המשחק קופץ שנית

Nihau

New member
הרוקח מתבונן בך בדאגה ואז מהנהן

מכניס את ראשו חזרה לבית ואתה שומע כל מיני רעשים של מגירות נפתחות וצנצנות וזזות ושאר רעשי חיפוש. לבסוף האיש חוזר ובידו צינצנת זכוכית קטנה מלאה עשבים יבשים קצוצים "זה תה חזק מאוד, לא יותר מכפית שטוחה של עלים יבשים בכוס מים חמים ולפחות שתי כפיות דבש, זה מריר למדי. זה ירדים אותך לפחות ללילה ואחרי שינה טובה אחת תרגיש כמו חדש." הוא מחייך בחיבה ואז מצהיר "יש כאן מספיק לשבועיים אז אל תחזור אלי לפני כן! התשלום הוא 3 פיסות כסף ו4 נחושת" אתה רואה קופת צדקה קטנה על אדן החלון, קשורה בשרשרת חלודה, על הקופסא מצוייר ילד עם תחבושת על הרגל וקופסת מתנה ביד.

naring

New member
הוריל נותן לרוקח 4 פיסות כסף.

"את העודף שים בכופת צדקה" הוא אומר וחושב שמזל שהוא הספיק לקחת את החסכונות שלו מהבית ההרוס. הוריל חוצה את הרחוב שממנו בא והולך לחפש לעצמו אוכל באיזה דוכן אוכל או פונדק קרוב.

Nihau

New member
הוא מוצא דוכן נקניקיות חמות בלחמניה

ודוכן שווארמה מדיפה ניחוח טעים במיוחד

naring

New member
הוא קונה שווארמה.

כשהוא מסיים, הוא הולך לאסוף את ג'ייד.

naring

New member
הוריל, שבע ומאושר, הולך לביתם של

קלרה ורוד כדי לקחת את ג'ייד.

Nihau

New member
הוריל נכנס לביתם של קלרה ורוד

ומוצא את ג'ייד עוזר לרוד ללמוד לקרוא וקלרה מהצד השני משלימה עוד כמה שיעורים. את האם הוא יכול לשמוע במטבח כנראה שוטפת כלים...

naring

New member
"ג'ייד, בוא אנחנו הולכים" אומר

הוריל. "מה שלומכם ילדים?" הוא פונה לרוד וקלרה. "אוה!" הוא פונה אל אמא של רוד וקלרה, "שרה! טוב לראות אותך! מה נשמע?"

iguessgrampy

New member
"אבא!" ג'ייד רץ אל אביו ומחבק אותו

ניגש לשולחן ומציג לפניו את הכריכים שאמא של רודי וקלרה הכינה לא. " מה קנית?"

Nihau

New member
"אין תלונות" ענתה הגברת בקול עמום

מהמטבח ואז הופיעה בפתח מנגבת את ידיה בסינר "מה שלומך אתה? שמעתי שנקלעתם לזמנים קשים. אתה יודע שאתם תמיד מוזמנים אלינו לגור עד שתוכל לתקן את הבית. אחרי שתשחרר את האסירות האמיצות בואו כולכם לכאן, אני מכינה ארוחה גדולה לכולם, אל תחשוב אפילו להתווכח איתי!" ניפנפה באצבעה מתרה לעברך בעודה מחייכת והורסת את כל האפקט המרתיע.

naring

New member
תגובה משותפת לג'ייד ולָאמא.

"תודה רוזי, כרגע אכלתי. תודה על ההזמנה, אני מעריך אותה מאד, אבל יש כמה דברים שאני צריך לעשות, ואולי אפילו אצליח לקבל פיצויים על הבית שנהרס." הוריל נעצר כדי לקחת אוויר. "קדימה ג'ייד, בוא, נלך לשחרר את אמא ושרה." ------------------------- מל"ד: שכחתי שלבת שלי קוראים שרה...
לא מפריע לכם שקוראים לה רוזי, נכון?

