אבא בוגד, מה עושים?

היי נשמה

אני חושבת שאמא שלך צריכה לדעת שהוא בוגד זה לא פאייר שהיא לא תדע ותיתנהג כרגיל אליו ואנייודעת שאתה לא רוצה להיות הגורם לפרידה שבטח תהיה אבל אבא שלך צריך להבין שלשקר אין רגליים ועם הוא בוגד מגיע לאמא שלך לדעת גם עם זה כואב ולהיתקשר אלייה על תוריד את הרמה שלך והכי גרוכע את מה שאמא שלך צריכה לקבל בטח הוא נותן לזבל הזאת צעירה מה צעירות רוצות רק כסף אז מאמי אני מציעה לך לספר לאמא שלך בעדינות והיא תחליט מה לעשות אבל רצוי שהיא לא תגיד שזה בא מימך כי שלא ישנא אותך על זה בהתחלה ככה אני חושבת

vered 212 sexy

New member
אני בהלם מהתגובות פה!

ברור שללכת ולספר לאמא שלך את האמת! אני לא מבינה מה ההתלבטות בכלל! נשמע כאילו שאמא שלך היא אישה טובה ונאמנה שאוהבת אותך את אחותך ואת אבא שלך היא מקריבה את עצמה בשבילכם! ניראה לך שלה לא בא ללכת עם נערים בני 18-20? ברור שבא לה! אבל היא מעדיפה להיות נאמנה לילדים שלה ולבעלה! בוא נסביר לך משהו לכל בנאדם יש סדר עדיפויות מסויים! כשבנאדם מתחתן הוא מצהיר על סדר עדיפויות מסויים 1. האישה והמשפחה שתהיה 2. הזין והתענוגות שלו איך נוצרת בגידה? הבנאדם הזה, שנשבע אמונים והצהיר על אהבה לאישתו הוא ניזכר, שהוא בעצם אוהב את עצמו קצת יותר ושבעצם סדר העדיפויות קצת שונה 1. הזין והתענוגות שלו 2. האישה והמשפחה שלו שזה בסדר! אם הוא מתוודה ולא משקר לכל האוהבים אותו אבל אופס! לא רק שהוא אגואיסט מניאק! הוא גם שקרן נצלן ובוגד! אין לו אומץ או רצון לספר את האמת אז הוא פשוט משקר ומשחק בכל מי שאוהב אותו! הוא לא רוצה להרוס את החיים ה"מושלמים" שלו, כיף לו לרקוד על 2 החתונות וממש לא אכפת לו אם על הדרך הוא פוגע באישה ובילדים לא אכפת לו שיש לו בן 18 שעוד יומיים מתגייס לצבא, ושצריך את כל התמיכה בעולם ואת כל האהבה בעולם הוא מעדיף תזונה לא אכפת לו שיש לו בת קטנה בבית, שאם היא תגלה דבר כזה לא בטוח שאי פעם תוכל לבטוח בגבר הוא מעדיף לזיין לא אכפת לו שיש לו אישה אוהבת בבית! כזו שהייתה איתו בתקופות הטובות והרעות! ואיתו מתוך אהבה ולא כי הוא איש עסקים מצליח! שעשתה לו ילדים וגידלה לו אותם בזמן שהוא מטייל לו בעולם! שהייתה נאמנה לו למרות שחצי מהזמן הוא בכלל לא שם בשבילה! אבל לא, הוא מלך העולם! הזין שלו הכי חשוב! וזין על המשפחה! הוא רוצה לזיין! אז שישרפו כולם!

Dandushit 24

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי

את מדברת כמו ילדה

את לא יכולה לשפוט ולדעת מה בדיוק קורה שם. אז יש אנשים חכמים שבוגדים ולא ניתפסים נו אזזז? יכול להיות שגם האמא מעדה בעבר אבל עשתה זאת בחכמה ובשקט. זה לא קשור, מה גם שרוב הנשואים בוגדים- לא שאני מעודדת או נותנת לגיטימציה פשוט זו המציאות. את לא יודעת איך זה להיות נשואה כמה שנים ולחיות בשיגרה, את לא יודעת מה בדיוק עובר על אותה משפחה, את לא שומעת שני צדדים ואפילו לא צד אחד- את שומעת צד שלישי- את הצד של הילד. וגם את מגיבה כמו ילדה. בכל מקרה אני לא יכולה לייעץ לו מה לעשות אבל כנראה שכן הייתי אומרת לאמא אבל אני זה לא דוגמא. שיעשה את החושבים שלו ויחליט מה הכי טוב עבורם.

duram

New member
הכל נכון אבל.....

