המשחק קופץ שנית

Nihau

New member
"דבר ראשון בבוקר כשכל העיר הישנונית

הזאת תתעורר ונראה שיהיה מישהו בארמון כדי לקבל את פנינו. אני רוצה שלא נחכה בתור כשנגיע לשם כדי לא לתת להם יותר מידי זמן לבחון אותנו בכניסה" מרה ניהאו בהחלטיות ואז הביטה לעבר האור המתגבר בחלונות והוסיפה "נראה שהשמש מתחילה לזרוח, אדם, אחרי שתתכונן נראה לי שנצא, בינתיים אני מציעה לכולם לסיים לאכול ולחשוב על קווי הפעולה שוב"

DDN

New member
"שיהיה לכם בתיאבון",

אומרת אלכסנדרה וקמה מהשולחן, "תסלחו לי אבל אני אוותר על הרעיון של לאכול. הבגדים לא מתאימים. אני הולכת להסתובב באוויר של העיר המתעוררת, לפני שהרחוב יהיה עמוס מדי"

Nihau

New member
ניהאו הביטה בשקט באלכסנדרה

היוצאת אל הרחוב ואז אמרה לאחרים "אני מקווה שהיא תהיה בסדר. היא מדאיגה אותי, יש לי ההרגשה שהיא מסתירה מערבולות מסוכנות מתחת לחזות השקטה הזו ואני כלל לא בטוחה שכל הקטלניות הזו מופנית רק החוצה..." היא שיחקה עם פית לחם, מפוררת אותה אל הצלחת בעצבנות לא אופיינית

snift

New member
"היא הסתדרה לא רע עד עכשיו,

והאמת שזה מזכיר לי שאני צריך למצוא איזה אלכימאי או שניים בעיירה הזו. הבטחתי לה שאני #$%#%&^ משהו שיוכל לעזור לה"

Hammerfall

New member
קלאריון לא אמרה דבר

היא הייתה מרוכזת מידי במחשבות ובבהיה בכוס החלב המתרוקנת שלה בשביל לשמוע את השיחה בין ניהאו,אלכסנדרה ואדם... רק כאשר אלכסנדרה הלכה היא הרימה מעט את ראשה וליוותה אותה במבטה החוצה, "אז מה אתם חושבים שהיא הולכת לעשות?" שאלה כאילו לאוויר בזמן שבהתה בדלת נסגרת מאחורי אלכסנדרה...

Nihau

New member
"מה שליבה חפץ" אמרה ניהאו

ברגע של פילוסופיות, מתחמקת מהשאלה של קלאריון או אולי לא רוצה לחשוב על זה יותר מידי בעצמה...

Hammerfall

New member
קלאריון המשיכה לבהות לעוד

מספר רגעים בדלת הסגורה עד שאיזה זוג אנשים נכנס והיא הסיטה את מבטה בחזרה לשולחן בביישנות. "כמה זמן עוד יש לנו עד שנצא לדרך? ומה את בדיוק הולכת להגיד לדוכס?" שאלה את ניהאו בקול שקט, נראה היה שלא באמת שמה לב שאמרה את זה אלא יותר רצתה לפתח שיחה ולהיפטר לכמה רגעים מהמחשבות שמתרוצצות לה בראש ללא הרף.

Nihau

New member
"אני חושבת שנצא עם זריחת השמש"

אמרה ניהאו לקלאריון "זה צריך להיות עוד כחצי שעה" "אני מתכוונת להשאיר לך את הדוכס, וללכת לראות את נאורון. אם לא יאפשרו לי את זה אנסה לדרוש ששניהם יהיו באותו החדר לראיון איתי ואז כולנו נפגוש את שניהם בו זמנית. מעניין אותי לדעת מה תהיה תשובתו של נאורון לבעיה של צלצר כנשאל אותו פנים מול פנים" כעבור חצי שעה ניהאו קמה מהשולחן, משלמת לבעלת הפונדק המרוצה ביד נדיבה ומקבלת ממנה הוראות אחרונות איך מגיעים לארמון. "נצא?"

