המשחק קופץ שנית

Nihau

New member
ניהאו פנתה אל קלאריון

"נקמה והרג שניהם יכתימו את עתיד הממלכה בצורה אולי קטלנית, לא טוב לעם לדעת שהשליט הנוכחי מצא שם למעלה בגלל שהקודם נרצח ואל תנסי לחשוב על הסתרת המידע מהעם, זה סוג המידע שתמיד בורח החוצה בצורה זו או אחרת ואז הוא הרבה יותר בעייתי לטיפול. צריך לשקול את הסיכוי שנאורון שולט בדוכס בקסם אפל ולדעתי הכי טוב יהיה פשוט לסדר עיניינים כך שנאורון יטופל, הדוכס ירד מכיסאו וניקול האהובה על כולם תעלה לשלטון, מהמעט ששמעתי כאן נראה שזו תהיה הבחירה האופטימלית ולמען האמת המתבקשת מאליה" פונה אל קשת ואריאל "מקובלת עליכן התוכנית הפוליטית הזו?" "בכל מקרה פוליטיקה תמיד אפשר לפתור אחר כך, מה שכן ברור לי זה שאנחנו צריכים למצוא את נאורון, לקבל את התשובות שלנו ממנו ולברר אם יש איזו סיבה טובה להשאיר אותו חי ואם לא לחסל אותו, טיפוסים כמוהו הנשלחים לגלות או לכלא פשוט חוזרים בזמן הכי לא נוח לממלכה עם יותר הכנה מראש ותאוות נקמה"

Hammerfall

New member
קלאריון לוקחת נשימה עמוקה

"אני בעד שהממלכה הזאת תחזור למה שהיא הייתה פעם, לא אכפת לי באיזו דרך ננקוט. אבל," היא הגבירה מעט את קולה ופניה הרצינו "מישהו ישלם על מה שנעשה לי ולטלוס ואפילו לג'ייד והוריל ולכל שאר האנשים שחייהם שובשו לחלוטין על ידי פקודות מלמעלה! מישהו ישלם על כך, בחייו!!!" ושוב היא חזרה לטון הרגיל והרגוע שלה "אני לא אמצא שלווה עד שהדוכס ימצא את הקבר שלו ובעדיפות על ידי" היא נתנה בכול הסובבים מבט מתריס, מחכה שמישהו יגיד משהו וינסה לשנות את מה שהיא עושה שוב...

Nihau

New member
ניהאו הביטה בה חזרה וענתה בשקט

"אני לא יעצור אותך, גם אם זו לא הדרך שלי לפתור בעיות. רק את רשאית לקבוע מחיר על העוול שנעשה לך ולשכמוך כמו טלוס. אני רק יכולה ליעץ ולהחוות דיעה. לא אחלום על לעמוד בדרכך".

Hammerfall

New member
קלאריון נתנה בה מבט רך וחייכה

אליה חיוך קטן ועדין "אני שמחה לשמוע זאת ניהאו" אמרה בקולה המחושב "ואני שמחה שנפגשו דרכינו, את אכן מישהי שזהו כבוד בשבילי להיות בחברתה אפילו אם זה לא יהיה לאורך זמן"

DDN

New member
"ובמה את חושבת שזה יעזור?"

שואלת אותה אלכסנדרה בארסיות, עם ניצוץ מרושע בעיניים, "את חושבת שנקמה תגרום לך להרגיש יותר טוב? סיפוק? הצלחה? שום דבר. זה רק ישאיר אותך ריקנית עם הצלקות שלך. תאמיני לי - אני יודעת. ומי שפגע בך? מה הוא ילמד מכך? יהיה לו לקח כלשהו? אני לא מתכוונת להשתתף במשימת רצח. המטרה שלי היא איסוף מידע" אריאל מוסיפה, "אני לא חושבת שניקול תיקח על עצמה הנהגה של הארץ. ממש לא נראה לי. לא מתאים לה. אבל זה ממש לא משנה. אנחנו נמצא מישהו!" הלילה מתחיל לרדת, אתם יודעים שהעיר היא במרחק ממש קטן מכאן. אחד החיילים מציע שתיכנסו לעיר, ותשכרו חדרים בפונדק. אלכסנדה מעווה את פניה בשאט נפש להצעה זו.

