אבא בוגד, מה עושים?

תגובה

אני חושב שהתשובה שלך סימפטית ובסה"כ נכונה, אלא שהיא מקבלת את המציאות בהשלמה. כאילו בגידה ומשפחות שבורות וילדים עם צלקות נפשיות זה המצב הנכון והטבעי. כל זוגיות נשחקת, בכל זוגיות יש פיתויים. השאלה מה עושים עם הדברים האלה ואיך מתמודדים. זוגות שבוחרים בזוגיות שלהם ובחורים אחד ובשניה עובדים ומשקיעים בזוגיות שלהם ומוותרים על כל מיני פיתויים מאתגרים. אגב, אם 90% מהגברים בוגדים מה זה אומר על 90% מהנשים? מה מוסר ההשכל של כל הסיפור הזה ושל הנתון שהבאת? ומה זה אומר על הדבר הזה שנקרא זוגיות?

האמת?.. זה בדיוק מה שרציתי לרשום..

ואני באופן אישי מאמינה בזוגיות (היא לא כוללת בגידות למי שתוהה..) 90 אחוז?.. לדעתי 100 אחוז בוגדים. אני אישית ראיתי כ"כ הרבה זוגות מחוץ לבית שמז***** כמו שפנים מתחת לשיחים, זה לא מראה ש100 בוגדים?? ! ! ! ! !>> התכוונתי שראיתי בסקר. מה אתם מתנפלים?..חחח יש פה לאחרונה יותר מדיי סקרים/ידיעות שטרם הובאו לידיעתי. מה? אסור להמציא איזה סקר קטן?

voguemaster

New member
אחוז הבגידות דומה

בין נשים לגברים ועומד על בערך 50 אחוז, עם יתרון קל לנשים (יתרון רע)

שאפולי

New member
הכי חשוב תהיה חזק

אל תהרוס את הגיל היפה הזה.. מעבר לזה? תספםר לאמא שלך הכל ותתעמתו עם אבא כולכם(אם יש עוד אחים לא קטנים מידי גם שישתתפו) תעמידו אותו מול מצב שיגרום לו להבין מה הוא מפסיד.. שיבין שהוא צריך לתפוס צד, תדרשו לדעת אם זה הרומן הראשון או שזו דרך חיים שלו, ותעשו את ההחלטות בהתאם. מה שבטוח לא לקבור את זה, אי ידיעה לא תגן על אמא מגיעה מה גם שנשים מרגישות הכל.. אם אתה צריך עזרה אני במסרים. ליב

פושקיה

New member
אני הייתי במצב די דומה

לפני כשנה וחצי גיליתי שאבי בוגד באמי. בוגד במשך הרבה זמן. אותי זה הבחיל הרתיח הרגיז ומה לא.. לא יכולתי לקבל בכלל אופציה שאמא לא תדע מזה. עקבתי אחריו במשך תקופב ממושכת וידעתי בודאות עם מי הוא בוגד, איך, כמה למה, את כל פרטי הפרטים. יום אחד ישבנו אני אבי ואמי באותו חדר, לאבא היה טלפון והוא לא ענה, זה דבר שלא אופייני לו. כשהטלפון צלצל שוב די העמדתי אותו בפינה והכרחתי אותו לענות. אתה מכיר את הטלפונים דור ששומעים בהם גם את מה שהצד השני אומר? כזה טלפון היה לאבא שלי... שמעתי את המאהבת שלו אומרת "אני עדיין מסניפה את הריח שלך מהצהריים" ישר פתחתי את הפה ושאלתי את אמא שלי אם היא שמעה. לא הייתה לה אופציה לא לשמוע. ואני די פוצצתי את הנישואין שלהם (30 שנים). הם עוד ניסו לשקם את מערכת היחסים, שהלכה והדרדה ובימים אלו אמי ואני עוזבות את הבית. אני חושבת שעשיתי את הדבר הנכון, לא יכולתי לסבול את הידיעה שאבא שלי מזלזל ומבזה ככה את אמא שלי, שהקדישה לו את חייה וטיפלה בו בצורה הכי מוסרה בעולם. אבא שלי חושב שאני הלא בסדר בסיפור, כי אני גיליתי לאמא שלי ולא הייתי צריכה. אנחנו מכוסחים, ולא מדברים בכלל. הוא טוען שאני לא בת שלו. זה מחיר כבד לשלם. אני מזהירה אותך שזו עלולה להיות התוצאה, ושגם אתה תשלם מחיר כבד. אני לא יכולתי לחיות עם מצפון כבד כל כך, ולא מצטערת על המחיר ששילמתי מבחינתי בגידה, במיוחד ממושכת, היא לא רק בגידה באישה, אלא בכל התא המשפחתי, ובכלל זה הוא בגד גם בי. זו בחירה לא קלה, ואתה נמצא בסיטואציה לא קלה. תזכור שאתה לא אשם בשום דבר ממה שיקרה הלאה, אבא שלך בחר לבגוד באמא שלך, לא אתה.

