המשחק קופץ שנית

DDN

New member
שני שומרים מוציאים אותך מהתא,

ומובילים אותך למסדרון ארוך. אתה מספיק לזרוק מבט לכיוון הבחור בתא השני, הוא בחור רזה עם שיער שחור וגלימות שחורות. כשאתה עובר, הוא מחייך אליך. הוא נראה לך מוכר. השומרים מוליכים אותך אל חדר קטן, שבמרכזו שולחן וכיסא. מהצד השני של השולחן יושב לו אדם מבוגר. "אריזארד, אתה אכזבה למסדר שלך, חובר עם אנשים פשוטים, בני בליעל כדי לתקוף את הדוכס", הוא אומר, "כן, אני יודע הרבה עליך. תודה, תסגיר את חבריך, ונקל עליך בעונש. יש לנו מקום לאנשים מוכשרים כמוך"

dragon zlotnik

New member
מה אתה בדיוק יודע עלי?

מסנן אריזרד בארסיות. אני לא יגיד שאני לא שונא את הדוכס, ואני משער שכמוני גם כל המחוז, אבל לא העלתי על דעתי לצאת למשימת התאבדות שמטרתה היא להתנקש בדוכס!!! אין לי מה להסגיר את חברי כי אנחנו לא תכננו להיתנקש בדוכס!!!אומר אריזרד בתקיפות!

DDN

New member
"אני יודע עליך הכל, אריזארד"

הוא אומר לך, ספק בבוז ספק בהתנשאות, "פטפטתם כל כך הרבה בלילה תחת השפעת סם האמת ששמנו לכם בתה. אתה פשוט אדם מכובד, וכמו שאמרתי, נשמח לתת לך חנינה, עם תמורה מסויימת" הוא מסתכל אל השומרים ומסמן להם, "תשאירו אותנו לבד". הוא מביט בך לאחר שהם יצאו, "תראה אריזארד, שנינו אנשים בוגרים, ואני יודע כמה אתה שאפתן. אדם כמוך, יכול להתקדם יפה בחברה הנכונה. בוא תעשה את הצעד הנכון"

בורן

New member
"אוף!

כמה זמן הוא מתעקב שם? אני כבר רוצה לדעת מה קורה!" גולי נראה מתוח מאוד, ונשען על הסורגים.

DDN

New member
דלת התא נפתחת, אדם מבוגר עומד בפתח

"גולי, סיריס, אתם מושמים בזאת במעצר על קשירת קשר נגד הדוכס. אל תכחישו. החבר שלכם אריזארד סיפר עליכם הכל. אתם הולכים למעצר, ולהישפט בערב על ידי נאורון במעשה בגידה"

DDN

New member
השומרים נכנסים לחדר,

אחד מכה אותך בבטן עם הקצה של החנית שלו, בזמן שהשניים האחרים מכוונים את החניתות שלהם לכיוון גולי. "תקראו לוויריק שיבוא לתחקר אותם. זה התחום שלו", אומר השומר שהיכה אותך.

בורן

New member
"היי! היי! רגע!

תורידו 'ת חניתות! מה זה צריך להיות?" גולי צועד צעד אחורה, יוצא מטווח החניתות. הוא מסתכל על סיריס. אם נראה שהמכה לא עשתה נזק רציני לסיריס, גולי מסתכל עליו, במבט של: "מתי?" ואז פונה לשומרים: "ווירק הזה שדיברתם עליו: הוא יבוא לפה?" הוא מביט בסיריס, מחכה לתשובה.

"היי היי מה אתם משתמשים באלימות

אני צריך לדבר עם הדוכס על חוסר הרגשות שמגלים השומרים הפשוטים שלו, בגללכם אני שומע אנשים שמדברים רע על הדוכס אבל אני חכם אני יודע שהדוכס הוא איש נאור חכם ומתחשב ואתם עושים פקודות של עצמכם ולא שלו אני מעריך שבקרוב תפוטרו אני רק מקווה שזה יהיה לפני שתספיקו לפגוע בעוד אנשים" את כל זה אני אומר בעוד אני הולך אחורה באיטיות ונעמד ליד גולי

DDN

New member
המכה לא עשתה נזק רציני.

שלישיית השומרים האלו אינם נראים חברותיים כמו שומרי הלילה. "אתם תבואו בשלום או נצטרך להכות אתכם עוד? התא הזה צריך להיות מפונה. אתם עוברים לתא אחר" השומר ה"בכיר" מביניהם מביט בגולי: "וויריק הוא החל מהיום בערב קפטן המשמר של העיר. איש משכמו ומעלה, דואג לסדר ולמשמעת. וכנראה אתם צריכים קצת משמעת"

אני יבוא איתכם על תדאגו

אבל כל עונש שתטילו עלי אני יערער לדוכס הנאור ירום הודו והוא עם שכלו הגדול והבריא יזכה אותי" אני מפנה ראשי אל גולי ומחכה לתגובתו

DDN

New member
גם העולם

מפנה ראשו אל גולי ומחכה לתגובתו. . . .

בורן

New member
"אוקיי",

גולי אומר בהחלטיות. במהירות הבזק, תוך שניה (או פחות, לא ספרתי) הוא שלוח את שתי ידיו לתוך מגפו, ושולף שתי פיגיונות. אחד הוא מוסר לסיריס (מקווה שהוא תופס). עם השני שבידו הימנית, הוא מזנק על השומר שהכי קרוב אליו בכוונה להפיל אותו על הרצפה. כשהם על הרצפה, גולי מרים את הפיגיון כלפי מעלה... (כל זה קרה בפחות מעשר שניות)

DDN

New member
השומר נופל על הרצפה, ונחבט בה.

נראה שאיבד את ההכרה. סיריס תופס את הפגיון השני, ומצליח לחתוך את ידו של השומר השני. החנית שלו נופלת, והוא צועק: "עזרה! התקוממות!"

DDN

New member
אם לא היית תופס את הפגיון הוא היה

חותך אותך. אני פשוט הייתי במצב רוח נחמד. ודרך אחרת לראות את זה, היא שהוא "נפל" על הפגיון שלך. יכול להיות שהיית פאסיבי. מתנצל בכנות. באמת.

אם אין ברירה אז

אני מתנפל על השומרים החיים והורג אותם ואז נס מנוסת בהלה תוך כדי שאני משליך את הסכין על יד גולי

בורן

New member
גולי עוזר לסיריס להתנפל

על השומרים ולשחוט אותם. כשהוא רואה את סיריס מתחיל לרוץ, הוא רץ אחריו ומדביק אותו. בפתח התא הוא תופס את ידו ושואל אותו: "יש לך מושג לאן את הולך?"

DDN

New member
שרשרת לא נכון

שרשר שוב למקום הנכון, בסוף השרשור למטה בצד ימין (בהתחלה החדשה)

dragon zlotnik

New member
בלילה אני עשיתי מדיטציה

ולא הייתם יכולים לתת לי סם אמת, אז אל תבלבל את השכל!!! חוצמזה נושא השיחה שלנו לא היה קרוב למה שאתם טוענים, גולי רוצה לחתן את ביתו עם בנו של סיריס ואני מכיר בעל כנסייה ואני יכול לסדר להם הנחה, זה בדיוק מה שדיברנו לא צריך להאשים אותנו על דבר כזה חמור!!!

למעלה