Hammerfall

New member
קלאריון מחזירה לה מבט

שבואו נגיד שטוב ורוך לא היה בו ואומרת בטון קשוח והחלטי "את יודעת מה אלכסנדרה, כן, אני חושבת שנקמה כן תגרום לי להרגיש טוב יותר, תיתן לי תחושת סיפוק וזוהי אכן הצלחה במשהו שנשבעתי לעשות לפני הרבה זמן!" היא לקחה נשימה עמוקה והמשיכה בטון פחות כועס "אני כבר ריקה, אין בי שום תחושות מלבד רחמים ושנאה, רחמים על עצמי, רחמים על הממלכה הזאת ועל תושביה ושנאה לדוכס ולעוזריו, שנאה עזה ובוערת שאני צריכה לחיות איתה כל יום. אתה לא צריכה להשתתף בשום משימת רצח, נוספת (נאמר בטון ציני), יקירתי, את מוזמנת לאסוף את כל המידע שאת צריכה ומצוא את כל התשובות שאת מחפשת אבל אני לא מחפשת תשובות, לי אין שאלות לא פתורות, אני פשוט צריכה להתקרב אל הדוכס ולהרוג אותו, עם נאורון בלי נאורון לא ממש משנה לי, ילמד מכך משהו לא ילמד מכך משהו למה שזה ישנה לי, את מה שהוא עשה אי אפשר כבר לשנות ואחרי שהוא ימות" מעין ניצוץ של תקווה הופיע בעיניה אך כאשר הסתכלה שניתץ בפניה המרושעות של אלכסנדרה נעלם וארשת הכעס חזרה "אחרי שהוא ימות, הכל יהיה טוב יותר!" היא סיימה את דבריה והחלה ללכת לכיוון העיר.

Nihau

New member
ניהאו הלכה מספר צעדים אחריה ואז

הסתובבה אל האחרים "טוב אז כשנגיע אל העיר נתפצל, אני וכל מי שילך איתי נלך למצוא את נאורון והיא וכל מי שיבחר ללכת איתה ילכו למצוא את הדוכס, במקרה הכי גרוע לפחות לא נתפס יחד, במקרה הכי טוב נהווה פעולת הסחה אחד בשביל השני" היא הסתובבה חזרה והחישה צעדיה אחרי קלאריון "מתאים לך הרעיון? את חושבת שתוכלי לספק פעולת הסחה טובה מספיק כשתמצאי את הדוכס?"

Hammerfall

New member
קלאריון נתנה בה מבט מופתע ותוהה

"את חושבת שאני אבזבז את ההזדמנות לרצוח אותו בשביל ליצור הסחה שתבטל כל סיכוי אי פעם להתקרב אליו שוב? ואם אני אצור את ההסחה לאחר שהוא יומת אז מה מבטיח לי שהם לא יתפסו אותי ויהרגו אותי?" היא אמרה בטון מעוצבן אבל לאחר שאמרה את המילים האילה, פניה השתנו, נראה היה שעלתה לה מחשבה לראש. "אבל, אני לא חייבת ישר להרוג אותו, אני יכולה לנסות להתקרב אליו קודם ואז להרוג אותו בחשאי ואז להיות שם כדי לצרוח שהדוכס נהרג, אף אחד לא יחשוד בי, זה יכול להיות הכיסוי המושלם" היא דיברה כאילו אל עצמה כאשר החלה שוב ללכת בהיסח הדעת לכיוון העיר, "אני יכולה לבקש להתקבל לפגישה איתו, או לבקש עבודה בשירותו, או אולי אפילו להתחבב עליו ולהיות ביחסים יותר קרובים איתו שבמצב כזה זה יתן לי את כל החופש ואת כל ההזדמנויות להרוג אותו, או שאולי אפילו אני יכולה...." קולה התחיל להיבלע עם ההליכה המהירה שלה לכיוון העיר...

Nihau

New member
ניהאו הסתכלה על קלאריון הממלמלת

לעצמה והמתרחקת במהירות לכיוון העיר בשעשוע, אומרת בשקט לעצמה "ואני חשבתי שעצם מותו יהווה את ההסחה... אבל הדרך שלה תהיה טובה יותר" מחייכת לעצמה מיהרה אחריה. אחרי הכל הלילה לא מחכה לאף אחד...

DDN

New member
"לא היה די לרציחות ואלימות בארץ

הזאת?" ממלמלת לעצמה אלכסנדרה. אדם מניח ידו על כתפה ומזכיר לה "אנחנו צריכים את התשובות של נאורון, את - לתרופה ואני כדי לחזור הבייתה" אריאל ניגשת אל קלאריון, "תגידי, למה את כל כך שונאת את הדוכס? מה הוא עשה לך?"

