כל יושבי הפונדק שומעים מעין צווחה
שלא בטוח אם זו קריאת התפעלות, כאב, בכי, שמחה, בקיצור אין לכם מושג מה זה היה אבל זה נשמע מוזר... לאחר מספר דקות שבהם כולם מביטים אחד על השני בחשדנות ובמבוכה יורדת נערה, מעובדות המקום, ומודיעה ש"הכל בסדר, אתם יכולים לחזור לעינייניכם, זו הייתה אחת מאורחות הפונדק ש...קיבלה..אממ...חדשות מעניינות.." היא אמרה, קדה קידה קלה ומיהרה בחזרה למעלה. יושבי הפונדק (המעט שהיו שם ונשארו שם) החזירו ראשיהם לצלחות שלהם והמשיכו לשתות, לאכול ולדבר כאילו דבר לא קרה. לאחר מספר דקות נוספות נשמע קול של דלת חורקת בקומה למעלה, כאילו מישהו יוצא מהחדר בחשדנות ומבקש להבטיח שלא יהיו אנשים שיפריעו ליציאה שלו מהחדר (אם מישהו מסתכל לכיוון המדרגות אז הוא רואה זוג עיניים חשדניות מסתכלות מבעד למעקה, בודקות את מצב הקומה התחתונה לאחר מבט מעמיק על שטח הפונדק העיניים נעלמות) לאחר כמה שניות קולות צעדים נשמעים במורד המדרגות, זוג מגפי עור נגלה לשניה לפני שבד משי כחול בהיר עוטף אותן, עוד מהבד נגלה כשבד נוסף עם רקמה של פרחים מופיע כמונח על הבד הקודם, הדמות ממשיכה לרדת במדרגות והבד הכחול בהיר נשאר כחול בהיר אך הבד הרקום ממשיך לבד כחול כהה עשוי קטיפה, הרקמה מעין ממסגרת את הקטיפה הכחולה כהה. גם זוג כפות ידיים עדינות וענוגות שמסתיימות בציפורניים עגולות ונאות נגלה לעין והדמות עוד ממשיכה לרדת, לאט ובאציליות מה, מרפקים וקצה שיער שטני בהיר, חלק ומדהים ביופיו נגלה לעין ואחרי ירידה של עוד כמה מדרגות רואים שבד המשי הכחול בהיר נקשר מתחת לחזה קטן ונשי שכעבוד עוד כמה מדרגות ממשיך לצוואר ארוך, לבן וברבורי ולפנים נאות, מסתוריות ומושכות ואוזניים אלפיות ארוכות ומחודדות.... (off paly- וואו, לתאר איך דמות ניראית לוקח הרבה זמן ומחשבה ומאמץ, אני מקווה שאתם מעריכים את העבודה הקשה שלי על זה וניהאו אני מצטערת אבל כל עיניין הצמות לא עבד עם התמונה שהייתה ההשראה שלי, אני מתנצלת) הדמות מגיעה למורד המדרגות, ניראית כמתעלמת מהמבטים המתפעלים של יושבי הפונדק והולכת בראש מורם ובגב ישר לכיוון ניהאו ואדם (כשהיא מתקרבת ניתן לראות סומק קל על פניה) מתיישבת על הכיסא לידם ובקול שקט ומבוייש שואלת "אז איך יצא?"