מה גם שרוב הנשואים בוגדים. סליחה אבל את ערכת סקר?? או שאת באה לסנגר על הבוגדים. מערכת יחסים ארוכת שנים בהחלט יוצרת קשיים,שחיקה שעמום ועוד הרבה דברים לא נעימים. אבל שכחת דבר אחד:חשיבות התא המשפחתי מעל הכל. קראתי פעם מחקר על אופיים של בוגדים. היו שם שלל תכונות שליליות כמו ילדותיות , חוסר יכולת להתמודד עם מצבים קשים, אגואיסטיות וחוסר התחשבות וכו... השורה התחתונה הייתה שבעיקר אין להם אלוהים והם עושים מה בראש שלהם. אז כן רבותיי, כאשר אדם שם את האורגזמה והריגוש והפרפרים בבטן לפני ילדיו ,אישתו, והמשפחה שלו אז יש פה בעייה רצינית עם הבנאדם. אנשים חזקים באופיים שהמשפחה יקרה להם נעזרים ונתמכים אחד בשני, מדברים, הולכים לייעוץ, ולומדים לפתור בעיות יחדיו. אחרי הכל ... מה בדיוק תפתןר הבגידה? מה היא תשפר? אז זהו .. או שלא יקרה כלום כי לא גילו, או שהמשפחה תתפרק. זה עדיף???

לא עשיתי סקר ולא אמרתי כולם

אמרתי רוב וזה ידוע במיוחד לאור ההמצאה ה"חדשה" שנקראת אינטרנט. סלח לי אבל כמה זמן אתה נשוי? כשתהיה נשוי 20 שנה נדבר זה דבר ראשון. דבר שני שוב- לא כולם בוגדים, זה עניין של אופי! לא באתי "לסנגר" על אף אחד פשוט נתתי פרספקטיבה קצת שונה זה הכל.

../images/Emo45.gif

אולי יש איזה שהוא סקר שלא ידוע לנו עליו.??.. מממ.. מעניין היכן הוא מתחבא. יש אינטרנט, נכון... אבל לא ראיתי מעולםםם סקר/מחקר/בדיקה וודאית כלשהי שהראה בצורה חדמשמעית ש רוב האוכלוסיה בוגדת.. אולי ישנם/קיימים סקרים שהרבההה מהאוכלוסיה בוגדים. הרבה זה עצוב, אבל זה עדיין לא רוב. ולדוגמא שהבאתי בעבר: נניח שישנה אוכלוסיה בת 100 נפשות. אם 30-40 מתוכם בוגדים. זהו מספר גדול ומפחיד. אבל עדיין לא רוב. יש לדייק לפני שיוצאים בהצהרות. אני באופן אישי מעולם לא ראיתי סקר שטוען על רוב. (נראה כי עורכי הסקרים הצליחו במלאכתם לעניין את האוכלוסיה ולהפחיד אותה עם סקרים למינהם.. ראיתי את זה גם בנתונים שפזורים בכל מקום אודות תאונות דרכים, אונסים וכו'...הם קיימים.. הם הרבה אבל הם עדיין לא רוב)

My Little Fairy

New member
תתקשר אליה

תעשה מאמצים לא לצאת מכיליך. תציג את עצמך, ותבקש ממנה להניח לאביך ולא להרוס את משפחתך. אולי לשרמוטה יש מצפון. מצד שני תפוס את אביך לבד ותוציא עליו את כל זעמך. קרא לו בוגד שצריך להתבייש בעצמו, תגיד לו שאם יפגע באמא שלך לא תסלח לא לעולם, כל העולה על דעתך שעשוי להשיבו אל דרך הישר. מקווה שזה יעזור. כל הכבוד לך ואשרי אמך שיש לה בן נפלא ומגונן כמוך.

vered 212 sexy

New member
לבנות כמוהה אין מצפון!

