אבל ניהאו היא גם שחקנית
G g tamir New member 2/6/04 #202 בכללי תעשו כל פעם שהדמות שלכם מדברת גרשיים בהתחלה וגרשיים בסוף כדי שיבדילו בין מה שהיא אומרת למה שהיא חושבת וכו',ובלי קשר זה פשוט יותר יפה ונוח.
בכללי תעשו כל פעם שהדמות שלכם מדברת גרשיים בהתחלה וגרשיים בסוף כדי שיבדילו בין מה שהיא אומרת למה שהיא חושבת וכו',ובלי קשר זה פשוט יותר יפה ונוח.
V VMD New member 3/6/04 #278 ../images/Emo26.gifהיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif המשחק נראה נחמד אני רוצה להצטרף, למי לפנות
../images/Emo26.gifהיי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif המשחק נראה נחמד אני רוצה להצטרף, למי לפנות
N Nihau New member 3/6/04 #281 ברוך הבא. לגבי המשחק, פנה אלי במסר אישי, יענה לך עד יום ראשון. המשחק גם ככה "עוצר" בערך בסופי השבוע בגלל שחלק יפה מהמשתתפים שומרי שבת.
ברוך הבא. לגבי המשחק, פנה אלי במסר אישי, יענה לך עד יום ראשון. המשחק גם ככה "עוצר" בערך בסופי השבוע בגלל שחלק יפה מהמשתתפים שומרי שבת.
ב בורן New member 4/6/04 #289 ברוך הבא!!! דיר בלק למי שמציע לו עכשיו כוס שיכר (זה לא משהו אישי, פשוט יש קיצוצים, אתה מבין).
ה הקוסם הנוקם New member 4/6/04 #299 טוב אז אני יציע רק כוס ../images/Emo175.gif כדי שלא ושלא יבואו אליו
ה הקוסם הנוקם New member 30/5/04 #133 למה אני מת בגיל כל כך צעיר ../images/Emo7.gif יש לי אשה וילד אל תהרוג אותי
D dragon zlotnik New member 30/5/04 #134 תמצא דרך להימלט מהעונש כמו שאני מצאתי. מה נסגר איתי באמת DDN?
D DDN New member 31/5/04 #141 אתה מנסה לפנות לחוש הרחמים שלי? תנסה שוב! עכשיו הדכאון של הסופשבוע התחלף בסתם מצב רוח זדוני. שלום, אני דני נשרי לא עשיתם לי שום דבר רע זה לא משנה תתכוננו למות.
אתה מנסה לפנות לחוש הרחמים שלי? תנסה שוב! עכשיו הדכאון של הסופשבוע התחלף בסתם מצב רוח זדוני. שלום, אני דני נשרי לא עשיתם לי שום דבר רע זה לא משנה תתכוננו למות.