המשחק קופץ שנית

DDN

New member
אלכסנדרה הביטה בניהאו,

הביטה באדם, ובצלצר. "אני מכירה את העיר לא רע", היא אמרה, "אף אחד לא יודע עליי, אז אין לי בעיה ללכת בעיר בלי חשש. הארמון של הדוכס נמצא בצד הנגדי לשער דרכו ניכנס, והוא מוגן. איני יודעת איך להגיע לנאורון מהרגע שאנחנו שם" החיילים אמרו: "האמת? יש עם זה בעיה קטנה. אנחנו עלולים להיחשב עריקים מהצבא. נעדרנו יומיים, ובהלך הרוח הנוכחי, המפקד משוגע. . .. " וצלצר מסביר: "אור שמש ישיר מקטין אותי. כשהשמש חלשה יותר, אני יכול לקלוט ולחיות ממנו, אבל בשמש ישירה וחזקה, כל המאגרים שלי מתמלאים, ואני מגיע למצב שאני מתחיל להצטמצם. אם יש לך שק בשבילי, זה יהיה הפתרון המושלם ביותר" "מה? אנחנו לא הולכים לפשוט על העיר כמו צבא?" שואל קשת, "אנחנו נתגנב כמו פחדנים לארמון הדוכס? מי שמע כדבר הזה?"

Nihau

New member
ניהאו חושבת קצת ואז שולפת תיק גב

מהאוויר ואומרת לצלצר "אין לי שק אבל יש לי את תיק הגב הזה, יש לו חלק עליון שמכסה אותו ואם אני לא אקשור את המכסה אז תוכל לצאת מתי שנוח לך, רק תזהר לא לגעת בי שוב, אני לא רוצה עוד שערות אפורות" למשמע תלונתו של קשת היא פונה אליו "אתה ואיזה צבא בדיוק? אנחנו רוצים להגיע את נאורון. אם תבוא עם צבא רק תבריח אותו. למרוש אם יש לך צבא מוכן מראש זו יכולה להיות מלכודת נהדרת, אנחנו ננטרל ת נאורון מבפנים והצבא ישליט סדר בעיר מבחוץ ונצמצם את שפיכות הדמים המיותרת למינימום"

DDN

New member
"אדם"

שואלת אלכסנדרה, "מה רצית לדעת על העיר?"

snift

New member
"מבנים, צורת הרחובות דברים כאלה

מידע שיעזור לנו לתכנן כיווני הגעה ויציאה מארמון הדוכס. כמובן שצריך לדעת את מבנה הבניין עצמו וכמה שומרים יש איפה, מתי החלפת משמרות ואיך היא מתבצעת. אילו אמצעים יש להם לראיה בחושך ומהם דרכי הגישה הגישה היעילות ביותר. אם היה בעולם הזה #@$%^@#$% הייתי יכול ל@$^@$ ולמצוא כמעט הכל, אבל נראה לי שהפעם נאלץ להסתמך על מודיעין אנושי".

DDN

New member
"צריך פשוט לעשות תצפית"

אומרת אלכסנדרה, "הם בני אדם, הם לא רואים בחושך, בנוגע למשמרות, צריך פשוט לשים לב. . " קשת נכנס לדבריה של אלכסנדרה, "אתה מתכנן מבצע צבאי, הה? אני איתך מר אלף בחור. אני אדאג לך למידע שאתה צריך", והוא אץ רץ אל מחוץ לתחום המחנה שלכם לכיוון העיר. עושה רושם, שמח יתר על המידה לשמש בפעולה צבאית נגד הדוכס.

snift

New member
אדם פונה אל הבחורה עם התויים

האלפיים במקצת - "איך קוראים לך ? אתם מסודרים באיזה שהוא מבנה היררכי או שאתם סתם קבוצה שהתארגנה ?"

DDN

New member
היא בוחנת אותך,

"אריאל", היא עונה, "אתה יכול לומר שאני מנהיגה את הקבוצה הזאת. התאגדנו, מספר אנשים שנמאס להם משלטון הרודנות של הדוכס". "מה פתאום!", קופץ אחד החיילים, "אמרתם שאתם הכנופיה של הדרקון האדום!", ואז הוא עוצר שניה וחושב.

snift

New member
"כמנהיגה נראה שהאנשים שלך קצת

פזיזים.. מה אתם יכולים לספר לנו על מבנה הארמון ועל השוכנים בו?"

