שרשור דוליז חדשות.

MaMi liraz

New member
../images/Emo26.gifדולע חדשה

הכנתי דול חדשה זאת הפעם הראשונה שאני עובדת על הבייס הזה ובשיטה הזאת של הצללה בשיער ^_^ אממממ.... והפעם הראשונה שאני שמה לה הדפס על החולצה...... מה דעתכם??

oOsheOo

New member
../images/Emo39.gifממש חמודה!../images/Emo129.gif

הדולי ממש חמודה.....אהבתי את העץ הוא יצא טוב מאוד
...יש לי כמה הערות - הכל הכל ברוח טובה ורק כדי שתשפרי....לא שאני מומחית גדולה - אז בלי להעלב
!
החולצה - כמו שאמרתי ההדפס ממש יפה אבל מה...לא רואים בכלל את ההצללה בו ובחולצה בכלל - אני רואה שעשית אבל היא חלשה מדי כשפותחים בגדול ואז היא נראית "שטוחה" (או שזה מה שהיא אמורה להיות?)
המכנסיים - כנ"ל. וגם - הצורה שלהם מאוד מאוד ישרה כזאת....אי אפשר להסביר אבל זה נראה ממש נוקשה. בלמטה שלהם שרוול אחד של המכנס (יש לזה מילה...?) אחרי השני וזה לא ככה במציאות...
השיער - אהבתי! השיער ממש חמוד. אולי כדאי להדגיש קצת את הפסים בין הקבוצות בו כדי שיהיה פחות גושי, ולהדגיש את המקומות של האור והצל (איפה שיש גלים).
יצאה תגובה ממש ארוכה אבל אל תביני אותי לא נכון.....הדולי מאוד חמודה ואהבתי אותה, ואם תשפרי היא תהיה מושלמת!

שמוצה

New member
חדשה שלי:)../images/Emo29.gif

אני מתה עליה
אני חושבת שהיא קצת קצת יותר שונה ממה שהייתי עושה בדר"כ...

BIG wannabe

New member
באמת טיפה שונה מהסגנון שלך../images/Emo13.gif

אבל- א. לאן נעלם החזה שלה?!?! ב.הנעליים, עשית אותם הפוכות- נעל ימין על רגל שמאל ונעל שמאל על רגל ימין
השיער נחמד
ותוסיפי נקודות אור וצל.

PrinseC

New member
חדשה של!! ../images/Emo183.gif

ממ...עבדתי עליה הרבה (במיוחד על השיער) אז אני מצפה לתגובות

רות82476

New member
אוי הבובה מקסימה !! ../images/Emo15.gif

וואי פרינסיס אחלה של בובה :)
אהבתי את השער! הוא נירא כזה "עף" :)
השמלה גם חמודה מאוד אבל שר מדי כזה בשפיץ... והכפלים לא הכי טובים...
הנעליים נעלי בלרינה :)) כמה חמוד :)
*אהבתי

totsade

New member
אממ...../images/Emo187.gif

אפשר בבקשה קישור לאתר שממנו נלקח הבייס?

שמוצה

New member
דולי חדשה(:)../images/Emo29.gif

ועבדתי עליה הרבה, אבל הרבה אז תהיו חמוטדות ותגיבו:) לאף יו
דניאל:)

the sofa city

New member
אז כהה

בכלליות דולי יפה.... הקפלים במכנס עשוים יפה אבל יש יותר מידי... החולצה ממש יפה והשער מוזר...

netaK

New member
תגובה

לדעתי הכפלים במסכנסיים חזקים מדי, מוגזמים מדי החולצה מאוד מאוד חמודה השיער יפה אבל יש מין משהו שנראה כמו שערה אחת שעוברת על האוזן...וזה טיפה מוזר אבל זו רק דעתי

greeneye

New member
חדשה!!!

היא אמורה להיות מעודדת כזאת. יש לה חצאית עם המכפלות האלה, אני לא יודעת איך קוראים לזה...

greeneye

New member
חדשה!!!

היא אמורה להיות מעודדת כזאת. יש לה חצאית עם המכפלות האלה, אני לא יודעת איך קוראים לזה...

חשוב חשוב חשוב!

התחלתי לראות chobits והתאהבתי...
אז הכנתי דולי אחת.... וממש השקעתי... אבל משהו לא מסתדר לי... אתם מוכנים להעיר לי בבקשה? תודה מראש

13lihi

New member
הפוני הראשון

כן, הנה הפוני הראשון שלי ואם ממש בא לכם אני מרשה לכם להגיב ולתת עצות

13lihi

New member
האהובה המשופרת

בעקבות תגובות שיפרתי את הדוליז אתם מוזמנים להסתכל ואם יש לכם עוד רעיונות אתם מוזמנים להגיד לי

למעלה