Hammerfall

New member
קלאריון קמה גם היא

מוציאה מתיק הגב שלה, שנראה כל כך לא מתאים למראה החדש שלה ארנק עור פשוט, ממנו שולפת מספר מטבעות כסף ו20 מטבעות זהב, היא ניגשת לבעלת הפונדק מושיטה לה את מטבעות הכסף ואומרת "זה על החלב וזה..." מציגה בפניה את מטבעות הזהב "על הנחמדות שלכם, על הבגדים ועל העובדה שמעולם לא הייתי כאן" מסתכלת לתוך העיניים שלה מחייכת אליה חיוך קטן אך כובש, קדה קידה קלה ואצילית, ניגשת חזרה אל ניהאו "נצא" אומרת בקול לבבי ומתוק ומתחילה ללכת לכיוון הדלת משאירה אחריה שובל קל של ניחוח פרחים ומספר גברים בוהים.

DDN

New member
אור הבוקר הוא אחד הדברים היפים

ביותר. אלכסנדרה מחכה לכם איך שאתם יוצאים מהפונדק. נראה שהעיניים שלה קצת כואבות באור של הבוקר. הרוח משחקת בגלימה שלה ופורעת לה את השיער. היא בוחנת אתכם, את אדם בעניין, "לו לא הייתי יודעת שזה אתה, הייתי יכול לטעות ולחשוב שאתה לא אלף", היא אומרת בחיוך. "נלך? אני מאמינה שזה הזמן להגיע ישירות לדוכס"

snift

New member
"זו כמובן המטרה של כל העניין"

אומר אדם וקורץ. "הנלך" - מוסיף בעודו מחווה בהגזמה לכיוון אליו אתחילו האחרים ללכת.

Nihau

New member
התחלנו ללכת... (מל"ד בפנים)

מל"ד- הפגישה אצל הדוכס תהיה בפתיל חדש כי זה כבר באמת ארוך מידי. חכו שDDN או אני נפתח אותו כי יש עוד קצוות פתוחים בפתיל הזה.

DDN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבבית המעצר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אריזארד, גולי וסיריס ממשיכים מכאן

DDN

New member
"אתה חופשי אריזארד"

אומר לך החוקר. "אין לנו צורך בך יותר כאן. יש משהו שתרצה לומר לפני שתחזור להיות אדם חופשי?"

dragon zlotnik

New member
יש לי בקשה אישית.

אני לא רוצה להפריע לנאורון(שעד כמה שהבנתי הוא עוזרו של הדוכס), אני מעוניין בבקשה לבצע שיחה פרטית עם נאורון בקשר לצעדיי הבאים, כי עכשיו אני מפחד לחזור למנזר, ואני רוצה לדבר איתו בקשר הצד של הדוכס, אז אם תוכל לארגן לי אנא תקרא לי בהקדם האפשרי, תשלח לי שלי/ יונה, אני יישאר במחוז הזה לביינתים.אומר אריזרד, ואם הוא מסכים אני פונה ללכת החוצה.

Nihau

New member
הוא מסכים אבל לא מתחייב לזמן מדוייק

"אני יעביר את בקשתך לנאורון, אם האדון הנכבד יהיה מעוניין לדבר איתך כבר יצרו איתך קשר" אחד השומרים מבחוץ נכנס פנימה ומלווה אותך החוצה, לפני שהוא משחרר אותך סופית לדרכך הוא שואל "איפה תשהה? למקרה שהאדון יסכים לפגוש אותך אנו צריכים כתובת בה נוכל להשיג אותך"

dragon zlotnik

New member
תשמע, תגיד לי איפה יש

פונדק די מפואר שאני יוכל לשהות בו למשך השבועיים הקרובים?

Nihau

New member
השומר מביט בך במבט בוחן כאילו

מחשב כמה מזומנים בדיוק יש עליך ואז באדישות מפנה אותך לעבר מרכז העיר, אל פונדק בשם "כתר הזהב" ומחכה לראות מה תעשה...

dragon zlotnik

New member
תודה רבה אדוני

ככל הנראה אני יהיה בפונדק הזה אבל ליתר ביטחון תשלח יונת דואר ממוקדת(שמצליחה למצוא מישהו מסויים ולא מקום, כמו בהארי פוטר)אומר אריזרד, ונכנס לפונדק.

למעלה