אבא בוגד, מה עושים?

noa34noa

New member
אני תאמת היתי רוצה שאם בעלי יבגוד בי הבת שלי

תספר לי. היה לי כואב מאוד לרגע לא היתי כועסת על הבת להיפך. ולפחות היתי חושבת מה לעשות הלאה להשאר איתו או להעיף אותו לקיבינימט. לדעתי כך אישה היתה רוצה בכך לדעת אם הבעל בוגד או לא ואם בוגד אז לדעת לפחות אם לשכב איתו ולהמשיך בחיים אז לפחות עם קונדום כך לפחות לא לחטוף מחלות או שאם לא אז להתגרש אבל אז הכדור אצלה אצל האישה שתחליט מה לעשות. לדעתי צריך להודיע לאמא בצורה כלשהי.

האמת היא...

שעם הייתי במקומך לא יודעת עם הייתי נותנת את העצות האלה כי לא לכולם יש את אותה מערכת היחסים שיש עם ההורים. גם אני בת 18.... ואני חושבת שאתה צריך אולי לדבר עם אבא שלך ולהגיד לו שאתה כלכך שונא אנשים שבוגדים ושגילת שהוא בוגד ושאתה לא רוצה לדבר איתו ולא יכול לדבר איתו.. נראה לי שאתה צריך לספר לו את כל מה שאתה חושב ומרגיש....זאת הדרך הכי טובה.. ובקשר לבחורה הזו אולי תתקשר אלייה ותגיד לה משהו רציני כזה שיזעזע אותה ושתעוף לך מהחיים... ובקשר לאמא שלך ..הייתי משאירה את זה לאבא אחרי שאני ידבר איתו ויראה לו מזה ויגיד לו שהוא צריך לדבר עם אמא או לגמור עם הרומן הזה..

אור כ

New member
מה אתם אומרים לו: אל תפרק את הבית??

מה אתם אומרים לו: אל תפרק את הבית?? זה חסר היגיון לחלוטין לא לעשות משהו במצב כזה. תשמע, אל תתמרמר עם עצמך לגבי זה, לא מגיע לך להפגע בגלל זה. אין מה לעשות החיים לא תמיד בדיוק כפי שאנו רוצים שיהיו. זה ועוד איך יכול להוביל לגירושים, תקח את זה בחשבון. אבל לחיות במצב כזה, זה חרא של דבר(סליחה על המילה.) אם לא אכפת לך כל כך שלאביך יש סטוץ מהצד, אז אל תעשה עם זה כלום. אם אתה מרגיש עם זה לא טוב אז תעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות. לילה טוב.

f7777777

New member
ילד חמוד גם אתה תהיה בן 45

ילד חמוד גם אתה תהיה בגיל 45 ותאהב את הילדים שלך ואולי גם תהנה לחיות עם אשתך אולי תחיה בלי להנות אבל בטוח ימאס לך מאשתך אחרי 20 או 30 שנה ביחד , חשבת איך אבא שלך שוכב עם אמא שלך ? נכון לא כיף גדול ? אז היום ההנאה שלך זה לאונן אבל בגיל 45 יש הנאות יותר גדולות מלאונן אז עזוב את אבא שלך תן לו להנות אפילו תעודד אותו תעזור לו להסתיר אל תידאג ימאס לו ויחזור לחייו השקטים תוך כמה חודשים אחרת הכל יתפוצץ !!!! לא חבל אתם משפחה חמודה (אני חושב ).יש המון פסיכולוגיה בבגידות זה עסק לא פשוט אבל כניראה שזה ככה - תחשוב כמה עושים את זה אנשים הכי אינטילגנטים ורצינים בעולם אז סימן שזה זה צריכים את זה , זה מניע את הגלגלים של החיים ,בקיצור תן לאבא שלך ל ח י ו ת ותמצא מאהב לאמא שלך בהנחה שלמישהו יבוא עליה בכלל.

מגיע את הגלגלים של החיים?

איפה אתה חי? בארץ..."גלגלי נדמה לי"?!?! אני לא אגיב על מה שכתבת אפילו כי זה פשוט ירוד, וזה נכתב בתת רמה משוועת.

בר

New member
???

