המשחק קופץ שנית

Hammerfall

New member
"באמת?" קלאריון שאלה בטון מתפעל

"את באמת יכולה לעשות את זה? וואו, אתה בטח בעלת קשרים רבים וחברים במקומות גבוהים הא?!" היא נראתה כמהרהרת לרגע "אז את אומרת שזה יכול לקרב אותי לדוכס הא?! אולי אפילו לקבוע איתו ראיון אישי? את באמת יכולה לעשות את זה?"

Nihau

New member
ניהאו בוחנת את קלאריון מכף רגל ועד

ראש ואז מציינת בביקורתיות "אם את באמת רוצה לעשות את זה אנחנו חייבות למצוא לך לבוש יותר הולם, האלפים במזרח ימותו מבושה אם הם יראו את הנציגה שלהם לבושה כך, אני גם צריכה לנסח את המכתב ולגבי הקשרים שלי, פה ושם, פה ושם. תמיד טוב שיש חברים" ניהאו פנתה אל אריאל, קשת וכל הפמלייה הלוחמת "אנחנו מתכוונות להציג את עצמינו בשערי הארמון כשגרירות מהמזרח, אתם יודעים מה צריך לעשות, בהצלחה" אריאל נדה בראשה בחיוב ובמבט זריז ושני סימני ידיים חטופים קבוצת הלוחמים נמסה לתוך העיר השקטה בחרישיות של חמוס מתגנב בלילה. "אדם, מה אתה מתכוון לעשות?" שאלה ניהאו בעודה מחפשת חנות בדים או פונדק מכובד מספיק שתהיה בו לפחות מקלחת חמה... היא הלכה אחרי אפה, מחפשת את המקור לריח האוכל ומצאה פונדק שדלתו פתוחה בשעה מוקדמת זו.

snift

New member
"אני אציג את עצמי כמהנדס ממקום

מרוחק, מה שגם נכון. יש הרבה דברים שניתן לשפר פה בעיר ואפשר להתחיל כבר מהשערים בחומה ובחומה עצמה."

Nihau

New member
"מצויין"

ניהאו לקחה הצידה את אחת מעובדות המקום ולאחר שיחה שקטה מלווה בנפנופי ידיים, הבעות פנים מודאגות והגנבת מבטים קונספירטוריים לעבר קלאריון היא חזרה אל הפתח מלווה בגברת שמיד הזמינה את קלאריון "לטפל במצב המביש הזה" (השאר אמשיך מולך, האמרפול, במסרים)

Hammerfall

New member
קלאריון שעמדה בצד

והסתכלה על ניהאו ועל העובדת במבט תוהה וראתה את המבטים שהן מגניבות אליה, הסתכלה על עצמה וגילתה מה הן רואות: היא ראתה את בגדיה המטונפים מהמסעות, מהלילות של שינה על האדמה, משאריות הפחם והליכלוך שעוד נשאה איתה מהכפר השרוף שלה. היא הסתכלה על השיער שלה, פעם הוא היה כה יפה, חום בהיר, חלק וארוך, מקור לגאווה מצד קלאריון ומוקד משיכה מצד המחזרים ועכשיו כולו שחור מליכלוך, בוץ ואבק דרכים. שלא נדבר בכלל על הריח שעלה ממנה בעקבות העובדה שחששה להימצא במצב שבו לא תהיה מוכנה למישהו או משהו שיתקיפו אותה ולכן לא הרשתה לעצמה לעצור באיזה נהר ולהתרחץ... קלאריון עוד לא הספיקה לסיים לעבור על כל גל המחשבות שעלה לה בראש כאשר הגברת וניהאו חזרו אל הכניסה והגברת בקול נחמד ואימהי הזמינה את קלאריון להיכנס, דבריה הספציפיים גרמו לה למעט מבוכה ולכן היא נכנסה מסתכלת אל הריצפה...

Nihau

New member
בזמן שקלאריון שהתה תחת ידיהן

האמונות של עובדות המקום ניהאו הזמינה ארוחת בוקר קלה לה ולאדם והעיפה מבט מתנצל לעבר אלכסנדרה "אני רעבה..." ואז בזמן שאכלה התיישבה לכתוב את הניסוח הנכון עבור נציגת האלפים מהמזרח. כעבור 3 ניסיונות היא סוף סוף הצליחה לגבש משהו מתקבל על הדעת ושלחה עובדת לראות אם קלאריון תרצה לאכול גם כן.

snift

New member
אדם בוחן את צלחת האוכל במבט

מוזר ואז טועם ממנה קלות. הוא מתחיל לאכול חלקים נבחרים ומגלה להפתעתו עד מהרה שפתאום הצלחת ריקה.

snift

New member
לאחר שסיים את האוכל, פונה אדם

לניהאו - "האמת, כרגע אין לי ממה לשלם, אני מקווה שעד הערב אני אשיג קצת מטבעות מקומיים. מה התכנון להיום, אני חושב שזה לא יהיה חכם במיוחד אם כולנו ננחת על הדוכס הזה בו זמנית". אדם פונה אל המלצרית/פונדקאית - "יש לכם פה מים זורמים בפונדק, או רק באר בחצר? אם זו באר, יש לכם משאבה או שאתם דולים דליים ?"

