שרשור דוליז חדשות.

קוראים לי עדי!!!

אוך קוראים לי עדי! לא קוראים לי יובל! וכן היא נחמדה אבל אני לא מגיבה עכשיו כי הדולי שלי שהגבת עליה, נעלמה! אווווך זה ממש מעצבן!

shaililo

New member
לא קראתי לך יובל../images/Emo15.gif

אני יודעת מי זאת יובל (מי לא?) ולא אמרתי את זה לך... לא הגבתי לך על דולי אז אין לי מושג על מה את מדברת... וליובל - תגיבי

אני אמרתי לך להוסיף גוונים בשיער...

ולשנות דברים ולעשות דברים חדשים כמו פסים או דברים מיוחדים וכ´ו ואת כן הגבת לי על הדולי זה שהיא נמחקה לא אומר כלום....

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

הצבע של השיער משתלב יותר מדי עם הצבע גוף - אחד מהם חייב להשתנות כי זה נראה ממש ממש מוזר...
נורא אהבתי את הרעיון של סנדליים על גרביים - זה חמוד כזה.
אבל הפסים של הסנדלים נורא דקים בעיניי מה שגם גורם לך לא להצליל אותם ובגלל זה הם נראים חסרי נפח ל-ח-ל-ו-ט-י-ן.
גם הדבר הזה שהיא מחזיקה צריך להיות מוצלל.
הכפלים של השמלה נורא לא הגיוניים. עזבי טיוטוריאלים עצות וכל השטויות האלו. תסתכלי על זה. זה לא נראה אמיתי.
הסינר תקוע בדיוק מתחת לבטן מה שגורם לזה להראות כאילו זה מרים את כל הבטן למעלה, עכשיו זה עשוי להיות הגיוני - השאלה אם זה מה שהתכוונת לעשות(?).
אין צל מתחת לסינר, והשיער לא מצל על הראש. אני יודעת שנתתי די הרבה הערות והכל - אבל בת´כלס די אהבתי. וח"ח על הרעיון.

נהדר!../images/Emo13.gif יופי של רעיון,../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אחת הדוליז שהכי אהבתי שהועלו לכאן בחודש האחרון..

totsade

New member
שי ממש השתפרת!!../images/Emo187.gif

הדול הרבה יותר טובה (בלי להעליב כמובן) מהדולז הקודמות שפירסמת פה! היא משגעת! בייס מדאים- טוב שבחרת בו כי הוא בדיוק ההפך ממה שעשית שיער גם מדאים! אני ממליצה לך להפחית עם הנויז... אבל ממש אהבתי! למה אין הצללה בכף? בכל מקרה אולי אני יכתוב תגובה יותר מפורסמת בהמשך..

the rock girl

New member
תגובה

וואי את יודעת מה ? אפילו אין לי הערות.... היא םשוט מושלמת את מאווד התקדמת.... אין לי מילים.... מהממת!!! אהבתי במיוחד את השיער

shaililo

New member
וואי תודה לכולכם!../images/Emo15.gif

פשוט ניסיתי לעשות בגדים שונים מהרגיל, שיער שונה מהרגיל, ולהוסיף תוספות קטנות... שיהיה מעניין כי הרבה התלוננו שהדוליז כאן משעממות, אז ניסיתי משהו אחר... זה לקח לי קצת זמן אבל לא נורא. אני עדיין אמשיך לצייר באותו סגנון של קודם אבל גם בקטע של "לגוון" אי אמשיך אני מקווה. תודה על התגובות לא חשבתי שזה יצא כל כך מוצלח... ואמ... לא הצלחתי להצליל את הכף... ניסיתי זה לא הלך...

אופססססססססססססס

יווווווווווווווו אני שונאת כשזה קורה לי.... אני יודעת אני יודעת אני יודעת אני יודעת שלא שירשרתי מההודעה הראשית.. עכשיו לפני שאחת מהמנהלות תמחוק לי (עוד פעם) את הדולי הזאת אני משרשרת להודעה הראשית אותה עוד פעם עם אותו הסבר בדיוק ואז אתן יכולות למחוק לי את ההודעה.. עכשיו אני שמה את הדולי שבעקרון באה איתה ביחד... גם את הדולי הקודמת ששמתי וגם זאת עשיתי עם משהו כמו 7 ליירים (layer) כל אחת בגלל שהן פשוט שכבות שקופות אחת על השניה.. אל תשאלו אותי איך זה שלא רואים כלום.. פשוט סידרתי את זה ככה וזה יצא נורא נחמד.. כבר שמתי את הקישור של האתר שממנו נלקח הבייס אבל לא נורא, אני אשים עוד פעם אותו.. הבייס נלקח מלולידו...(דההההההההה?!!!)

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אני שונאת שיעורים באלגברה וגיאומטריה.. אה דרך אגב, שכחתי את הקובץ.............................

אבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבל

מחקוווווווווווווווו אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ונמאס לי שאני מגיבה לחצי פורום ורק ילדה אחת מגיבה לי!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני נזכרת למה לא השתתפתי בפורום הזה משהו כמו חצי שנה (נראה לי) ורק הסתכלתי בו............... .................................................................... ..................................................................... .............................................. אאאאאאאאאאאאאאאאאא ררררררררררררררררררררר גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג ................................... ....................................... ........................................... ................................................. ........................................... ....................................... ................................... ............................... ........................... ..................... ............. ....... .... .. .

כמו שאמרתי לך..

יום אחד כשאת מראה לי דוליז שלך לפני שאת שמה אותן בפורום אני פשוט אהרוג אותך ואקח לך ת´כישרון יא כישרוניה

smurfette

New member
וואו!

כי וואו אחד שווה אלף מילים... היא נהדרת, אין לי מה להעיר...

למעלה