המשחק קופץ שנית

snift

New member
"ליבש את השיער זה קל,

זה רק שימוש בכח פנימי לחימום הידיים, פשוט רייקי למתקדמים" הוא מעביר את ידיו כסנטימטר וחצי משיערה של אלכסנדרה והיא מרגישה את החום שנובע מידיו.

DDN

New member
"ריי מה?"

אלכסנדרה נשענת אחורה על הכיסא ומביטה אל ניהאו "אז יש לנו תוכנית?"

Nihau

New member
"מסתבר שאנחנו משלחת דיפלומטית

עם שתי הצעות עבודה מפתות מהצד, משהו שאף שליט אינטרסנט לא יבטל על הסף כך שלפחות נקבל הכנסת אורחים מינימלית וזה כל מה שאנחנו צריכים בעצם, אחרי שנציג את עצמינו ונתחיל להסביר על עצמינו האישיות המלבבת שלנו תעשה את העבודה" אמרה ניהאו בחיוך צחור אם כי מעט חד בקצוות.

snift

New member
"אם כך, נבוא כולנו יחד, או שאתן

תלכו בנפרד ואני ואלכסנדרה ננסה דרכים אחרות?"

DDN

New member
"אנחנו יכולים להיכנס לארמון דרך

פתחים סודיים", אומרת אלכסנדרה, "או להציג עצמנו בתור זוג מומחים ולבקש להתקבל לראיון. אני לא נראית אלפית, ולא נראה לי אוכל להיות חלק מהמשלחת". היא מניחה את ידה על זו של אדם, "מצד שני, אנחנו יכולים פשוט להתריע על נוכחותנו באזור. נאורון מחפש אותך, יש לי סיבות להאמין שגם אותי. ברגע שנראה שאנחנו כאן, הוא ידאג שנגיע אליו".

snift

New member
"אני לא בטוח שנאורון יודע איך

בדיוק אני נראה, בנוסף, עם ביגוד מקומי וסידור שיער מעט שונה, אני יכול לבצע התחזות ממש לא רעה לבן-אנוש. אם הוא מחפש אותי, אני מעדיף להגיע אליו בלי שהוא ידע שאני מי שאני."

Nihau

New member
ניהאו פונה אל אדם "מה אתה צריך

בשביל להתחפש? הגברת הנכבדה בפונדק הזה שמחה לעזור בכל הנוגע לביגוד ויש לה טעם טוב, קלאריון היא הוכחה נהדרת לכך" מחייכת קלות אל עבר קלאריון

snift

New member
"אני בסך הכל צריך איזה סרט

לשיער, כזה שיכסה את האוזניים, רצוי גם בגדים מקומיים, כאלו שאוכל ללבוש מעל הבגדים שלי."

Nihau

New member
"נראה קל מספיק" ניהאו מהנהנת

ומסמנת לבעלת הפונדק ואז שתיהן שוב מסתודדות, הפעם לפרק זמן הרבה יותר קטן. כמה מטבעות צהובים מחליפים ידיים ואז בעלת הפונדק יוצאת מהחדר וחוזרת לאחר כמה דקות עם חבילה ומסמנת לאדם לבוא אחריה.

snift

New member
לאחר מספר דקות אדם חוזר

לבוש בבגדים מקומיים, משומשים בעליל אך באיכות סבירה. כמו כן סביב ראשו כרוכה בנדנה אשר מסתירה את קצוות אזניו. אומנם קל לזהות שזהו אותו 'אדם' אך הוא נראה שונה למדי, הוא נראה קצת יותר כבד גוף ופחות גבוה, שערו האסוף בבנדנה נראה זוהר פחות וגם עינו נראות מעט שונה, הרושם הכללי הוא של בן-אנוש שממש דומה ל'אדם' האלף.

snift

New member
"ואו" אומר אדם בהתפעלות

"נראה שבחתי חברה טובה למדי להסתובב עימה" - מוסיף בשעשוע.

Hammerfall

New member
off play

על מי הוא אומר את זה? או שהוא אומר חברה, מלשון חברה וכל זה?

Hammerfall

New member
קלאריון הקשיבה בעיניין לשיחה

בין אלכסנדרה וניהאו ונראתה מהורהרת. לאחר שאדם ציין בשעשוע שהוא מסתובב עם חברה "טובה למדי" היא שוב הסמיקה קלות והסתירה את פניה מאחורי כוס החלב שלה. היא לקחה עוד לגימה קטנה וחיננית ושאלה בקול לא בטוח את ניהאו: "אז מה יהיה תפקידי בדיוק? למה אני צריכה לפגוש את הדוכס? מה הקשר בין האלפים שבמזרח לבין ארץ זו?"

