המשחק קופץ שנית

dragon zlotnik

New member
לפני שהוא נכנס לפונדק הוא מוסר

לשומר 3 מטבעות נחושת ואומר לו תודה על הליווי, נכנס לפונדק מזמין חדר פרטי וארוחה קלה(עכשיו ערב/בוקר/צהריים?).

Nihau

New member
צוהוריים, הפונדק מלא אבל יש לך מקום

מכובד מספיק בו. החדר עולה כמו השכר החודשי שלך אבל שווה את זה. הארוחה טובה מאוד. אנשים מדברים אליך בנימוס.

dragon zlotnik

New member
(כשהייתי נודד הייתינוהג לשדוד

שיירות בשעת לילה אז יש לי מספיק כסף...) אני מחפש אנשי דת/נזירים/האנשים שנראים הכי נורמלים ומכובדים שם, ופותח בשיחה, אני אומר לו:"שלום מה נשמע, אדוני"? בקול הכי ידידותי שלי.

Nihau

New member
איש דת מכובד מחייך אליך ופותח איתך

דיון פילוסופי מעמיק על דת, החיים, העולם, החיים שאחרי המוות, המוות שלפני החיים, המספר הקדוש 42 ושאר עובדות קיומיות. השיחה ערנית וקולחת ונפסקת לרגע כאשר שליח במדים צבאיים מגיע אליך ומגיש לך מכתב מפקיד הדוכסות שמזמין אותך לארמון בשעת בוקר מוקדמת לפגישה עם מזכירו האישי של נאורון. במכתב נאמר שראיון ראשוני זה יקבע אם תזכה לראיון אישי מול נאורון עוד מחר או תכנס לרשימת הממתינים.

dragon zlotnik

New member
אני מודה לו מקרב לב ומבקש

שיסביר לי איפה המקום שבו אני יתיצב מחר בשעת בוקר מוקדמת. אני מסיים את השיחה עם איש הדת, הולך לחדר שם את כל הדברים שלי, והולך לפונדק שהייתי בו ביום שנתפשתי, מזמין כוס שיכר מתישב בצד, ומעסיק את עצמי במשהו(קריאה או משהו כזה), מחכה שירד הערב ושכל האיכרים והטיפוסים המפוקפקים יגיעו ומנסה לזהות מישהו מהיום שנתפשתי.

Nihau

New member
אתה לא מזהה מישהו ספציפי פרט

לבעל הפונדק המשרת היום מאחורי הבאר. הלילה מגיע והפונדק שקט מהרגיל, אירועי האתמול מדכאים את האווירה וכולם מדברים בשקט, שותים מעט והולכים הביתה מוקדם. בשעה מוקדמת מהרגיל פונה אל חלל החדר הראשי הפונדקאי ומצהיר שעוד רבע שעה הוא סוגר את המקום וכולם מתבקשים ללכת הביתה.

dragon zlotnik

New member
אני יוצא החוצה והולך לשוק

ונותן תאור של הוריל ושואל אם מישהו ראה לאן הוא הלך ומנסה למצוא את הוריל.

dragon zlotnik

New member
טוב אני במהירות בודק בפונדקים

המקומיים אם יש אצלהם אחד שיושן אצלם בשם הוריל, אם לא אז אני הולך לישון ואם כן אז אניפ ונה אל הוריל (ואז אני יצטרף למקום ממנו הוריל ממשיך את המשחק)

Nihau

New member
אתה לא מוצא את הוריל, כנראה הוא לא

נמצא בפונדקים שבהם חיפשת אותו... השעה מאוחרת מאוד, אחרי שעוד חיפוש בפונדק שומם הסתיים בחוסר הוריל אתה נוכח שנותרו לך רק עוד 5 שעות שינה עד לפגישה הרת הגורל עם מזכירו האישי של נאורון...כלומר 5 שעות אם תמהר אל הפונדק בו שכרת חדר בכל כך הרבה כסף ...

dragon zlotnik

New member
טוב אני הולך לישון ומבקש מבעל

הפונדק שיעיר אותי שעה לפני הפגישה. אני עושה מדיטציה קצרה של בערך חצי שעה והולך לישון, מצפה בקוצר לפגישה.

Nihau

New member
דפיקה קלה על דלת חדרך מעירה אותך

הגיע השעה לקום. בחדר הראשי של הפונדק מגישים לך ארוחת בוקר מפוארת. מעט אנשים אחרים ערים בשעה זו ויושבים לאכול בשקט.

dragon zlotnik

New member
אני אוכל בזריזות,

שם את הברדס, יוצא החוצה, מסתובב בשוק מתי שהחנויות מתחילות לאט לאט להיפתח, אני הולך במהירות להפחיה, ונותן לנפח לבדוק לי את החרב אם קרה לה משהו בזמן שלקחו אותה ממני, ואז אני שוכר עגלה למקום שבו אמור להיות הראיון.(מל"ד איפה זה?)