" תתקשר אלייה, ותבקש ממנה להניח לאביך ולא להרוס את משפחתך. אולי לשר**** יש מצפון " ברווווור! היא בוודאי הולכת עם אבא שלו רק מתוך אהבה ואין לה מושג שהוא נשוי + 2 ואם היא כן יודעת על המשפחה... היא מן הסתם לא מודעת לעובדה שבגידות זה פוגע ומפרק בתים ושהאישה והילדים נפגעים מהכל! כשחושבים על זה... הוא לא אמר שהיא בלונדינית??? גם הפייה הכחולה של פינוקיו הייתה בלונדינית!!! אולי זו אותה הבחורה! או לפחות יש להן גנים משותפים! אני בטוחה שמתוקונת שיוצאת עם נשואים לא מתכוונת לפגוע באף אחד! היא עושה את זה מתמימות וטוב לב! אם רק יספרו לה שיש פה משפחה שניפגעת הלב שלה ישבר ל 2 והיא מייד תחדל לפרק משפחות! חלאס אנשים!!! צאו מהפנטזיה! מדובר פה בבחורה שהתחילה עם האבא ושמה לו פתקים על הרכב והולכת עם מבוגרים נשואים רק כדי לאכול להם תכסף! אז באמת! דיי עם עצות נאיביות!

תקשיב לי טוב

בשום אופן לא ללכת לספר לאמא שלךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!! שמעת???????????!!!!!!!!!!!! אם מישהו אמור לספר לה זה אבא שלך אוקי? כי זה הבגידה שלו ואתה לא קשור לנושא אני מציעה לכך ללכת לדבר עם אבא שלך בארבע עיניים רק כששניכם בבית או ללכת לגינה לא משנה מקום \ שאתם תהיו לבד בו ולדבר איתו על זה ספר לו מה גילית ותנסה להקשיב לו ולשמוע את הגרסה שלו כי תכלס לכל מטבע יש שני צדדים אתה מבין??? תראה זה מעשה בלתי נסלח אבל אולי זה נובע ממצוקה מסויימת של אבא שלך או שפשוט מחמיא לו שאישה צעירה מתייחסת אליו . זה לא משנה מה הנימוק אבל תדבר איתו על זה תבהיר לו מה אתה חושב,ותחשבו ביחד מה לעשות כדי שאחר כך כל המשפחה לא תפגע אם וכאשר זה יתגלה..... מקווה שעזרתי....

vered 212 sexy

New member
גם לי מחמיא שחתיכים מתחילים איתי!

אז אולי אני יזדיין עם כל חתיכון שעושה לי עיניים ברחוב? גם מחמיא לי שנשואים מסתכלים עליי! אז אולי אני גם אשכב עם כל גבר נשוי שמסתכל עליי! לכל גבר/בחורה מחמיא שמסתכלים עליהם! אז מהיום יש אישור חופשי לכולם לבגוד בכולם ולשכב עם כולם ולהרוס קשרים ומשפחות התירוץ? כי זה מחמיא לי!

Aeona

New member
מבחינה כספית אתם מסודרים?

תלוי מי מחזיק בכסף, אמא או אבא שלך או בכלל שניהם. אמא שלך צריכה להיות מסודרת מבחינה כלכלית ולהכין את הקרקע לפני שהיא מראה לו שיש לה מושג כלשהו, כדי להשאיר אותו מרושש ולהיות מסודרת. תברר את העניין

גורי6

New member
זה כואב...

הורים בוגדים לא עושים זאת כדי להזיק לילדיהם. אביך מאוד אוהב אותך ולא מודע כרגע לפגיעה בך. אביך אדם בוגר עם בחירות משלו גם אם הן לא מתאימות לך. עליך להשלים עם המצב ולא לנסות לתקן. מאוד כואב לראות את אבא שלך בוגד אבל זוהי תוצאה של זוגיות שהוריך חווים ולא מהיום.כדי לשנות את המצב עליך לפנות ליועץ נישואים ולשאול אותו לדעתו. אולי הוא ימליץ לך על טיפול זוגי של הוריך (אם המצב עדיין מאפשר זאת) אבא לא בוגד באמא בגלל שהיא לא טובה פשוט אירועי החיים והשגרה לעיתים מזמנים לנו סיטואציות שקשה לעמוד בהם ולא אתה צריך לתקן זאת. אביך בוגד. טוב לו עם משהי אחרת למרות שזה בלתי נתפס. פנה לאדם מקצועי. אולי צרת רבים חצי נחמה אבל 90% מהגברים היום בוגדים כך שאתה לא לבד ויש הרבה אנשי מקצוע שיוכלו לעזור. אתה מאוד כועס על אבא שלך וזה מובן אך יש דברים שאינך יודע בזוגיות הוריך ולכן אל לך להתערב.

vered 212 sexy

New member
הורים בוגדים לא עושים זאת כדי להזיק לילדיהם

אבל אם הילדות התמימות והנפש של הילדים ניפגעים וניזוקים על הדרך... טוב נו! הזיון היה טוב! שווה את זה!

למעלה