האם זה מה שאתה רואה לעצמך לנכון לעשות ? בגיל 45 למצוא לך מאהבת ולאישתך מאהב וככה פותרים את העסק ? תקופה קצרה וחוזרים לבית כאילו כלום לא קרה ? או שמא אולי התיאבון ייפתח לך ואז תמצא את עצמך בגיל 50 עדיין רודף שמלות בסתר !? הקלדת יותר מידי שטויות הייתי אומר...

voguemaster

New member
אולי זה מה שהוא רואה לעצמו לנכון באמת

ויכול להיות שיש לך פה בנאדם שלא מאמין במונוגמיה וחושב שהיא לוקש אחד גדול. אם כבר, יש מספיק עדויות בטבע ובחברה שלנו שיתמכו בזה שמונוגמיה היא אינוס מבחינת בני אדם ותכתיב חברתי נטו. הקטע הוא שכל עוד זה תכתיב חברתי, מגיע עם זה עוד תכתיב חברתי אחר - שבגידה פוגעת בצד השני בזוגיות. כל עוד זה המצב, אנשים שלא רוצים לפגוע בבן או בת זוגם לא יבגדו. כשהחברה תשתנה מספיק כדי שמונוגמיה תצא מהאופנה, אז בגידה לא תיחשב פוגענית והכל יחזור למקומו בשלום

בר

New member
אתה צודק...

אולי כשהחברה האנושית התרבותית תגיע לרמה חברתית תרבותית כמו התרנגולים והתרנגולות,אז באמת מונוגמיה תהיה צחוק מהכל. תרנגולים הם פוליגמיים. אצל רוב היונקים מדובר על מונוגמיה בטבע,רוב היונקים. ולא לחינם משווים זוגות יפים לזוג יונים שידוע שזכר היונים ונקבתו נשארים ביחד כל החיים אם זה מתאפשר להם. אבל יכול להיות שהכותב מעלה,מאמין במה שאתה כתבת. ואין זה אינוס ותכתיב חברתי להינשא לאדם אחד לכל החיים,זוהי בחירה של אדם שקול דעת. אדם אשר הגיע למעמד בו הוא רואה עצמו כמוכן לשלב הבא בחיים. מעבר לזה שה"תכתיב" החברתי הנ"ל אינו נועד בכדי לקשור אותך לבת זוגתך,אלא גם ליצור תא משפחתי בריא שבו יש אב ואם לילדים ולא משפחה חד הורית שרובנו יודעים שקשה נורא לגדל ילד באופן כזה. בכל מקרה,איש איש באמונתו יחיה.

nate2000

New member
איזה יונקים?

בוא נראה: כל הקופים הם פוליגמיים, כנ"ל זברות, פילים, אריות, נמרים ועוד כהנה וכהנה. רובם חיים בלהקות שבראשה עומד זכר אחד בלבד וכשהוא מת זכר אחר תופס את מקומו. רק הזכר הזה מזדווג עם הנקבות בלהקה. קיימים מינים בודדים של יונקים שהם מונוגמים בעצם. רק מיני ציפורים רבים הם מונוגמיים ואצל רבים מהם הבחירה בבת זוג היא לכל החיים. אבל..... ציפורים הם לא יונקים. התלבלבת קצת.

