אבא בוגד, מה עושים?

../images/Emo208.gif

שלום כאן גברת דיליי..חחחח אחרי כמה ימים שלא הייתי, שבתי להגיב לכמה הודעות.. צרם לי מאוד(בלשון המעטה) המשפט הבא: "יום יבוא והוא יעמוד היכן שאבא שלו עומד היום ..." מי קבע??... אלו איחולים לבביים, וגם אם מדובר במצב היפוטטי מדוע הוא מזכיר ציון עובדה ולא הנחה?.. חבל שכך, לי הוא נראה כבחור שיודע להבחין בין טוב לרע ולא יפגע בזוגתו לעתיד כמו אביו. אולי אפילו ייזהר יותר מאביו מסיטואציה כמו שהוא אמר שפלה שכזו. הסכמתי עם כל מילה של מר מיוזיק

dedikilcool

New member
זו דרכו של עולם...

"מי קבע??... אלו איחולים לבביים" כולנו כל הזמן ניצבים בצומת דרכים. כולנו כל הזמן צריכים לבצע בחירות. כולנו מתמודדים עם אותן דילמות. אני מאד מאחל לו להקים משפחה. ולא להתפתות. אבל עצם הפיתוי שריר וקיים כל הזמן. ואני מאחל לו להתמודד עם הסיטואציה בצורה הטובה ביותר.

../images/Emo41.gifההודעה מקודמת בדף הראשי של ../images/Emo43.gif../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים כל החדשים
.

itzchak1000

New member
../images/Emo41.gifתראה...

אני חושב שכדאי שתתקשר למי שהוא בוגש איתה ותגיד לה להפסיק...

ayelet102

New member
דבר עם אבא שלך תפחיד אותו

הוא לא ירצה לאבד הכל בשבילה שיבין כמה זה קרוב לפירוק בהצלחה

ליפטומן

New member
לכל דבר יש סיבה

ולפני שאתה מעלה את אביך על המוקד, כדאי לבחון מה הוביל אותו להתנהג כך. אולי הוא מתוסכל בגלל אמא שלך? אני יודע שאני מתוסכל בגלל אישתי. ערוץ התקשורת בינינו לא ממש פעיל, אני לא מצליח להעביר לה דברים שמפריעים לי בהתנהלות שלה וככל שהיא לא מנסה להתחשב בי, זה מפריע, מתסכל ואני פתאום לא מתפלא למה אני מפנטז על נשים אחרות. אני לא יודע מה טיב היחסים בין הוריך. לא אתה הוא האיש, שיצליח לשנות אותם. אתה כן תצליח להרוס אותם. עצם החטטנות הזאת, רק מכניסה רעל ליחסים הללו. כך גם אישתי.לצערי, היא בטוחה שאני ארנב לא קטן. היא מחטטת בטלפון שלי בצורה שיטתית ולמרות שיש שם חומר "מפליל" כמו הודעות וכל מיני תמונות של ידידות, הא מכניסה את עצמה למערבולת של חשדות לא מוצדקות וזה פוגע באמון שלה כלפי ובעיקר באמון שלי כלפיה. אני לא רוצה לחיות לצד מישהי שכל שנייה מחטטת לי בטלפון. אני לא מוחק הודעות שאני מקבל או שולח. חטטנות בטלפון לא תמנע את הבגידה. היא רק תגביר אותה. איך ירגיש אביך, אם יגלה שאתה לוקח ממנו את השטח הפרטי שלו ? אתה חושב שהוא ישתף אותך בפרטים בעתיד ? אתה חושב שהוא יסמוך עליך ? אתה חושב שהוא יעוט עליך בזרועות פתוחות ויגיד לך תודה ש"הארת לי את המציאות"? לא מותק שלי. הוא יחפש את הפינה השקטה, שכנראה נמצאת אצל אותה בלונדינית. אם טוב לו, אל תיקח לו את זה !! אל תידחף לתוך התסכול והעצבים והשגרה בין הוריך. לך תדע, אולי גם אמך בגדה בו בעבר. אולי אפילו בהווה. אני לא אוהב את כל התגובות שאומרות שאם אתה בוגד, אתה צריך להתגרש. אלו בדרך כלל אנשים שאינם נשואים או כל מיני יפי נפש, שתסכול מוסד הנישואים עדיין לא דרך על מפתן דלתם. לסיכום, לפני שאני נסחף יותר ומכניס גם את חיי שלי לתוך ההודעה הזאת, אם טוב לו - תניח לו לנפשו. תפרגן לו. תן לו אויר. אל תצטרף למשטרת אמא. אל תהיה גם אתה שוטר. אנשים בוגדים שלא מתוך רוע, אנשים בוגדים מתוך חולשה ומתוך עצב.

vered 212 sexy

New member
אין אנשים רעים יש אנשים שרע להם?