Nihau

New member
ניהאו הרהרה לרגע ואז ענתה לקלאריון

"תראי, אני כאן רשמית כדי לייצג את אינטרס האימפריה ולקדם יחסי שלום עתידיים, האלפים באימפריה מתנהגים לעיתים כישות ריבונית נפרדת בעלת אינטרסים ייחודיים להם בלבד, כמו למשל תעשיית המשי המיוחד שלהם שעל סודותיו הם שומרים יותר מאשר על מיקום מכרות היהלומים שלהם, ולכן בחרו לשלוח אותך כנציגתם ספציפית. אני לא אתיימר לדעת על אלפים יותר ממך, תאלתרי. במקרה הטוב ביותר שבו העניינים בינך לבין הדוכס יסתדרו על הצד החיובי ולא השלילי אני אזמין אותך לביקור באימפריה ואולי התפקיד יהיה שלך לצמיתות"

Hammerfall

New member
"אה" קלאריון ענתה בקול שקט

"זה לא עוזר לי במיוחד, אני לא בדיוק יודעת על מה משלחות מדברות ביניהם ולמה לאלפים מהמזרח יהיה בכלל צורך לדבר עם הדוכס" היא לקחה עוד לגימה מהחלב ונראתה מהורהרת "אני לא יודעת אם זה יעבוד" המשיכה בקול עדין ושקט "אני באמת לא חושבת שאני יכולה לעבוד על הדוכס עם ההצגה הזאת, מה אני אגיד? גם אם אני אבקש ממנו פגישה ב4 עיניים מי מבטיח לי שהוא יסכים? ועל מה נדבר בפגישה הזאת? אני לא הולכת לעשות שום דבר בזמן שאני לבד איתו בחדר, זה ברור מידי!" כעת נראה היה שהשיחה מתנהלת שנית בינה לבין עצמה ולא דווקא כוללת את הסובבים אותה, "אוי נו, למה הכנסתי את עצמי, אני והרעיונות שלי. זה לעולם לא יעבוד, אתה אפילו לא נשמעת ייצוגית, ברגע שאני אפתח את הפה הכל יתגלה והוא יוציא אותי להורג לפני שאני אספיק לשסף את הצוואר המגיעל והנפוח שלו..." ככה היא ממשיכה עוד כמה שניות עד שפתאום היא מרימה את הראש בפתאומיות ומסתכלת על ניהאו ושואל בקול קצת מתלהב "לדוכס יש אישה?"

DDN

New member
"כידוע לי, היא מתה לפני כמה שנים",

אומרת אלכסנדרה בעצב, "יכול להיות שהמקום האומלל הזה היה נראה טוב יותר אם הייתה אישה חזקה מאחורי השליט הלא מוצלח"

Hammerfall

New member
"אני חושבת שעדיף שכולנו נלך יחד"

קלאריון אמרה פתאום בקול החלטי, "תמיד נוכל להגיד שנתקלנו אחד בשני בדרך, דבר שבאמת קרה ובגלל שכולנו גם ככה הולכים לאותו המקום אז החלטנו ללכת ביחד, זה יותר בטוח וגם יחסוך לדוכס זמן אם כל המקרים יגיעו בבת אחת לא?!" היא חיכתה לתשובה מאלכסנדרה, אדם וניהאו, אך לפני שהם הספיקו להגיב היא שאלה את ניהאו בלחישה "ומה הייתה אישתו? בת אדם או אלפית או מה? מהו טעמו של הדוכס בנשים?"

DDN

New member
"אבל אין לי מה לחפש אצל הדוכס"

אומרת אלכסנדרה, "לנאורון אולי יש תשובות בשבילי ובשביל אדם. מה הדוכס יעזור לנו?"

Hammerfall

New member
"נראה לי שהדוכס הוא המעסיק,

כנראה שלמרות הכל תיאלצו לעבור דרכו כדי להגיע לנאורון ולשם כך אנחנו צריכים להיפגש איתו... אז, דרך אגב, מתי אנחנו הולכים להיפגש עם הברנש המאושר הזה?"

למעלה