותבת -בכל שרשור דולי- לעשות את זה. ולמרות ששלחתי לך כבר מסר.

netaK

New member
אין לי מסר ../images/Emo4.gif

לא משנה בכל מקרה אני עובדת על זה "לשרשר מהודעה ראשית" "לשרשר מהודעה ראשית" "לשרשר מהודעה ראשית"

on fire

New member
אממ... פלייייייייייייז, תגיבו...

אני חולה, וישבתי אתמול כל היום על הדולי הזאת... ואם זה לא כל כך מובן, היא כאילו יושבת בדשא כזה...

totsade

New member
זה לא שווה אם לא את עושה הכל../images/Emo187.gif

-לא את עשית את הדשא ואת הפרח

תגובה..../images/Emo13.gif

טוב...
-ההצללה בשמלה ממש לא נכונה.. בין הרגליים יש צל, לא אור! בירכיים יש אור לא צל! מתחת לציצקס יש צל לא אור והציצקס עצמם צריכים להיות מוארים ולא מוצלים! עשית הכל הפוך.. -השיער ממש ממש לא ברור לי..השיער עצמו אדום אבל קוי המיתאר שלו שחורים ואפורים?! גם יש שכבה אפורה שקופה כזאת מסביב לשיער - על הפרצוף והידיים.. -יובל אמרה שהפרח והדשא לא שלך אז אני לא אתייחס אליהם.. -ממש אהבתי את הרעיון אבל את הביצוע קצת פחות
זהו זה....................... ההודעה לא נועדה בשביל להעליב או לפגוע.. הכל נכתב ברוח טובה...(שלא תתבעו אותי אחר כך..
)

13lihi

New member
מהמם!!!!!!../images/Emo107.gif

השיער: ממש יפה שילוב וסידור יפה של הצבעים
שמלה: מדהים מבנה יפה וגם ההצללה מוסיפה המון
רקע: מהמם מוסיף מאוד לתמונה
לסיכום: הכל יפה מאוד אבל תנסי להוסיף פנים הם חסרות
נ.ב תביאי לי טיפים ליהי

greeneye

New member
חדשה!!

הסבר- אין פרצוף בכוונה, היא אלמונית כזאת חולצה- יש לה שני צבעים והיא גם קצת תפוחה מכנסיים- הלבן- בד לבן שתפור מתחת לשסע, ויש שם גם שרוך (החום הזה) שיער- כאילו היא משעינה את הראש והוא נופל הצידה

תגובה...........

אוקייייייי...תגובה:
-השיער שלה נחמד בכללי אבל הוא נגמר בצורה כזאת לא משכנעת במיוחד.. הוא לא נראה כל כך כאילו שהוא נופל הצידה... -החולצה חמודהה!! אהבתי.. רק אממ...יש לה שלוש ציצקסים?!
-טוב.. המכנסיים... השוקיים שלה נורא נורא נורא נורא נורא עבות..! אני מבינה שניסית לעשות מכנסיים שמתרחבים אבל זה קצת (הרבה) מוזר (מאוד)... -הסוף של המכנסיים לא נסגר טוב.. ואהבתי את הלבן והשרוכים.. זהו.. כמו בתגובה הקודמת שכתבתי, ההודעה הזאת לא נכתבה בשביל להעליב יאדה יאדה יאדה יאדה יאדה יאדה...(שלא תתבעו אותי יאדה יאדה יאדה)

shaililo

New member
יובל... הצעת לי לגוון אז...../images/Emo15.gif

גיוונתי!!! זאת דולי שאני עבדתי עליה קצת הרבה זמן... השיער הכי יפה לדעתי, אמרת לי לשנות קצת ת´צבעים הרגילים ואת הצורות ואני חושבת שיצא יפה. השמלה לא יצאה כל כך טוב במיוחד הכפלים... זה באמת תלוי בצע עם אדום הולך לי הרבה יותר בסיידר. הגרביים נורא מוזרות אבל מבריקות כאלו אז אני דיי אוהבת אותן ואל לא שמתן לב אז יש לה סנדליים, והוספתי לה גם שני פריטים שיהיה מעניין.

למעלה