Hammerfall

New member
"אממ..." חשבה לעצמה קלאריון

יוצאת מהיסח הדעת והמילמולים שבהם הייתה נתונה מעט מופתעת מהשאלה הפתאומית. היא הביטה אל עיניה של אריאל בעצב ובקול שקט ועצוב אמרה "בואי נגיד שיש לי את כל הסיבות לשנוא אותו והרבה אנשים לשנוא אותו בשמם, אפילו הרבה מאוד אנשים שלא יוכלו יותר לעשות לו כלום ואני נשבעתי להם שאני אנקום את מותם ואני מתכננת לעשות זאת, אפילו אם אני אמות לפני שאני אצליח אני אעשה כל מאמץ שבכוחותי האחרונים גם הדוכס יומת" ואז השמיעה אנחה עמוקה ואומללה "מה הוא עשה לי? הוא הרס לי את החיים!!!" היא אמרה בקול אומלל וכאוב. היא הסיטה את מבטה קדימה לכיוון העיר וניתן היה לראות לאלו שהסתכלו על עיניה דמעות נוצצות באור הלפידים והחלה שוב ללכת לכיוון העיר, אבל בריצה קלה....

DDN

New member
שערי העיר

אתם מגיעים לשערי העיר, החשיכה כבר ירדה. "שעתיים לאחר החשיכה והכל בסדר!" צועק אחד השומרים על החומה. שער החומה מוגף, אין שומרים בחוץ יש מקוש לצד החומה, כנראה ביתן של שומר. השערים גדולים, על החומה עצמה מפטרלים שומרים, וניתן לראות אור משתי עמדות התצפית מעל השער עצמו.

Hammerfall

New member
קלאריון שהתאפסה על עצמה

במהלך ההליכה\ריצה קצרה לכיוון העיר מנגבת את פניה עם פיסת בד שהוציאה מתיקה, בוחנת את השער הגדול במבט מבוהל לחלוטין אבל אז לוקחת נשימה עמוקה, מסדרת את השיער שלה, מחזירה את הבד לתיק, שותה קצת מים לוחשבת לעצמה בצורה שקטה ביותר "די, הכל בסדר, את יכולה לעשות את זה!" ומתקדמת בצעדים בטוחים ונחושים לכיוון השער והמקוש שעליו. היא ביד בטוחה תפסה את המקוש ונקשה בשער 3 נקישות, עמדה וחיכתה...

Nihau

New member
ניהאו נעמדה בשקט לצד קלאריון

והביטה בשער בעיניין, מחכה לראות מה יגידו השומרים כשיבחינו בהן. היא גם ניצלה היטב את ההזדמנות לבחון כיצד ההגנות בנויות מהמעט שיכלה לראות ומה נקודות התורפה של החומה המבוססת על ההנחה שבני אדם לא יכולים לקפוץ לגובה הגדול מהם פי שלוש...

DDN

New member
חור הצצה נפתח ליד השער,

"מי הולך שם בשעות כאלו של הלילה? מה מעשיכם כאן?" העיניים נראות חשדניות, הקול הוא של אדם מבוגר יחסית. החומה היא גבוהה, השער נראה מאסיבי ונראה שלמעלה בעמדת השמירה דלוק אור, ויש שם שומר שמתבונן בכם. מצד שני, החומה לא נראית קשה מדי לטיפוס (למי שלא מפחד מקשתים שסביר שנמצאים בעמדות מסויימות)

Hammerfall

New member
קלאריון שמרוב ריכוז בתוכנית

אפילו לא שמה לב שהיא לא לבד הסתכלה לתוך עיניו של האדם מבעד לחור ההצצה ואמרה בקול ברור ושליו "אני יודעת שהשעה מאוחרת אבל הלכתי לאיבוד ביער ולא מצאתי את העיר מוקדם יותר, באתי לראות את העיר הגדולה, אולי למצוא עבודה או משהו, בבקשה אל תתן לי לבלות את הלילה מחוץ לעיר, איני יודעת מה מסתובב במקום הזה בלילות. אני בטוחה שאני אמצא מקום להתאכסן בעיר בבקשה תכניס אותי אדון נכבד" לאחר שסיימה את דבריה לא הזיזה את מבטה מעיניו ואולי אפילו לבשה ארשת פנים של נערה מסכנה...

Nihau

New member
בעוד קלאריון מדברת

ניהאו שלפה מכתב קלף רשמי מהתיק שלה וחיכתה לתגובת השומרים. (אולי נעביר את זה ימינה שוב?)

