המשחק קופץ שנית

dragon zlotnik

New member
מל"ד

גולי וסיריס לא תיארו את עצמם ויכול להיות שהם נראים מבוגרים ואז הם מחתנים כבר אתהילדים וחוצמזה פעם היו מתחתנים בגיל צעיר(שלא תגיד שזה לא היגיוני)

DDN

New member
הוא קורא לשומרים,

"תשימו אותו עם האחרים. אם הם לא רוצים לשתף פעולה, הם ישלמו על זה בחייהם". הוא מביט בך בעצב. "חבל, כל כך חבל".

dragon zlotnik

New member
בחייהם?!?!?

על חשד לניסיון קטן לרצוח את הדוכס מענישים במוות?!? אפילו אין לכם רעיות מוצקות!!!!

DDN

New member
"חייבים להיות זהירים בימינו",

אומר לך אחד השומרים, "אם היינו עוצרים לחשוב מי באמת מנסה להתנקש בדוכס ומי רק חשוד, הדוכס כבר היה מת. הכי בטוח זה לנקות כל חשד"

dragon zlotnik

New member
אני מסתכל עליו בכעס

(אני כל הזמן עם היד בכוננות לשליפת פיגיון) ואז העכס שלי יורד לעצבות , ואני אומר לשומרים תשאירו אותנו רגע לבד ואני מסתכל אליו בהנהון ראש. מל"ד, תגיד לי רק אם הוא מסכים והשומרים יוצאים, ואני יגיד לך מה הצעד הבא שלי.

DDN

New member
השומרים לא יוצאים.

הוא מסתכל אליך, מביט בשומרים, ומסמן להם לצאת. הם יוצאים. אתה מרגיש שהאוויר רוטט לשנייה בחדר. זה לא זר לך - מגן קסום.

dragon zlotnik

New member
אין לי ברירה

אומר אריזרד ופולט אנחה, הכוונות שלי היו באמת לא טובות , לא רציחה אומנם, אבל היו כוונות, עכשיו, דבר ראשון, אין לי קשר לאחרים ואני לא יודע מה אתה רוצה מהם. דבר שני, אני נשלחתי ע"י לורד הרינלת', ועכשיו אני יכול להיות סוכן שלכם נגדו, הרי המנזר שלו זה האויב הכי גדול של הדוכס...

DDN

New member
"מה היו הכוונות שלך?"

שואל אותך האיש, מתיישב חזרה. "תשתה משהו? אין לנו צורך בסוכנים במנזר. המנזר לא מאיים על הדוכס. נראה לי שמאוחר יותר היום, מישהו ירצה לדבר איתך. הם נאורון אומר לך משהו? מה אתה יודע עליו?"

dragon zlotnik

New member
אני אשמח לקבל כוס בירה/ יין, תודה.

נאורון? השם הזה הוזכר כמה פעמים במנזר ואיתו גם מס' קללות חריפות, אבל אני לא ממש יודע עליו הרבה, הכוונות שלי היו, לשכנע אנשים בודדים דרך שיחות שהדוכס הוא רע ולנסות לעשות משהו, והתברר לי שהרבה לא אוהבים את הדוכס אבל מפחדים, והבנתי שחבל לי על הזמן ואז פגשתי את חברי מהעבר סיריס וגולי, ואז הם סיפרו לי על החתונה ואמרתי להם שאולי אני יכול לסדר להם הוזלה וכו' ואז אתם הגעתם. עכשיו מה אתה רוצה ממני?

DDN

New member
"הדוכס לא אהוב בימינו, זה נכון"

הוא אומר, "וישנם הרבה אנשים שישמחו לעשות משהו בנידון. לאף אחד פשוט אין את התעוזה או טיפשות הדרושים". הוא מלטף את זקנו, "אז השם נאורון לא אומר לך הרבה?"

dragon zlotnik

New member
למה אתה שואל?

אמרתי כבר שהשם הזה מוכר לי אבל אני לא יודע עליו משהו רציני, חוץ מזה שהוא היועץ של הדוכס, משהו כזה, בכל מקרה, מה החלטת לעשות?

DDN

New member
הוא מחייך אליך.

"נראה לי שאתה חופשי ללכת", הוא אומר, "ברור שאין לך את האומץ, התעוזה או הטיפשות לעולל משהו לדוכס. זה היה שטותי מצידנו להאמין למודיע האלמוני". שומר נכנס בבהלה לחדר, "החברים שלו מתקוממים! הם עושים צרות בחדר המעצר!" המבוגר מביט בך בזעף, "רוצה להסביר את זה?"

dragon zlotnik

New member
אררררג, הכל אתה מאשים אותי!!!!!

אם עכשיו יודיע לך שזקנה שיסעה את הכלב שלה במוכר הביצים שהפיל ביצה על הדוכס, היית מבקש ממני להסביר את זה? מה אתה רוצה ממני??? (זה נראה שאני אומר את זה בכעס מופרז אבל אני רק אומר את זה כשאני מעט נרגז מהפניה) מל"ד: גם אם האיש ישחרר אותי אני צריך לבקש ממנו משהו רק תתן לי תשובה למסר ששלחתי לך.

