המשחק קופץ שנית

DDN

New member
ג'ייד רץ אל הבית, בו זכר שחבריו

גרים. רוד וקלרה הם תאומים - בן ובת. אמא שלהם פותחת את הדלת לאחר נקישה. היא מתקשה לזהות אותך, "ג'ייד? זה אתה? יואו! איך גדלת! מזמן לא ראינו אותך, מאז שעברתם מחוץ לעיר. רודי! קלרה! תראו מי פה!" "ג'ייד!" הילדים רצים וקופצים סביבך. "חזרת לעיר?"

iguessgrampy

New member
חיוך גדול מתפרש על פניו של ג'ייד

"אההה...בערך. אה באופן זמני. הבית שלנו נהרס" החיוך נמוג מפניו והוא משפיל את מבטו. "אבא הלך לקנות כמה דברים, אז באתי לבקר".

DDN

New member
"הבית שלך מה????"

"מה קרה?" "איך זה קרה?" "כמה זמן תהיו בעיר?" "איפה אתם גרים?" "אתם מוזמנים כמובן להישאר אצלנו. יש לנו מקום" "כולם בסדר?" מבול שאלות מצד רודי, קלרה ואמא שלהם.

iguessgrampy

New member
ג'ייד כמעט ונופל מהרגליים מרוב הפתע

הפתעה. "זה...זה סיפור ארוך. אבל כולם בסדר, אני מקווה. אמא ושרה בכלא".

DDN

New member
"כלא?"

"מה הן עושות בכלא?" אמא של רודי וקלרה שואלת. "איך הן הגיעו לשם?" הם מוליכים אותך לתוך הבית, "אתה רעב? אתה נראה רעב" "אז מה אתה ואבא שלך עושים עכשיו בנידון?"

iguessgrampy

New member
"אני לא יודע למה או מי תקף אותנו.

ולמה לקחו את אמא ושרה לכלא. אבל אבא ואני באנו לשחרר אותן".

naring

New member
../images/Emo41.gifלמי שלא שם לב../images/Emo41.gif

המשחק עבר ימינה. בתחתית השרשור.

DDN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבית המעצר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"לקום שם!" דפיקה בדלת מעירה את אריזארד וגולי. הם שמים לב שסיריס כבר היה ער. אה כן. נעצרנו על ידי משמר הדוכס, הם נזכרים. "עוד שעה יגיעו לקחת אתכם לתחקור! אחד אחד!" צועק השומר, "תאכלו בינתיים משהו", הוא דוחף מגש עם כיכר לחם חם וגוש חמאה רכה, וקרש דק מעץ. במקום סכין מריחה. אתם שומעים עוד מספר רעשים, ורואים את השומרים דוחפים עוד מישהו לתא אחר. ממה שאתם מספיקים לראות, זה בחור רזה בגלימות שחורות. "ונטפל בך עוד מעט!" צועק אחד השומרים. השומרים של הבוקר פחות נחמדים מאלו של הלילה. . . ..

בורן

New member
גולי ניגש בעדינות לבחור

החדש ומרים אותו מהרצפה. "אתה בסדר?" לאחר כמה שניות הוא מוסיף, "למה הם כ"כ עצבניים? מה חדש בחוץ? מה קרה?" ______________________________________________________ רגע, ddn, תן לנו רגע לדבר בנינו בתא, בסדר?

מל"ד החדש בתא אחר

IN PLAY- אני תולש חתיכת לחם ומנסה למרוח עליה חמאה, מתי שחצי ממנה מרוח אני מתייאש מלנסות למרוח ואני אוכל את זה איך שזה ואז אני צועק "סוהר אפשר משהו לשתות"

dragon zlotnik

New member
מה נראה לך הוא מלצר?!

בכל מקרה, למה הם לא פינו את המגש של אתמול, אני מעדיף לברוח בלי להיחקר, או באמת כמו שגולי אמר אין ברירה ונוכל לנצל את ההזדמנות מיד לאחר החקירה, התוכנית שלי היא כזאת(אני לוחש רק לגולי ולסיריס בלי לדבר עם האיש החדש.) מקסימום שומר אחד או שניים יבואו להחזיר אותנו לאחר החקירה אז נהרוג אותו ניקח לו את המדים(נהרוג כמה) נכניס אותם לתא על המיטות ונכסה להם את הפנים ואז ננסה להתנקש במישהו לברוח ולשים ערכת התחזות, או רק לברוח. ואז אני פונה לאיש החדש ואומר לו בקול חברותי, שלום, מי אתה?

בורן

New member
"לא!

נחקר, נשחק אותה תמימים, ואז בדרך החוצה נהרוג וכו' כמו שאמרת." גולי לוקח פרוסת לחם ודוחף לפה. "או, הלחם טרי יחסית. התנאים פה טובים." גולי מושיט לאיש החדש את הלחם החיוך. "רוצה?"

נכון שנחקר אבל צריך לתאם

מל"ד: לעזאזל אתם לא קולטים החדש נמצא בתא אחר לא בתא שלנו בתא אחר אחר מקווה שקלטתם

DDN

New member
אתם שומעים את הדלת הראשית נפתחת

---------------------------- מל"ד: כמו שהקוסם הנוקם אמר: החדש נמצא בתא אחר ----------------------------- אתם שומעים פסיעות של יותר מאדם אחד לכיוון הדלת. "אריזארד! אתה מובל לחקירה בפני לורד טאנאייוס", קורא אחד השומרים, "שני חבריך, אמורים להישאר בחדר". רק רגע. . .. .האם נתת להם בכלל את שמך האמיתי? מה הולך כאן? דלת התא נפתחת, ישנם שני שומרים בפתח. האם אתה בא איתם?

למעלה