שרשור דוליז חדשות.

netaK

New member
כ הן יצאו מוזר בטירוף

לא ידעתי בדיוק מה לעשות שם....שיפורים יתקבלו בברכה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifדולע חדשה../images/Emo70.gif- אבריל../images/Emo70.gif

אוקיי זו דולי שגמרתי די מהר
זאת אבריל לאבין בקליפ של סקייטר בוי ו... יצא די נחמד לא
הערות/הארות/תגובות בונות יתקבלו בברכה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאה שכחתי...

ויתרתי על הנעליים ועל העניבה כי זה לא הסתדר לי כ"כ יפה...

אממ אומרים boy ../images/Emo13.gif

וד´א ממש חמודה (קצת מוזרה לאבריל יש שיער עם גוון יותר בהיר..).. זה הכל

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

תנקיו
וד"א- לשיר קוראים Sk8er Boi אני יודעת איך רושמים בוי חחחח..... אני לא ילדה בכיתה א´
אבל ככה כתוב על הדיסק

דולי חדשה שלי... ../images/Emo9.gif ../images/Emo57.gif

*תחושת דה ז´ה וו חזקה* בזמן האחרון בהחלט יש לי יורת דוליז... אין לי מה לעשות בחיים, מסתבר
הבייס הזה ממש שולט. התאהבתי
. וזו הדולי הגדולה השניה שאני עושה אז... אה.... אני רק מתאמנת על גדולות בינתיים...

Wint£r Gi®L

New member
../images/Emo9.gif יפפפפה...

יורת דוליז?
ולדולי:
אהבתי את השמלה
הכפלים נראים קצת מוזר
אבל אני לא ממש יודעת מה...
הכנפיים יפות! אבל הן ´נבלעות´ בשיער
השיער - כמו קודם, הוא נבלע בכנפיים
והצורה שלו מוזרה
גם הברק...
רעיון יפה

shloompi

New member
איזו חמודה!

איזו חמודה
אהבתי גם את הרעיון ... עכשיו , תגובה יותר מפורטת : שמלה : אהבתי. מוצללת ממש טוב , הכפלים מעולים. שיער : ממש טוב. הדבר היחיד שנראה לי שצריך תיקון , הוא הדמיון בין הצבע של השיער לצבע של הכנפיים , מה שגורם להכל להיראות כיחידה אחת , וזה די מוזר... אולי קצת להבהיר את השיער , או את הכנפיים ... גם צריך טיפה יותר הצללה בשיער מאחורה ... כנפיים : מהממות ! ממש ממש מעולות.

shloompi

New member
חמממווודה!../images/Emo13.gif

מתוקה. אני אוהבת את הבייס הזה ... טוב , תגובה יותר מפורטת : מכנסיים: יצאו לדעתי מעולה , אין לי תיקונים ממש, אולי חוץ מזה שצריך קצת יותר הצללה בין שתי הרגליים. כשרגל אחת "נשענת" על רגל שנייה, יש צל ... חולצה : די טובה, רק החזה נראה קצת מוזר. הוא מאוד ... גבוה נעליים : ממש טובות , אבל אולי היה כדאי להוסיף להן משהו, לא יודעת , שרוכים , או סתם כזה פס , או ציור קטן. אבל זו רק דעתי ... שיער : אממממ... האמת היא שהוא יצא קצת פחות טוב מהדוליז הקודמות שלך. הוא פשוט לא מאוד הגיוני . השיער אמור להתחיל קצת יותר מלמטה , ואם כבר עשית את הנעליים+מכנסיים בפיינטשופ , היית יכולה גם להוסיף קצת יותר הצללה בשביל , ומאחורי הידיים/גב/ראש ... סה"כ , חמודה ביותר
!

תודה האני! ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

אני אשפר... ובקשר להערות, אז 1. בחזה רק עברתי על הקוים של הבייס, אז אמ...
2. עשיתי את הכל בפוטושופ... *_*

netaK

New member
דולי חדשה!

שאין לי ממש מה לאמר עליה כי עוד לא הבנתי מה ציירתי עליה... =] תגובות הערות והארות יתקבלו בברכה =]

למעלה