Nihau

New member
ניהאו ניפנפה את הדאגות של אדם

לגבי הכסף "אני אשלם על זה, לא לדאוג, הם בטוח מקבלים זהב גם במקום הברברי הזה." המלצרית עונה בגמגום מרוב הפתעה על השאלה המוזרה "יש באר למים נקיים ומערכת ביוב עם משאבה למי ניקיון... למה אתה שואל? אדוני רוצה מקלחת?"

snift

New member
"לא, אני פשוט מהנדס והייתי מעוניין

לבחון את השיטה שלכם, יכול להיות שאני אוכל לעזור לכם לשפר אותה מעט."

Nihau

New member
אדם מקבל מבט אטום למדי מהמלצרית

שנדה בראשה בתמיהה, מושכת בכתפיה והולכת להמשיך בעיסוקיה במקום.

DDN

New member
אלכסנדרה לא הצטרפה אל אדם וניהאו

לארוחת הבוקר (רק אנשים לא שפויים יקראו לשלוש בלילה "בוקר"), היא פנתה אל האישה שהייתה תורנית הלילה בפונדק, והלכה לחדר. לאחר כחצי שעה, היא מצטרפת אל אדם וניהאו ליד השולחן. היא כבר לא נראית הילדה הקטנה, חסרת הביטחון וה"זרוקה" שהייתה. כשהיא מתקרבת אל השולחן, אפשר בוודאות להריח ניחוח של פרחים. הבגדים החומים המרופטים של המסע שלה הוחלפו בשמלה לבנה/אדומה שהבליטה את היותה אישה, וגלימה קצרה, עם כיתובים שהבליטו את העובדה שהיא שולחת ידה באומנות הקסם. השיער החום שלה, עדיין לח הגיע עד כתפיה, ובברור נידף ממנו ריח טוב וחזק. היא נעמדה מולכם, הסתובבה במקום (סביר שיותר עבור אדם מאשר ניהאו) והתיישבה. "נראה לי שאני מוכנה לראיון על משרת המכשפה המלכותית אצל הדוכס", אמרה בחיוך.

snift

New member
"ואו"..

"את בטוחה שזה רעיון טוב, אני לא בטוח שנאורון יהיה נלהב מהתחרות.."

DDN

New member
"הוא תחרות בכלל?"

אמרה אלכסנדרה בקריצה. "יש לי כמה דברים שלו אין. חוצמזה, תמיד טוב שיש עוד גברת עם קסמים בבית. לא?"

Nihau

New member
"מרשים, מאוד מרשים." אמרה ניהאו

לאלכסנדרה בהתפעלות ברורה. "את יודעת קסמים שיוכלו לעזור לנו להתמצא בארמון למקרה ש"נלך לאיבוד?"

