המשחק קופץ שנית

DDN

New member
אף שומר אינו מגיע לעזור לאחרים

יש לגולי וסיריס הרושם ש. . .. . משהו חשוד הולך פה

Nihau

New member
להפתעתך אין אף אחד שחוסם אותך

בדרכך החוצה, לפחות לא במזדרון הראשון. אתה מגיע להצתלבות- T בדרך. משני הכיוונים אתה רואה מעברים חשוכים ומטונפים, מסריחים ושקטים פרט לאנקות הסבל של אסירים חולים או פצועים ולבקשות האסיר המטורף בתא לידך שתשחרר אותו... אתה לא זוכר שבאת מכאן...

אני פונה אחורה לעבר גולי

שאני מגיע אני שואל "גולי לאן הולכים, נתקלתי ב- איך להגדיר החלקים הפחות נעימים פה, אנחנו חייבים לברוח בוא נצא מהצד השני

בורן

New member
"אוקיי, בוא נצא מפה."

גולי מתחיל ללכת לאט ובערנות לכיוון השני (לא לאיפה שסיריס רץ), ומסתכל לתאים שלידו, ובודק מי נמצא בהם. הוא ניגש אל גופות השומרים שבתאם לשעבר, ומחפש את צרור המפתחות בחגורותיהם. אחרי שהוא מוצא, הוא יוצא, ומציג לסיריס את הצרור, ואז שואל בחיוך: "מה אתה אומר לחולל פה התקוממות ענקית?"

בורן

New member
"נו, מה איתך? אל תהיה יבשן."

תהיה פה חגיגה של ממש... זה יפגע קשות בשלטונו הרודני של הדוכס... וחוץ מזה- זה יכול להיות הסחה ממש טובה- בהמולה ננסה לרצוח את הדוכס." גולי מקשקש בצרור המפתחות שבידו. "מה אתה אומר?"

Nihau

New member
האיש לבוש השחורים התעורר מכל הרעש

שעשיתם וקם בכבדות על רגליו, מקשיב בשקט. למשמע הצעה של גולי הוא פונה אליכם בלחש "כן, שחררו אותי בבקשה" הוא נראה צעיר אבל איכשהו נותן את הרושם של אדם זקן, מסכן ועייף

"הדוכס אומנם פראנואיד"

"הוא כולא כל מי שמתנגד לו, אבלהוא כולא גם אנשים שמגיע להם להכלא וזה לא חכם לשחרר כל אחד"

בורן

New member
"צודק. אותו לא נשחרר."

גולי צועד לתאים הבאים, ובודק מי בתוכם. "בעצם..." גולי חוכך בדעתו ומסתובב. הוא פונה אל האסיר לבוש השחורים: "מי אתה? אתה יכול להיות יעיל."

Nihau

New member
האיש בשחור פונה אל גולי ומספר לו

"אני רובין, אחייניתי כלואה כאן איפושהו, רציתי לשחרר אותה ומצאתי את עצמי כלוא כמוה בלי שום מידע איפה היא וחסר ישע" שחררו אותי, בבקשה. אני יעזור לכם מול הדוכס המרושע שכלא אותי אם רק תעזרו לי למצוא את אחייניתי המסכנה..."

"באיזה אל אתה מאמין, תשבע בשמו"

אם הוא מסכים אז "שחרר אותו ובוא נשחרר את אשתו וביתו של הוריל ונסתלק מהר" אני אומר לגולי

Nihau

New member
רובין מתבונן בך במבט מתריס

"אני לא נשבע באלים. אבל אני מוכן להשבע ברוחו של אבי שאני מדבר אמת!" הוא חושב קצת ואז מוסיף "אני יכול להוכיח את כנותי, אני אגלה לכם משהו שאתם לא יודעים ושיעזור לכם! תקשיבו, הם לא מחזיקים את הנשים הללו כאן. אני יודע איפה הן ויעזור לכם אם תשחררו אותי" הוא נראה כנה...

בורן

New member
"בסדר, קיבלתי."

גולי חוכך בדעתו. "תירוץ נחמד. אבל קודם המידע ואח"כ שחרור (או כמו שאומרים החבר'ה- קודם הסחורה אח"כ התשלום אבל זה א קשור). איפה מחזיקים את הנשים?"

Nihau

New member
"לא בתאי המעצר לחקירה אלא בתאי

הכליאה הציבורים, מה שהעם מכנה "מכלאות" ובשביל להגיע אליהן צריך קודם לצאת מכאן... עכשיו תשחרר אותי? בבקשה?"

בורן

New member
גולי פותח את התא. "תוביל את הדרך,"

הוא קובע, "ובלי משחקים. אנחנו שניים ואתה אחד."

Nihau

New member
רובין מחייך חיוך זהיר כשאתם פותחים

את הדלת, החיוך נעלם והופך למבט רציני ומודאג למשמע האיומים שלכם. "לא, אין לי מושג איפה מחסן הנשק, אבל אני לא חושב שזה בריא ללכת לשם איפה שלשומרים יש נשקים ולנו אין... " הוא מתחיל ללכת בכיוון ההפוך מהדרך בה בחרתם לראשונה ממלמל לעצמו כיוונים ומידי פעם בטדק איפה הוא נמצא לפי סימוני קומות על הקירות. אתם הולכים הרבה זמן אחריו ויש לכם ההרגשה שהלכתם לחלוטין לאיבוד אבל הוא נראה בטוח בעצמו בדרך ומידי פעם מסתכל לאחור לראות שאתם עדיין עוקבים אחריו...או לבדוק מה אתם זוממים מאחורי גבו...

למעלה