Hammerfall

New member
טוב אז ככה:

מל"ד= למי ששם לב למה שקרה מקודם בשרשור כשBluePrint שינה לחלוטין את מה שהדמות שלי עשתה ואמרה אני לא הייתה שותפה לעיניין ואני לא מרוצה מהשינוי המוזר הזה בהתנהגות של הדמות שלי ובדברים שלה. הדמות שלי לא אומרת ולא עושה שום דבר שאני לא אומרת שהיא אומרת או עושה! ועכשיו InPlay= לאחר ארוחת הבוקר קלאריון שוטפת את פניה עם מים מתוך נאד מים בצבע ירוק בהיר ומנגבת אותם בעזרת פיסת בד שהוציאה מתיקה המדיפה ניחוח פרחים בכל אזור המחנה, היא עונדת עליה את הגלימה שלה (לא שמה את הברדס על הראש) קמה ומתיישבת בישיבה מזרחית לצד טלוס, בוחנת אותו מקרוב בעיני השקד היפות והירוקות שלה, היא קצת חושש מהיצור הגדול והמאיים אך הוא נראה פחות מפחיד ופחות מסוכן לאור השמש ולאחר שהתנקה והתלבש. היא העבירה את ידה בעדינות על אחת מהצלקות הרבות שהיו על זרועו שהיתה לצידה ונרתעה קצת מעומק הצלקת. היא הביטה בעיניו של האיש האומלל ולא יכלה לדבר למשך רגעים מספר, לאחר מכן הסיטה את מבטה לכיוון הרגליים המשוכלות שלה ואמרה בקול שקט "עדיין לא ענית על שאלותי טלוס, לאן היית רוצה ללכת עכשיו כשאתה אדם חופשי? האם יש לך משפחה שתרצה לחזור ולראות או מקום מחסה לחיות בו? או שאולי תרצה לעזוב את הארץ המקוללת הזאת ולמצוא שלווה במקום אחר?" לאחר שסימה את דבריה היא שוב הביטה לתוך עיניו של טלוס, במבט רגוע יותר, שליו יותר...

BluePrint

New member
מל"ד: Unification

Hammerfall, אם פרשתי את דמותך לא נכון, אני מתנצל שוב, ומבקש שוב שתתקני את הפתיל הקודם עם פרשנותך לארועים. אם דמותך לא עשתה ולא אמרה דבר משכתבתי, מה כן? DDN הגיב קודם, לכן התייחסתי להודעתו לפני שלך. אם היית מתייחסת אל דמויותיו בהודעתך, לא הייתי צריך לפרש את קלאריון לפי הודעות קודמות. (מאז שהגיע, טלוס נמצא תחת התקפה מילולית של שאלות, זה רק הגיוני שילד חדש לעולם הגדול לא יקלוט את רובן, יתעלם, ויענה רק לאלו בעלות התשובה המיידית)

Nihau

New member
מל"ד מל"ד מל"ד ראו הוזהרתם.

לדעתי אין סיבה שתשכתב קטעים שאחרים כתבו לתוך ההודעות שלך. פשוט תציין מתי ההודעה שלך נכנסת ברצף ההודעות, אם מסיבה כלשהי זה לא ברור, ואז תכתוב רק מה שהדמות שלך עושה, חושבת, אומרת. בסגנון *טלוס מהרהר בדברי קלאריון ואז פונה אליה ועונה "....." ומחכה לראות איך תגיב.* לעומת *טלוס התבונן בחשש בקלאריון הבאה לשבת לידו משכלת את רגלה ומניחה את ידיה עליהן בעצבנות. היא נגעה בצלקת שעל ידו, אחת מיני רבים, היא ניראתה עצובה או מהורהרת ואז אור של תקווה ניצת בעיניה והיא שאלה"......" וטלוס לפתע התמודד עם הצורך לענות על עוד שאלה....* הראשון מתמצת רק מה הדמות שלך עושה והשנ ימכניס גם דברים של מישהו אחר וכיוון שהטלפתיה בימינו לא טובה כמו פעם אתה לא יכול להיות בטוח שלא תעשה טעויות שיטריפו את השחקנים האחרים. זה למה המשחק נקרא TIC ולא סיפור בהמשכים. נסה לחשוב עליו בתור TIOYC= talk in only your character disclaimer: ההודעה הנ"ל הינה מל"ד, OOC, לחלוטין. ההודעה הנ"ל באה להבהיר את השקפתי האישית על בעיה פוטנציאלית ואין בכוונתי להכריח אחרים לפעול לפיה או לקבל את הנאמר עליהם ההודעה הזו היא בבחינת הצעה ידידותית למשתמש אם תוכן הודעה זו פגע או העליב מי מחברי הפורום קבלו נא את התנצלותי הכנה מראש, לא לזו כיוונתי. תודה

למעלה