DDN

New member
"הארמון?"

היא חושבת קצת, "המבנה גדול, מסדורנות צרים, חומה גבוהה, לא היינו שם יותר מדי פעמים. זה מה שקשת הלך עכשיו לברר"

snift

New member
"טוב, בנתיים זה לא מאוד עוזר.."

"כמה זמן יקח לו לדעתך לברר את הפרטים החשובים? אני מניח ששרטוטים של הבניין לא נצליח להשיג.. כמה זמן הליכה מפה בכלל נמצאת העיר?"

Nihau

New member
"אנחנו יכולים פשוט ללכת לדלת הראשית

אמרה ניהאו בחיוך משועשע "לי יש מכתב מהקיסר שבדרך כלל מסדר לי קבלת פנים נאה וידידותית ובדרך כלל גם זימון אישי למפגש רשמי עם בעל הטירה. במקרה הכי גרוע צלצר כאן בתיק איתי ויכול לפתור בעיות בדרכו הייחודית והשקטה למדי, בהנחה והוא לא יפוצץ משהו" סיימה בנימה ספק משועשעת ספק עוקצנית.

DDN

New member
אריאל הביטה בניהאו, עם נצנוץ של

שעשוע בעיניה, "למרות שהקיסר אינו בר סמכות כאן, זה עוד עלול לעבוד!" היא מביטה אל אדם, "אני מקווה שקשת ימצא שרטוטים של המבנה", היא החלה לקפוץ על רגליה, "טוב, אם לא נזוז, לא נגיע היום לעיר. אם נתחיל עכשיו ונלך מהר, נוכל להגיע לעיר כשעה לאחר רדת החשיכה"

Nihau

New member
"טוב מאוד, הבא נצא!" ניהאו כיתפה

את תיק הגב שבו התחבא צלצר והתחילה ללכת אחרי אלכסנדרה...

DDN

New member
חצי יום אחרי

לאחר חצי יום של הליכה הגיעו אדם, ניהאו, הקשתים, החיילים, טלוס, קלאריון ואלכסנדרה לקרחת היער שבה נפגשתם לראשונה. "ושוב אנחנו כאן", אומרת אלכסנדרה, "עוד מעט, נגיע לגבולות העיר. מה אנחנו עושים אז?" "קשת אמור להשיג מידע על העיר", אומרת אריאל, ובוחנת את הסביבה, "ומה אז?" אדם חושב קצת ואומר, "התוכנית היא להתגנב לתוך העיר, ולהגיע אל נאורון ולהציג בפניו את שאלותינו. אין לנו רצון בהפיכה או באלימות"

Nihau

New member
"בהתחשב בזה שאני ואדם לא מוכרים

בעיר, מי שבאמת צריך להתגנב זה רק אנשי המשמר והאנשים של קשת" ציינה ניהאו. מצביעה על אלכסנדרה "אני חושבת שגם את יכולה פשוט ללכת עד השער הראשי בלי שיעצרו אותך. השאלה היא איפה בעצם נמצא נאורון ומה הכוח שנתון בידו לפעול נגדנו ברגע שנשאל אותו את השאלות שלנו והוא יחליט לנסות להתחמק או לעצור אותנו." היא חושבת רגע "אה כן, וצריך גם לברר איך מעלימים את כל העיניין מהדוכס" מסתכלת על כולם במבט שואל "רעיונות, מישהו?"

DDN

New member
אריאל חושבת שניה,

"נאורון כידוע לי נמצא בארמון. הוא יד ימינו של הדוכס. הכוח בידו, כמעט בלתי מוגבל. לא אמרנו שאנחנו נלך לחסל אותו ואת הדוכס?" "לא!", עונה לה אלכסנדרה, "יש לנאורון תשובות לשאלות שיש לנו. אנחנו חייבים להשיג תשובות לבעיה של צלצר, לבעיה שלי, לבעיה של אדם. . . ." אלכסנדה מביטה בניהאו, "למה להעלים את הדברים מהדוכס? לפי מה שהבנתי מאריאל כאן, הוא בובה של נאורון". ------------------------------------------------------ מל"ד: * סניפט יעדר עד יום ראשון, אני השתלטתי זמנית על הדמות שלו. ** יותר מדי מזכיר לי את הקוסם מארץ עוץ כל הסיפור הזה. . . .