פושקיה

New member
תודה לחיזוק.

מאז אני אוכלת המון קש מאבי, וגם מדי פעם ייסורים על שהרסתי כביכול שלושים שנות נישואין למשפחתי... אך בפנים אני שלמה עם עצמי, וזה העיקר

שאפולי

New member
את חייבת להפנים

זו לא את שהרסת 30 שנות נישואים. זה הוא, ולהאשים אותך מצידו זה ילדותי ואגואיסטי זה הוא שבחר לחשוב על הזין שלו לפני אשתו וילדיו, שישא בתוצאות.

אל תתקשר אליה

קודם כל אבא שלך לא בוגד בך !!!! אם זה כל כך מפריע לך דבר איתו, אתה אומר שאתה קטן אבל אתה בן 18 , גש אליו תגיד לו שראית את ההודעות, מילא אם תתקשר לחברה שלו, היא תגיד לו וזה יבוא הפוך על הפוך, התעסקת עם מצב של מבוגרים, תתמודד אתה לא צריך להגן על אמא שלך ולא על אבא שלך הם מספיק מבוגרים להתסתדר לבד, ואם אמא שלך מבקשת ממך שוב "לרגל" תסביר לה שאתה אוהב את שניהם ואתה לא רוצה צד בעיניין. בהצלחה

duram

New member
האבא בהחלט בוגד גם

בבניו, באמון שלהם בו ובכל מה שהוא חינך אותם . בגידה היא מעשה מזעזע . כשיש קשיים בחיי הנישואין יש 1001 דרכים להיעזר על מנת לפתור. האבא עסוק עכשיו בלזמום,לשקר לאישתו ללא סוף, לתכנן כל פרט בדקדקנות ואיזה תשובה לתת אם האישא תשאל א' או ב'. לא פחות גרועה היא ההחלטה שהאבא החליט שהוא בוגד. אם בוגדים היו מקדישים מחצית מהזמן שהם מקדישים לשקרים שלהם ...... בבני זוגם ובניסיונות הידברות אז אולי הדברים היו נראים אחרת. אך הם כל היום עסוקים בלשקר כך שמה הפלא. לבגידות אין סיבות ....יש רק תירוצים.

rap girl 15

New member
...

אני דווקא כן הייתי מתקשרת ואומרת לזונה הקטנה שתירד מאבא שלי.. אבל גם אבא שלך חצי בזה לדעתי תספר לאימא שלך והיא תידע מה לעשות! זה כמו שאתה תיצא עם מישהי והיא תבגוד בך ולא יספרו לך ואתה תיפגע בסוף שלא ספרו! הרבה יגידו לך שלא תתערב ובלה בלה לדעתי אתה כן צריך להיתערב! היא צריכה לדעת איזה בעל יש לה

hadasharon

New member
אתה לא יודע מה קורה אצלהם בחדרי חדרים

אם כל הקושי בלשמור סוד ולא לספר עדיף כך. אתה לא יודע אם היא נותנת לו? אולי צמא לסקס? אולי גם לה יש קשר מהצד? אתה לא יודע מה הוביל אותו לזה. אולי זה לא כל התמונה? גם אם כן, אתה אל תיקח אחריות בגילוי הסיפור לדעתי.

יסמין 86

New member
לפי דעתי,הדבר היחידי שאתה יכול לעשות

זה לדבר עם אבא שלך ולומר לו שאתה יודע... אסור לך להתערב בינו לבין אמא שלך וללכת לספר לה מה שאתה יודע ולהוסיף לה ... למרות שהוא אבא שלך והיא אמא שלך...הם בני זוג ויש בינהם מערכת יחסים...ואסור לך להתערב בינהם...פשוט אסור. בגלל זה עצתי לך שתלך תדבר איתו...תגיד לו שאתה יודע ושגם אמא שלך מאוד חושדת ודי בטוחה שהוא בוגד בה ב 99%... ושלא יוסיף לה עוול....וכ'ו וכ'ו..