אוי אתה כל כך צודק! מי שבוגד בוגד כי רע לו וכי הוא מיסכן! ומי שרע הוא לא באמת רע פשוט רע לו והוא מסכן! לפי התיאוריה שלך... כל מי שרוצח או פוגע או גונב או מנצל או בוגד או כל דבר רע ולא מוסרי אחר בעצם הוא הקורבן והוא עושה את זה כי הוא מסכן וכי רע לו! אז אולי פשוט נוציא את כל האסירים מבתי הכלא ונשלח אותם לבתי מלון 5 כוכבים כי בסך הכל הם לא אשמים! הם לא רעים! כנראה שפשוט ממש רע להם! כשחושבים על זה... אתמול ראיתי בים איזה חתיך על מלא שרירים חבל שלא לקחתי אותו לאיזה פינה והז****** איתו כי אני גם מיסכנה! חבר שלי סטודנט טוחן לילות בעבודה ואני לא מקבלת בבית! אז אולי אני אתחיל לז*** כל מה שזז כי מותר לי - אני עצובה! ובכלל אם נחשוב על זה ממש טוב צריך לבטל את כל הסעיפים בחוק! כי סה"כ אנשים לא יעשו רע אלא כם כן הם מסכנים ורע להם ואם הם מסכנים ורע להם אז אסור לנו לשפוט ולהעניש אותם אלא רק לתמוך בהם וזה בעצם נותן לגיטימציה לכל עברה שהיא! לרבות בגידה רצח ואונס! אם פגעתי כנראה שאני פגוע כנראה שמותר לי כנראה שזה בסדר כנראה שהמעשה שלי בסדר!

ליפטומן

New member
העניין הוא כזה

אני מת להגיב לך, דווקא בצורה תרבותית ולא בשפה פשוטה כמו שאת משתמשת, אבל הבעייה היא שאת כל כך מתלהמת שלא ממש תביני משהו, כי כל מה שיש לך כרגע מול העיניים זה צבע אדום. אף אחד לא דיבר על מסכן. אמרתי שאנשים בוגדים מתוך עצב. קלינטון לא היה ממש מסכן כשהוא בגד באישתו. כתבתי שיש לכל דבר סיבה. ואם את תשבי בבית כמה שנים, ולא "תקבלי" מהחבר שלך כי הוא מעדיף ללמוד ולהיות בחברת אנשים משכילים, אני מאמין שמכורח המציאות את תמצאי את עצמך עם איזה בחור שרירי בים, באיזו פינה. לא בגלל שאת מסכנה, אלה שזה מגיע מתוך עצב. אבל אני בטוח שעדיין את לא ממש מבינה אותי, כי הבעייה עם חבר'ה צעירים, כמוך, שכל עניין ה"רגש" מאוד רחוק ממכם. אני דיברתי על עצב ואת מדברת על"מסכנות". אני דיברתי על מערכת יחסים ואת מדברת על יחסי מין. אני מדבר על תקשורת עם בן הזוג ואת מדברת על "לקבל" בבית. זה אולי נראה לך דומה, אבל זה ממש לא. אני מדבר על החיים האמיתיים ואת מדברת על סטוצים ואסירים. בקיצור, סתם שרפתי כמה שורות תרבותיות על משחק ילדים. כי הרי המטרה שלך היא לא ממש להיכנס לשיחה אלה יותר לסחוט מחיאות כפיים על כמה שורות זעם שניתן לצטט מכל סרט אמריקאי זול.