Hammerfall

New member
כל יושבי הפונדק שומעים מעין צווחה

שלא בטוח אם זו קריאת התפעלות, כאב, בכי, שמחה, בקיצור אין לכם מושג מה זה היה אבל זה נשמע מוזר... לאחר מספר דקות שבהם כולם מביטים אחד על השני בחשדנות ובמבוכה יורדת נערה, מעובדות המקום, ומודיעה ש"הכל בסדר, אתם יכולים לחזור לעינייניכם, זו הייתה אחת מאורחות הפונדק ש...קיבלה..אממ...חדשות מעניינות.." היא אמרה, קדה קידה קלה ומיהרה בחזרה למעלה. יושבי הפונדק (המעט שהיו שם ונשארו שם) החזירו ראשיהם לצלחות שלהם והמשיכו לשתות, לאכול ולדבר כאילו דבר לא קרה. לאחר מספר דקות נוספות נשמע קול של דלת חורקת בקומה למעלה, כאילו מישהו יוצא מהחדר בחשדנות ומבקש להבטיח שלא יהיו אנשים שיפריעו ליציאה שלו מהחדר (אם מישהו מסתכל לכיוון המדרגות אז הוא רואה זוג עיניים חשדניות מסתכלות מבעד למעקה, בודקות את מצב הקומה התחתונה לאחר מבט מעמיק על שטח הפונדק העיניים נעלמות) לאחר כמה שניות קולות צעדים נשמעים במורד המדרגות, זוג מגפי עור נגלה לשניה לפני שבד משי כחול בהיר עוטף אותן, עוד מהבד נגלה כשבד נוסף עם רקמה של פרחים מופיע כמונח על הבד הקודם, הדמות ממשיכה לרדת במדרגות והבד הכחול בהיר נשאר כחול בהיר אך הבד הרקום ממשיך לבד כחול כהה עשוי קטיפה, הרקמה מעין ממסגרת את הקטיפה הכחולה כהה. גם זוג כפות ידיים עדינות וענוגות שמסתיימות בציפורניים עגולות ונאות נגלה לעין והדמות עוד ממשיכה לרדת, לאט ובאציליות מה, מרפקים וקצה שיער שטני בהיר, חלק ומדהים ביופיו נגלה לעין ואחרי ירידה של עוד כמה מדרגות רואים שבד המשי הכחול בהיר נקשר מתחת לחזה קטן ונשי שכעבוד עוד כמה מדרגות ממשיך לצוואר ארוך, לבן וברבורי ולפנים נאות, מסתוריות ומושכות ואוזניים אלפיות ארוכות ומחודדות.... (off paly- וואו, לתאר איך דמות ניראית לוקח הרבה זמן ומחשבה ומאמץ, אני מקווה שאתם מעריכים את העבודה הקשה שלי על זה וניהאו אני מצטערת אבל כל עיניין הצמות לא עבד עם התמונה שהייתה ההשראה שלי, אני מתנצלת) הדמות מגיעה למורד המדרגות, ניראית כמתעלמת מהמבטים המתפעלים של יושבי הפונדק והולכת בראש מורם ובגב ישר לכיוון ניהאו ואדם (כשהיא מתקרבת ניתן לראות סומק קל על פניה) מתיישבת על הכיסא לידם ובקול שקט ומבוייש שואלת "אז איך יצא?"

DDN

New member
אלכסנדרה חשבה שניה על השאלות

של ניהאו. "יש לי קצת קסמים, שיוכלו לעזור לנו להתמצא בארמון, ואני גם מכירה אותו מעט. הייתי שם עם חבריי לפני שנה, הם הכינו לדוכס ארוחה" [מל"ד: פרנהייט, ננסק, ביצה, זוכרים את הארוחה של הדוכס, ואת סיר גבריאל נייט פלפאטין? אילו היו הימים!] היא מחייכת אל אדם, "יש כמה שעות עד שנוכל להתחיל ללכת, רוצה שנמשיך להתאמן על הקסמים שלך?", היא מעבירה יד בשיער הלח שלה, "אתה חושב שתצליח לייבש לי אותו בלי לשרוף אותי?" צווחה נשמעה, ואלפית ירדה במדרגות, בחששנות משהו. "קלאריון? זו את?" שואלת אלכסנדרה. "את נראית טוב! ואני חשבתי שאני הולכת לסובב ראשים בארמון מחר. . .. . " (כן, אפשר לשמוע צליל קנאה בקולה של אלכסנדרה) -------------------------------------------- מל"ד: לקח לך יותר מדי זמן לכתוב את ההודעה, תלית את שלך 20 דקות אחרי שלי, והתעלמת ממני לחלוטין, אז הכנסתי את עצמי באמצע. ב. ב4 בבוקר, אין הרבה אנשים שיושבים בפונדק (איפה קוואי שצריך אותו?) ה

Hammerfall

New member
קלאריון שלא שמה לב אל אלכסנדרה

(עם המבט תקוע בנקודה מסויימת או ברצפה לא רואים הרבה) הסתכלה עליה במבט מתפלא ובטון מופתע אמרה "וואו, אלכסנדרה, את ניראית נהדר!!!" ואז פניה הסמיקו כשקלטה שהיא בוהה באלכסנדרה... "תודה לך, את חביבה מידי" אמרה בטון קצת מבוייש וכבשה את מבטה בשולחן "אני לא בטוחה אם אני אסובב ראשים בארמון, אני פשוט מקווה להוריד את הראש למישהו ספציפי" היא הרימה את ראשה במהירות וביקשה מהבחורה הקרוב כוס חלב.

Nihau

New member
מלצרית עייפה אך חייכנית הביאה לה

כוס מלאה חלב חם, עשיר ומתוק וקנקן לימונדה קרה לכולם

Hammerfall

New member
וoff play

אני יודעת שאין הרבה אנשים בפונדק אבל אילה שהיו... ואני מצטערת שהתעלמתי ממך פשוט לקח לי הרבה זמן לתאר את איך שהיא ניראית תוך כדי לנסות ולא להשתמש באותן מילים כל פעם וזה יותר קשה ממה שחשבתי אז לקח לי קצת זמן ורק אחרי ששמתי את ההודעה שלי ראיתי את ההודעה שלך...

למעלה