המשחק קופץ שנית

BluePrint

New member
let bygones be bygones

Hammerfall החליטה להסתדר בפינה אליה דחפתי אותה שלא בכוונה (חבל, היה יכול להיות מעניין), אז נסיים בזאת את הלילה, והמשכנו בבוקר.

BluePrint

New member
a new dawn

טלוס הביט סביבו בבהלה, מעבר לקירות הבד של אוהל המפקד הוא שמע בברור קולות של מחנה, ולשמאלו ראה שוב את הקסדה מונחת על מיטת השדה. קול צעדים מתקרבים של אדם בשריון הגביר את פעימות ליבו, וזיעה קרה החלה לבצבץ על גופו הערום כשהפחד מצא את דרכו אל הלב... וויריק נכנס לאוהל כשחיוך שבע רצון על פניו. טלוס ניסה לקום ולברוח, אך ידיו ורגליו הכפותות לא איפשרו לו מספיק מרווח תנועה, וכל שהשיג היה לנער את את הגוף עד שראשו פגע בעמוד... והוא התעורר. ידיו ורגליו חופשיות, רק משוכלות סביב עמוד העץ באותה תנוחת שינה אליה הורגל במשך שנים. המחנה עדיין היה סביבו אך האוהל ואנשי הצבא נעלמו, ארועי ליל אמש נדמו לחלום מרוחק, ובכל רגע טלוס ציפה לראות את האיש המתקרב נמוג עם ערפילי הבוקר ומשאיר אחריו רק זכרון של ריח בשר. אבל קולות האנשים סביבו התחזקו וצלחת נזיד הונחה בחיקו, צלחת מלאה, לא שאריות. טלוס צלל לתוכה. קלאריון ניגשה אליו כשאכל, עתה לבוש בבגדים נקיים אותם יכול ללבוש רק בגלל גזרתו הרזה, הוא נראה יותר מתמיד כמו ילד מגודל. היא שמה לב שגוון עורו שחום מאד, כנראה משהייה ממושכת בשמש, ונתנה לו לסיים את ארוחת הבוקר כשהיא בוחנת את סימני החבלה והצלקות השטחיות על גופו, תוהה כמה עמוק מגיעות הצלקות הנפשיות. "לאן תרצה ללכת, עכשיו כשאתה אדם חופשי?" היא שאלה מבלי להביט בו. טלוס גמר ללקק את הצלחת כמו כלב לפני שענה. "יש לי משימה לבצע" הוא אמר, "אני צריך להיות אתכם עד שתצאו מהיער הזה. אני אובד בו כבר הרבה זמן." "האם יש לך משפחה?, מקום לגור בו?, או שאתה רוצה לעזוב את הארץ המקוללת הזו ולמצוא שלווה?" "לא תהיה לי שלווה כל עוד המפקד וויריק חי" אמר טלוס והשנאה נשמעה בקולו, אבל כששם לב שקלאריון מביטה עמוק לתוך עיניו השפיל את מבטו שוב. "היתה לי משפחה..." המשיך בקול נבוך מעט, "פעם, כשהייתי ילד." ------------------------ Swallow your pride, humiliation continues Stabb or be stabbed, you chose or you lose

Hammerfall

New member
קלאריון לא מסיטה את מבטה ממנו

ונראה שהיא מהרהרת בנושא כלשהו... "ואיפה נמצא המפקד ווריק הזה? ומה בדיוק אתה רוצה לעשות בו כשנמצא אותו?" לאחר שסיימה את שהיה לה לומר שאלה בקול רך יותר "ואם אתה מוכן לספר לי מה קרה למשפחה שלך?"

BluePrint

New member
on the move

מסביב, אנשים אספו את כליהם והתכוננו לתזוזה. "אני לא יודע איפה וויריק, איבדתי את הדרך ביער" טלוס השיב לקלאריון, "אבל כשאמצא אותו, אכאיב לו כמו שהכאיב לי." שאלתה הנוספת של קלאריון שנאמרה בקול חלש עוד יותר, אבדה באויר הבוקר הקריר כשטלוס זינק אל רגליו, לא רוצה להשאר מאחור שוב. את מוט העץ הגדול אותו תקע באדמה בליל אמש, משך לחופשי וחיכה לתזוזה כדי לתפוס את מקומו במאסף.

dragon zlotnik

New member
תכין דמות ו

תפגוש את אחת הקבוצות(בבית המעצר/יער/פונדק) ותדבר איתם ואולי תצטרף.

DDN

New member
ולא לשכוח, לדבר איתי קודם.

אני מנחה המשחק. אף אחד לא יכול להצטרף בלי לתאם איתי מראש.

DDN

New member
אל תתן לו הצעות.

האסיר החדש הוא NPC, והוא שלי. שידבר איתי במסרים ויתאם.

DDN

New member
המשחק קופץ שנית

והנה קופץ המשחק. הבהרה לכולם: נכון לעכשיו, ניהאו מנהלת אותו.

למעלה