voguemaster

New member
מלבד התיקון של נייט

אבל אני דווקא מאוד רוצה להתייחס לנושא של מונוגמיה כתכתיב חברתי, ולמוסד הנישואין והתא המשפחתי המסורתי בכלל. להינשא לאדם אחר זה מאוד תכתיב חברתי. נישואין זה דבר שמוזן די מההתחלה להרבה מאוד בנות צעירות. כל ה-HYPE סביב נישואין, סביב לחיות במונוגמיה, זה מועצם ע"י כ"כ הרבה אפיקים במדיה ובכל חור אפשרי, החל מעצות שאנשים נותנים לאחרים ועוד. אדם אומנם בוחר להתחתן, אבל רק בגלל שזו הנורמה. אם הנורמה החברתית הייתה לחיות בשבטים, או קומונות של עד נניח 20 איש או 50 איש, ובתוך הקומונה אפשר להשתגל/להביא ילדים חופשי, אני בטוח שהיינו מדברים אחרת (סתם נתתי את המודל הזה בתור דוגמא כי קראתי עליו באיזה ספר). כשאתה בא להגדיר את השלב הבא בחיים, אתה חייב להבין שזה דבר שמושרש אצלך מהבית שבו חינכו אותך. לדוגמא, בעיניי אשתי, להתחתן זה הישג בחיים, לקנות דירה זה הישג בחיים. ככה חינכו אותה, זה מה שהיא מבינה ומכירה. אותי לא חינכו בצורה מאוד מיוחדת לגבי שני הדברים האלו לכן בעיניי הם לא "הישגים" בחיים אלא דברים אחרים. אם כבר השלב הבא בחיים שלי הוא להביא ילדים לעולם. אני רואה בזה שלב מכמה וכמה סיבות אבל העיקרית שבהן היא שכשאני אביא ילדים לעולם אני אדאג לכך שזה יהיה הדבר שאני הכי רוצה לעשות (לגדל ילדים), באופן כללי (באופן פרטני יש לי עוד דברים שאני רוצה
). ואגב, גם להגדיר תא משפחתי בריא זה דבר קשה. לא ניתן להסיק על משפחה חד הורית שהילדים שגדלו בה יסבלו או שיהיו להם חיים קשים או תסביכים כאלו ואחרים, בכל אופן לא יותר מאשר אנשים בתא משפחתי רגיל.

ועל זה נאמר.. 'יופי'.

היו שם הרבה תגובות טיפשיות. אבל השורה הזו הייתה מוחצת. " ותמצא מאהב לאמא שלך ב-הנחה שלמישהו יבוא עליה בכלל-" מממממ.. מעניין מי עומד שם מאחורי המקלדת. לא משפט חכם במיוחד. גג גיל 12 מחוצ'קן שטרם מבין משהו מהחיים(אם יש לו כאלה בכלל.. ואם למישהי "יבוא עליו בכלל") השורה הזו הייתה פשוט מוחצת. טרול יקר, אין לנו זמן לבזבז על טרולים. צ'או.

phloopi

New member
היי

לפי דעתי כדאי לך לברר עוד קצת פרטים על העניין בלי שישימו לב לזה. ואם אתה ממש בטוח תדבר עם אבא שלך...בשיחה אישית, לא הודעה או מייל. אל תאיים עליו או משהו כזה..אבל תדבר איתו, הדבר הכי גרוע שייצא מזה זה שהוא יגלה שאתה יודע ויכעס קצת. כי בסה"כ זאת אשמתו לא אשמתך. תדבר איתו, כי בסוף זה יפגע גם באמא שלך..

Fede2

New member
תודה על התגובות

לצערי מתאפשר לי להתחבר רק פעם פעמיים ביום... נכנסתי לכאן וציפיתי לראות את האשכול הצנוע שלי, ופתאום ראיתי את הזנב הארוך של התגובות שלא נגמרו. המון תודה שפיניתם מהזמן לענות לי :] אז אני אעדכן ככה: לא עשיתי כלום היום בנוגע לזה. קמתי בשעה חמש אחרה"צ וגיליתי את אבא שלי יושב בסלון ואמא שלי במטבח, שניהם נראים שמחים ונינוחים. ראיתי שהרבה חשבו שאמא שלי כבר ידעה שהוא בוגד בה, זה לא נכון, היא רק חשדה, והיום היא לחשה לי שהיא שאלה אותו למה אתמול הוא גנב לה את הסלולרי מהיד.. ואז היא סיפרה לי איזה תירוץ עלוב שהוא נתן לה והיא קנתה את זה לגמרי. מאוחר יותר הם יצאו למסעדה עם חברים והם חזרו ממש עליזים עד הגג. טוב, אמרתי אחרי שאמא שלי העלתה את המקרה אולי הוא יסוג... הגיע הלילה ולקחתי את הסלולרי שוב. ולאלו שאמר שאין לי זכות לעשות את זה...נו באמת... בכל מקרה, הייתי מלא אופטימיות לראות שהוא רושם לנצלנית שהוא לא יכול להמשיך בקשר, אבל לא ככה בכלל. הוא שינה את השם שלה בזכרון משם של אישה לשם של גבר... ההודעות נמשכו לאורך כל היום, כולל ברכות לילה טוב ובוקר טוב... הצעות מיניות בשירותים וכמובן שהוא סיפר ש"אתמול כמעט נתפסתי". זה כ"כ סוטה... ומגעיל, שאני נגעל לראות אותו. ההורים שלי כבר היו בעבר על סף גירושין, הם היו בטיפול זוגי. הם זוג נורא "קליל". ז"א, אמא שלי אמרה לי אתמול "לא אכפת לי אם הוא בוגד בי.. שיהיה לו בכיף. סיכמנו שהוא מספר לי וגם אני עושה דבר כזה בשקט". אבא שלי גם תמיד היה כנה איתה.. הוא תמיד סיפר לה שמישהי ניסתה להתחיל איתו ופעם אחת הוא אפילו סיפר לה שהוא עשה את זה עם מישהי בחו"ל, ושהיה מגעיל, ושניהם צחקו על זה. בקיצור, אם אבא שלי היה מספר לה, היא היתה מבליגה. אבל הוא טיפש ! וזה נראה רומנטי