Nihau

New member
"בגלל שאין לנו דרך לדעת אם הדוכס

באמת שפוט של נאורון או שותף שלו" אמרה ניהאו. "אדם שבראש מעייניו נמצאת טובת מממלכתו ואנשיו כבר היה מוצא דרך להעביר מידע ועזרה בעקיפין לחבריו ועוזריו ומנהל את המהפכה בעצמו כמיטב יכולתו ולא פשוט מתפקד כבובה של טיפוס לא יציב ומרושע כמו נאורון, אני לא ארצה להרוג אותו אבל להביא אותו בסוד העיניינים יתאים לי רק אחרי שנסיים את עיניינו עם נאורון" חושבת לרגע הפטירה לעצמה בשקט "מה שיכול להיות למשל אחרי מותו המצער..."

DDN

New member
אריאל הנהנה בהסכמה

"באמת צריך לברר זאת. ניקול משוכנעת שנאורון שולט בדוכס, היא לא יודעת למה", היא חושבת קצת, "צריך להציל את הדוכס! זהו זה! להציל אותו! ואת הממלכה!" היא הביטה סביב. "אנחנו צריכים תוכנית!", ופנתה אל קלאריון, "את - קלאריון, יש לך רעיונות?", היא הביטה בעין צרה לכיוון טלוס, "ומה נעשה איתו?" אחד החיילים עונה לה - "אנחנו נמצא לו את המפקד וויריק, ונעזור לו לנקום. אף אחד לא ראוי ליחס נורא כמו שזכה המסכן הזה. גם אנחנו חיילי הדוכס בני אדם". כל הזמן הזה, אלכסנדרה ואדם מסתודדים בצד, מדסקסים על תורות קסם ושאר ירקות.

Hammerfall

New member
"אני?!" קלאריון אמרה בקול מופתע

המומה מתשומת הלב הפתאומית אליה. "למען האמת" אמרה לאחר מחשבה קצרה בטון החלטי ותקיף "אני לא חושבת שהדוכס כזה מסכן וחסר אונים כמו שאתם מנסים להציג אותו, לא יתכן מצב שבו הוא לא ידע על הנעשה בממלכתו ואם הוא נותן ליצור רשע כמו הנאורון הזה לבצע מעשים זוועתיים בתושבי הממלכה שלו ולא מתנגד כלל אז לדעתי הוא אשם באותה המידה שבה נאורון אשם ובשניהם צריך לנקום!" לאחר שאמרה זאת היא לקחה נשימה עמוקה והמשיכה בטון פחות כועס ותקיף אלא יותר מהורהר ויותר מחושב "רק לאחר ששניהם יוסרו מכל סמכות ומכל צורת שלטון אז לממלכה הזאת יהיה סיכוי לחזור לטוב ולשלווה שהיו בה פעם. ושוב, אף אחד לא מבטיח שלא יעלה אדם רע יותר לשלטון ואז נסבול מידיו מההתחלה" היא הסתכלה סביבה על כל העיניים הנועוצות בה ואז בחזרה אל אריאל "ודרך אגב" שאלה בקול עדין יותר, "מי זאת ניקול?"

DDN

New member
"ניקול היא ביתו של הדוכס",

אמרה לה אריאל, "הי חברה שלנו כבר שנים, ותמיד התנגדה למעשי אביה. אפשר לומר שהיא עוזרת לנו, ומצד שני, מגינה על אביה ממרד אלים". אלכסנדרה הביטה בקלאריןו בעצב: "ומה נקמה תביא לך? תאמיני לי - אני צעדתי בנתיב הנקמה, הוא קר וריק מתוכן. לא, אנחנו צריכים את הפתרון השקול כדי לעזור לדוכסות המסכנה הזאת"

למעלה