naring

New member
הוריל לוקח את ג'ייד אל מחוץ לבית,

תוך שהוא מודה לרוזי ולילדיה מקרב לב על הכנסת האורחים שלהם לג'ייד. "ג'ייד, אני סומך עליך, אתה הרבה יותר בוגר מאשר גילך האמיתי. תשמע, אנחנו הולכים עכשיו לארמון של הדוכס, אני רוצה לדבר עם דאריוס, אתה זוכר אותו? הבחור ההוא שפגשנו בדרך לעיר מהיער, נו, זה שנראה כמו צליין. יפה. אני מניח שניקול הביאה אותו לשם. אם לא נמצא אותו, ננסה למצוא את ניקול." ג'ייד והוריל הולכים לכוון הארמון. כשהם מגיעים, הם כבר לא מתלהבים מהמבנה המפואר. "יש לי ראיון עם ניקול, ביתו של הדוכס" הוריל מסביר לשומרים. כשהם נכנסים לחצר הקדמית של הארמון הוריל מחפש פקיד, או איש-חצר אחר שיוכל להפנות אותו אל דאריוס או אל ניקול (כמובן שהוא גם מחפש את ניקול ודאריוס עצמם).

Nihau

New member
הוריל לא מוצא את דאריוס או את ניקול

בארמון ודי מהר מוצא את עצמו משולח החוצה ע"י פקיד נחרץ שמודיע לו שניקול לא נמצאת במקום ויבוא בזמן אחר... (מל"ד- קבעת איתה בפונדק) ((אני לא יהיה בבית הערב אז התשובות יתעכבו למאוחר נורא הלילה או מחר))

naring

New member
הוריל נזכר לפתע במאורעות היום שעבר.

הוא תופס את עצמו בידיים (לא ממש, תופס. זה ביטוי...) והולך במהירות לפונדק כשג'ייד מנסה להדביק את מהירותו. הוא נכנס לפונדק.

Nihau

New member
ניקול ודאריוס מסתובבים מהדלפק אל

עבר הדלת כשאתם נכנסים לפונדק. ניקול מחייכת אליך, מצב רוחה משופר בעליל, כנראה לנוכחותו של דאריוס יש יד בדבר. היא קמה ודאריוס אחריה ושניהם ניגשים אליכם "אנחנו יכולים ללכת לשחרר אותן עכשיו, אתם מוכנים? או שאתם רוצים להסתדר קודם לקראת הפגישה המרגשת?"

naring

New member
"אני לא רוצה להיראות ככה..."

אומר הוריל, "אני חושב שנסתדר קצת לפני כן." הוריל מסתובב 90 מעלות אל ג'ייד. "גם אתה רוצה להיראות טוב יותר, נכון בן?"

iguessgrampy

New member
פנייתו של אביו מחזירה את ג'ייד

למציאות. הוא היה שקט כל הדרך מביתם של קלרה ורוד עד עכשיו, הוא אפילו לא שם לב שניקול ודאריוס עומדים לידו. ג'ייד נראה מבולבל לרגע, הוא מביט בעצמו, נוגע בפניו, "אין לי בגדים אחרים".

Nihau

New member
ניקול נשענת לאחור על הקיר

"אין בעיה, נחכה לכם כאן"

iguessgrampy

New member
ג'ייד מפנה את מבטו אל ניקול, מופתע

מעט. "את...את ההההבת של הדוכס, נכון? את תעזרי לנו להחזיר את אמא ושרה?"

Nihau

New member
היא מחייכת אל ג'ייד

"כן וכן. אני לא ממש מסכימה עם רוב מה שאבא עושה ואני מתכוונת לתקן לפחות חלק מהעוול ונתחיל להיום בשחרור אמא שלך ושרה" היא זיזה קווצת שיער פרועה בשיערך ומסדרת אותה "אל תדאג, יהיה בסדר"

naring

New member
הוריל עולה במדרגות הפונדק,

כשג'ייד אחריו. כעבור כ10 דקות, הוריל חוזר כשהוא מגולח למישעי, מסורק ולבוש היטב. ג'ייד נקי, מסורק, ובגדיו "יושבים" עליו כמו שצריך, ובכלל, מראהו הכללי הוא כשל אדם בוגר ומתורבת. "אוקיי", אומר הוריל, "אנחנו מוכנים. שנזוז?" הוא מתקדם אל ניקול ודאריוס, עובר אותם ופותח את הדלת אל אוויר הבוקר הרענן, שבעלי המלאכה עוד לא התחילו להרוס.

למעלה