Nihau

New member
הנפח משקיע זמן בבחינת החרב שלך

ואז משחיז אותה, משמן אותה ומנקה אותה, דורש תשלום על השירות בסכום סביר של 10 פ"ז ומחזיר לך אותה אחרי התשלום. בעל הכרכרה המהודרת ששכרת דרש תשלום מראש במזומן. הכרכרה עושה את דרכה בפקקי השוק, מנווטת באיטיות בין שאר כרכרות הסוחרים, הרוכלים והמוכרים בשוק שמביאים את הסחורה הטרייה אל השוק ועסוקים בשעה זו בפריקה חרוצה של הסחורה. למרות הזריזות והמיומנות של העובדים עדיין לוקח להם זמן מה לפרוק כל עגלה שבינתיים חוסמת את הדרך. נהג הכרכרה שלך מקלל לעצמו ומנסה להתחמק אל נתיב צדדי אבל עדיין מביא אותך אל שערי הארמון...בסופו של דבר. אתה רק שמח על כך שהוא לא דרש תשלום לפי זמן. ואז אתה נוכח לדעת שאתה מאחר... (מל"ד- זה בארמון, כפי שציינתי כמה הודעות קודם.) ((מל"ד שני- זה מה שקורה כאשר מנסים לעבור שוק בבוקר בשעת הפריקה, קורה אותו דבר בערך בשעת הטעינה בסוף היום, ככה זה כשלשה"מ שלכם יש נסיון בעבודה בשוק ולכם אין.))

dragon zlotnik

New member
אני רץ לחדר

שאני צריך להיות בו ומתנשף אני ממלמל, "סליחה על האיחור".

Nihau

New member
שומר עוצר אותך בכניסה ביד ברזל

ואומר לך "האדון עסוק בפגישה, חכה כאן בחוץ עד שיסיים!" הוא מצביע לך על שורת כסאות עץ נוחים לאורך המסדרון. השומר החמוש מוסיף "למזלך אין אף אחד אחר המחכה לראיון אחרת היית צריך לחכות עד סוף התור"

Nihau

New member
כעבור כרבע שעה...

הדלת נפתחת, פקיד מבוגר נושא מספר תיקיות יוצא מהחדר והשומר מסמן לך להיכנס. בפנים חדר מרופט ונוח, שולחן עץ גדול עמוס בדפים אך מסודר עומד במרכז החדר. מדפי ספרים יציבים עתיקים לאורך כל הקירות מקטינים מעט את החדר אך נותנים לו מראה חמים. מאחורי השולחן יושב בכיסא מרופד אדום איש מבוגר, בעל קווצות שיער לבנות פזורות מרכיב משקפיים בעלי מסגרת מוזהבת ושרשרת זהב מביט בך ואז מצביע על הכסא הנוח לפניו מהצד שלך של השולחן. "כן אדוני, מה מביא אותך לכאן?"

dragon zlotnik

New member
"תקשיב, אדוני"

"האשימו אותי בחשד לקשירת קשר נגד הדוכס, כמובן שלאחר חקירה קצרה הבינו שאני לא אשם ושיחררו אותי." " אני נשלחתי מהמנזר של לורד הרינלת' הידוע לשמצה מצד הדוכס, ועכשיו, אני רוצה גם לעזור לדוכס בכך שאני יהיה משהו כמו "מרגל". "וגם, יש לי בעיה, בעוד מספר ימים, יש לי פגישה עם לורד הרינלת', ויש לי כמה תוכניות שבהם אני צריך עזרה מכבוד השר נאורון". "בבקשה, אני חייב שתסדר לי את הפגישה בקרוב מאוד, כי הפגישה שלי עם לורד הרינלת' עוד 5 ימים, ואני חייב לדבר עם כבוד השר נאורון לפחות יום לפני הפגישה, אז בבקשה תסדר לי פגישה קרובה." אומר אריזרד בקול מתחנן.

Nihau

New member
המזכיר האישי של נאורון שוב דחף את

משקפיו במעלה אפו והביט בך במבט חד תפישה להפליא, לפתע אתה מתחיל להבין מדוע הוא קיבל את התפקיד. "אז אתה טוען שאתה מגיע מהמנזר, שיש לציין אכן חסר שם טוב במחוזות אילו ואתה מעוניין פשוט להציע את עצמך כמרגל עבור נאורון. לי נראה שאתה מנסה לשחק כאן משחק כפול- מרגל עבור שני צדדים מרוויח פעמיים וצוחק אחרון" הוא שולף משומקום רובה קשת טעון ומכוון אותו אליך ביד יציבה להפליא יחסית לגילו "מדוע שאבטח בך? באותה מידה אתה יכול להיות מתנקש שבה לחסל את נאורון או אפילו יותר גרוע, את הדוכס. אחרי הכל אתה בא מהמנזר!" הוא מנמיך את קולו "תן לי שלוש סיבות לא לקרוא לשומר בחוץ וזכור שמטרתך היא נאורון ובלי אישורי אתה לא תגיע לשום מקום פרט לכלא"

למעלה