DDN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיער../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ניהאו, קלאריון, טלוס, השומרים והקשתים הלכו לישון, כשברקע שמעו את אלכסנדרה ואדם מתאמנים ביכולות הקסם שלהם. ניהאו קמה עם אור ראשון, התמתחה ויצאה אל היער לצוד את הצבאים הישנוניים. חוזרת לאחר שעתיים נושאת נתחים מובחרים של צבי בתוך מעין שמיכה מאולתרת מהעור הטרי. כשהיא חוזרת, היא רואה שהקשתים כבר החלו להקים את המחנה. הקירח עם הזקן הצרפתי, שידוע בשמו קֵשֶת עמד והשקיף לכיוון העיר. הקשתית עם השיער האדום ניגשה אליו. הלבוש שלה היה שונה עכשיו. לא עוד גלימות מלוכלכות. היא לבשה בגדים מצוחצחים ושונים משל שאר הקשתים. השיער הבוער שלה גלש עד אמצע גבה, והיא חבשה מעליו כובע משולש. לאור היום היה בלתי אפשרי לטעות - יש באישה זו מאפיינים אלפיים. אולי אלו רק האוזניים, אולי לא. ניהאו הניחה את הערמה המדממת ליד המדורה ואמרה לחיילים שעמדו ודאגו לאש: "יש בשר טרי, תהרסו אותו לפי טעמכם האישי, אני כבר אכלתי, לא לדאוג". היא לקחה סיר קטן של מישהו שהיה מוטל ליד המדורה ומילאה אותו מים לחלוט תה לבוקר. את שאר הזמן עד שכולם התעוררו ותה מוכן היא השקיעה בלחפס פירות ושאר צמחי מאכל ביער, להשלים את הארוחה למשהו יותר משביע ובריא מאוסף האוכמניות שקידמו את פניה בבוקר האתמול... החיילים היו מאוד יעילים, ועבדו לצד הקשתים, כאילו הם לא היו אויבים, צלצר היה קטן מאוד, והיה נראה שאור היום מזיק לו. טלוס, התעורר מבוהל, הייתה הרגשה של מחנה צבאי באוויר, אבל עדיין. הכל היה ידידותי. אחד הקשתים שעבר, הגיש לו צלחת עם נזיד של הבוקר, מהצבי שניהאו צדה. האחרים, קלאריון, אדם ואלכסנדרה, נראו ערים. לאחר שעה של ארוחה והתכוננות, פתחה האלפית עם השיער הבוער בדברים: "היום, אנחנו הולכים לסיים מלחמה. יש שם לאויב שלנו, והוא לא בהכרח הדוכס. האויב הוא נאורון, שמזמן יצורי אופל, ודואג שהחיילים שלו ירמסו את החיים (היא החוותה כלפי טלוס) של האנשים בארץ", הקשתים שלה הנהנו ברעש הסכמה, "היום אנחנו הולכים להגיע אל נאורון ולהעמיד אותו לדין צדק על כל הרע שהוא עשה לנו!" הקשתים הריעו, החיילים נראו מסוייגים, אבל נראה שהם מסכימים עם העובדה שהם שירתו את הבחור הרע כאן, והם רוצים לשפר דרכם. אלכסנדרה ואדם ניגשים אל ניהאו, "אז היום היום הגורלי? נדאג שיחזיר את הצלתיקן למישור ממנו בא, נמצא לי תרופה, נחזיר את אדם הבייתה וגם נשיג את התשובות שאת רצית. אצל נאורון המפתח. בואי נצא לדרך" קשת ואדומת השיער ניגשים אליכם. "זה לא ילך סתם ככה. אנחנו צריכים תוכנית"

Nihau

New member
"תוכנית... מנסיון תוכניות זה הדבר

הזה שאף פעם לא עובד בדיוק כמו שרצית אלא אם זו מלכודת" אמרה ניהאו בחיוך ואז למראה פניה הרציניות של הבחורה המשיכה בעודה קמה "טוב, אני מבינה למה חשובה לך תוכנית, היא תתן מסגרת לתוהו של המצב האמיתי, משהו ליפול אליו במקרה צרה, אבל נסי לתכנן יותר מתוכנית אחת ולדאוג שכולן יהיו פשוטות ככל האפשר, כל מורכבות נוכחתי לדעת, היא פרצה לבעיה" \היא ניגשה אל צלצר "אתה נראה סובל באור השמש, חשבתי שאתה צריך אור, אור זה מקור החיים. זה חשוב שתספר לי מה אתה צריך כדי שאוכל למצוא לך ולעמך את הפתרון הטוב ביותר"

snift

New member
מישהו מכם מכיר את העיר טוב?

תוכניות זה דבר נחמד, אבל לפני כן אנחנו צריכים מודיעין טוב.

Nihau

New member
ניהאו מסתכלת על אלכסנדרה

"את מכירה את העיר טוב, אבל האם יחפשו אחריך בהתחשב בכל הסיפור עם בנו של הדוכס?" ואז מבטה עובר אל החיילים "אתם. אתם בוודאי מכירים את העיר ותוכלו לספק מודיעין מצויין ואפילו ללכת לבדוק את השטח בשבילנו... אבל איך נוכל לסמוך עליכם ואיך נציל אותכם אם תתקלו בבעיה?" ואז היא בוחנת את צלצר "ואיך נכניס אותך לעיר? איך אתה מרגיש במקומות חשוכים?"

למעלה