חבל לי שאתה "בסוד העניינים" הזוגיים של

ההורים שלך. אך אם יש ביניהם הסכמה לזוגיות פתוחה... תודה על השיתוף

אז זה מסביר את הכל...

אבל, אם הם ביחסים "פתוחים"...והם "מספרים אחד לשני על הכל".. אמך לא אמורה לדעת על הבחורה הזו? הוא לא אמור לספר לה? למה בכל זאת הוא מסתיר?

בר

New member
לכל המשתתפים...ולפותח השרשור...

ראשית שוב נחזור ונבקש שימוש בשפה הולמת ובלתי מתלהמת. כינויי גנאי ושאר ביטויים אינם מוסיפים חן לדיון אלא רק גורעות ממנו. ועכשיו אליך הצעיר החושד באביו. הדבר הנכון ביותר לעשות,הוא פשוט לא להתערב ! התר ידיך וצא מן התיווך הזה שבין אמך לאביך,השאר להם את הנושא והם אלה שימצאו את הדרכים לטיפול בנושא. חבל שנכנסת לעסק בכלל. בכל מקרה המלצה היא לעזוב את שניהם יחד בתוך הקלחת שלהם. אני מניח שהם נשואים מעל 20 שנים ואי לכך אני בטוח שהיו ביניהם משברים רבים ואני עוד יותר בטוח שהם יוכלו לצאת מן המשבר הזה גם. תמשיך את חייך ותנהג כרגיל. ילד לעולם לא יוכל להתערב במה שנוגע להוריו במקרים כאלה. ילד מגיע מנקודת מבט שונה ויכול רק לגרום נזק ושום תועלת. מעבר לזה שאיך שלא תעשה את זה אתה תצא הרע בסוף אם בעבור אביך ואם בעבור אמך כי איפה שהוא אתה כאילו תראה רוע כלפי אחד מהוריך וזו יכולה להיות אמך וזה יכול להיות אביך ואלה יכולים להיות שניהם לסירוגין. תמשיך הלאה,הסיפור הוא שלהם ולא שלך. רק בשורות טובות.

ס א ט י ן

New member
בר

אתה וכל מי שכתב לו לא להתערב מתייחסים אליו כאילו הוא מכונה....כאילו הוא רובוט. תחשוב אם זה היה קורה לך....באמת היית מסוגל לעזוב את זה בשקט ולתת לאבא שלך לבגוד ככה באמא שלך? זה לא היה הורס אותך? אני לא אומרת שהוא צריך לבוא לאמא שלו ולספר לה הכל כי זה יכול להרוס דברים לגמרי. אבל כן לפחות להוציא את זה מול האבא. הוא בן אדם, הוא אנושי, תראה כמה כעס יש לו בפנים, לצפות ממנו להיות אדיש למצב זה בלתי אפשרי, הוא חייב להוציא את זה ממנו איכשהו... אתה לא חושב?

נכון, חייב להוציא את זה איכשהו.

לא מול ההורים שלו. הוא צריך למצוא לעצמו פתח מילוט, זה נכון. אבל מאוד לא מומלץ שהוא יקח מקום\תפקיד בתוך הדרמה הזוגית הזו, אפשר רק להפסיד מזה.

למעלה