שרשור דוליז חדשות.

BIG wannabe

New member
יפההההההה../images/Emo13.gif

אבל משו בפרצוף שלו לא מסתדר לי
לא נורא הוא יפה בכל זאת

netaK

New member
דולי חדשה

והפעם עם שיער... תגובות הערות והערות יתקבלו בשמחה

בייס דחוף!!!!!!!!!!!!!1

תפרמי ת´בייס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה.................? ודולי ממש מדהימה.. רק שהידיים נראות כאילו הם נקעות פתאום.. נסי לעשות שזה יראה יותר כאילו הם בין הרגליים

בייס דחוף!!!!!!!!!!!!!1

תפרמי ת´בייס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה.................? ודולי ממש מדהימה.. רק שהידיים נראות כאילו הם נקעות פתאום.. נסי לעשות שזה יראה יותר כאילו הם בין הרגליים

שמוצה

New member
אוקיי אז ככה...../images/Emo29.gif

היא נורא יפה בכלליות אבל השביל אמור להיות יותר לצד לא? היא משעינה את הראש, תחשבי על זה... אה ולמה אין הצללה בנעלים?
אם את צריכה פלטה לשחור אז יש כאן

netaK

New member
העיניים הם חלק מהבייס

אז אין לי ממש מושג... אני לא יודעת לצייר פנים עם כל כמה שאני רוצה לדעת...

netaK

New member
אוי חחח....

אגב, למישהו יש רעיונות איך לשפר את הקפל בחצאית איפה שהידיים שלה?

שאאאאאאאאאאאאלום!

קורים לי מורן ואני חדשה כאן. היום לפני רבע שעה ראיתי את הפורום הזה ועכשיו עשיתי כמה. אז תראו, ותגידו לי מה אתם חושבות

טוב אז....../images/Emo153.gif

אממ דבר ראשון: הדולי הראשונה מימיו... לא כ-ל הבד צריך להיות שקוף כי יש חלקים שלא כולם צריכים לראות.... אבל סך הכל הן יפות אבל יש מקום להשתפר. השיער של רובן דיי גושי כזה ועקום, אבל אולי תכננת שזה יהיה ככה... אני וואי: בכללי הן יפות.

netaK

New member
עוד דולי חדשה....

היא לא הייתה אמורה להיות ככה אבל יצאה משרתת צפרתייה =] אממ...כל הצבע האפור בנעליים זה כאילו ברק כזה... =] תגיבו פליז הערות וה ארות יתקבלו בברכה !

אפור בנעליים?

איפה?? אני לא מצאתי שום אפור.... ותאמיני לי שחיפשתי.... חוצמזה...... הנעליים ע-נ-ק-י-ו-ת ממש! מה קרה שם???

למעלה