MOKI333

New member
בגידה

הי אני מצטערת לשמוע מה שאביך עושה אני יודעת מה זה. זה כמו סכין בלב שכל הזמן לוחצים ולא מרפים ממנו. בי גם בגדו העצה שלי אליך שתדבר קודם כל עם אביך תנסה לברר למה הוא התחיל לבגוד אתה צריך להיות רגוע כאשר אתה מדבר איתו על הנושא. בהצלחה

playtrip

New member
כבוד המשפחה שלך חשוב.

אמא שלך נישאה לאבא שלך כי היא בחרה בקביעות, לאשה הצעירה הזו אין שום זכות במערכת מסודרת במדינה הזו לקחת מאמא שלך את בעלה, הוא אביך אשר במסגרת הנישואין אמור להיות גם נקודת תמיכה עבורך ועבור אמך בעבר היה נהוג לשתף את האשה בהחלטה להוסיף מאהבת או פילגש, כי לעיתים הדבר עוזר ליחסים בבית ובמוסד הנישואין, יתכן שזה קיים באופן מסויים גם היום, אבל בחברה כמו שלנו, האב והאם נשואים מהסיבה שהם אמורים לגדל, לתמוך ולשמור על ילדיהם. הנישואין מאפשרים להחזיק את הבית ואת המשפחה. ניתן היה כמובן לנהל את החברה הזו בצורה בה כל הפרטים מגדלים את ילדיהם בשיתופיות וכך גם המין יהיה דבר מותר ונהוג באופן כזה שכל אשה תהיה עם כל גבר בקבוצה הזו וכל גבר עם אשה אחרת, גם זוהי דרך אפשרית למחיה בחברה, חופשית אולי יותר, ובעלת כללים שונים מעט, והיא שונה במידה מהנהוג כיום! אם חיי המשפחה שלך חשובים לך, תעיף את האשה הזו מחייך ומחיי אביך, ואפילו פנה לגורמים חיצוניים, כבוד המשפחה וחיי המשפחה שלך חשובים, עד עתה ניהלתם ובניתם את חיי המשפחה שלכם באופן מבוסס, מכובד ומוצלח, אל תיתן לאשה להרוס לכם את זה ולשמש דוגמה רעה לנשים צעירות ומשפחות אחרות. זה נוגד את עקרונות האהדה, האחווה הכבוד והידידות בחברה הזו, וכן את אורח החיים הפועל על פי כללים סוציו-דמוקרטיים. אם החברה היתה בוחרת בדרך מחיה אחרת, יתכן שכל מה שהיה צריך כעת הוא להוועץ באמך ולשאול אם היא הייתה מסכימה ליחסים מהצד עם אשה אחרת. ולמעשה ברור לך מה היא חושבת, ולדעתי עליך לגרש את אותה אשה מבחוץ ולא לאפשר לה להרוס מערכת יחסים כה מבוססת ונכונה שנבנתה עד עכשיו.

coaxcable

New member
אם אתה איש האנימציות, כבוד להכיר :)

שלח לי מסר אישי :) יש משהו לשאול אותך

ברררר

New member
תגיד לאמא שלך...

היא כבר תטפל בזה. לדעתי זכותה המלאה לדעת! גם אם אתה פוחד שזה יהרוס את המשפחה וזה... תאמין לי עדיף בית רק עם אמא מאשר גם עם אבא נבזה ובוגד. והפורום המתאים הוא "בגידות".

אני לא מסכימה.

אני חושבת שהוא שם את ההודעה בפורום המתאים. קרא\י קצת בפורום "בגידות" לפני שאת\ה ממליץ\ה על לשים את ההודעה הספציפית הזו שם.

נכון קרן..!!!

כדאי מאוד שהיא תיקרא בפורום ההוא לפני שהיא מייעצת לו(אני בטוחה שמתוך רצון טוב וכוונה טובה) להתייעץ שם. מי שקרא פוסט שפורסם שם בשבוע שעבר בטח יבין לדבריי. הפורום האחרון הוא פורום בגידות. לעומת זאת היו רבים שהגיבו לפורום מפורום ילדים להורים פרודים(/גרושים) חלק רב מהוריהם התגרשו בגלל בגידה.

למעלה