vered 212 sexy

New member
צודק

אתה באמת יותר מתורבת ממני! הרי אין דבר יותר תרבותי מבגידה! "אם את תשבי בבית כמה שנים, ולא "תקבלי" מהחבר שלך" אני לא אשב בבית בזמן שאני לא "מקבלת" מחבר שלי, אם עצוב ורע לי כנראה שאין טעם להישאר! אם רע לי זו לא סיבה להרע גם לאלו שאוהבים אותי! אני אסיים את הקשר, או, אם החלטתי להישאר איתו למרות הסבל, אז אסבול בשקט. לסבול זו זכותי לגרום לאחרים לסבל זו לא זכותי. "כי הוא מעדיף ללמוד ולהיות בחברת אנשים משכילים" ומי אמר לך שאני לא לומדת וחייה בחברת אנשים משכילים? מאוד מנומס לקטלג אנשים עוד לפני שיש לך מושג מיהם! "אני בטוח שעדיין את לא ממש מבינה אותי" כמה צפוי לשמוע (לקרוא) מגבר מתנשא כמוך הודעות סטייל "החבר שלך יעדיף עלייך אנשים מסכילים" ו- "אני בטוח שאת עדיין לא מבינה אותי" (אני הרי אישה, ואישה לא צריכה להיות משכילה היא צריכה לשבת בבית לגדל את הילדים ולחכות שתחזור בלילה עייף ועצוב אחרי שהתנחמת בזרועות בלונדות בנות 18) אתה אומר שכל עניין ה"רגש" רחוק ממני תקן אותי אם אני טועה אבל זה לא אתה הגבר האטום שמרשה לעצמו לבגוד, לבזות, ולפגוע באשתו בשביל סקס טוב? ואוו! הרגש באמת קרוב אלייך! אתה מדבר על מערכת יחסים ואני על יחסי מין? זה לא אתה שמצודד בגברים שזורקים מערכת יחסים ומשפחה רק בשביל יחסי מין מחמיאים מבחורה צעירה? אתה מדבר על תקשורת בין בני זוג??? תקשורת??? לבוא, להניח את הקלפים על השולחן, לפתור דברים! לדבר על המצב! זה תקשורת בין בני זוג! לבגוד באישתך מאחורי הגב כי קצת עצוב לך זו לא תקשורת! זו תיקשורת ישירה בין האגו שלך לז*** שלך! אני פה מדברת על החיים האמיתיים על המציאות! על העובדה שבגידה זה פוגע וזה הורס וזה כואב אתה זה שחיי בפנטזיה בבועת הקורבן! "אני עצוב אז מותר לי" ו- "אם היא לא יודעת זה לא פוגע בה" ובאמת שסתם שרפת כמה שורות (אני רק לא בטוחה עד כמה הן תרבותיות) כי כל מה שכתבת זה מלא מילים גדולות שזרקת לאויר על כמה שאתה מבין וחכם ובוגר וכמה שאני קטנה וטיפשה ואין מצב שאבין אותך וזה נורא נחמד לשמוע, אבל לא ממש רלוונטי לנושא.

תרגעי בבקשה../images/Emo70.gif

אני מבינה שהנושא נמצא בנפשך, אבל זה לא אומר שצריך להגיב בתוקפנות! לא יהיה פה דיון אחר מדיון מתורבת

../images/Emo45.gif

לא בשביל הניסוח(למרות שהוא מעניין) בשביל התוכן. אני דווקא בעד להתמודד עם דברים, ולא חושבת שצריך להתגרש אם יש בעיות בנישואין כגון בגידה(כיאה למחשבה של כאלו 'שאינם נשואים או יפי נפש') אבל מה שכן צריך זה תיקשורת. להמשיך לבגוד ולחשוב שפירוק משפחה על רקע בגידה הוא שטות, זוהי שטות בעצמה. אם לא משתדלים באמת לעזוב את הבגידה לטובת ניסיון -אמיתי- לנסות ולפתור הבעיות בקשר קיים אין טעם להתהדר בכך שכולם אינם מבינים מהחיים או כי הם יפי נפש או כי הם אינם נשואים. זוהי לדעתי הסתכלות ילדותית. ולא המחשבה שצריך להתגרש בעקבות בגידה. אלא אם כן נעשה מאמץ אמיתי וכן(כנות היא הבסיס כידוע.. אם בוגדים הקשר נעדר כנות) לעבוד על הקשר בכל הכוח להניח לבגידה ולתת סיכוי לקשר הקיים, ולא זה מהצד. איזה פלא, קיימים רבים שעברו תהומות של זוגיות מתישה(לפעמים אף בגידה) והצליחו לעבוד על הזוגיות ולהחזיר את החיים למסלולם. הטענה שאחרים אינם מבינים מהחיים כי הם עדיין לא נשואים היא מעט ילדותית. כי עובדה קיימת היא שישנם זוגות שלא בוגדים(בדיוק כמו שישנם זוגות בוגדים) שמצליחים להתגבר על קשיים חמורים מאוד בקשר, ולא יושבים מהצד ומסתכלים איך הם הורסים את הקשר במו ידיהם כאילו הם הקורבן כי החיים בעצם אלו שהביאו אותם למצב הזה ולא הם. כל אדם אחראי למעשיו. ואי אפשר לומר שקשה בקשר, שאף אחד לא מבין, שרוצים לעבוד על הקשר, שעדיף לא להתגרש ואשכרה להישאר ולהמשיך לבגוד. זה לא נכון בעניי.

WdanaW

New member
יש לך טעות...

הוא אמר שמי שבוגד רע לו, ולא מי שעושה עבירות ומעשים פליליים כמו אונס רצח וכיו"ב. אז את לא יכולה להגיד שכל הפושעים הם בעצם מסכנים זה לא אותו דבר, יש הבדל- בגידה זה לא מעשה פלילי. והוא ממש לא צריך להתערב במעשי אביו, כי אם אבא שלו ירצה לעשות מעשה הוא בטח לא ישאל את בנו ויתייעץ עם הילדון בן ה-18, תאמיני לי שגבר בן 45 הוא אדם מספיק בוגר והוא יודע טוב מאוד מה העתיד של הקשר הזה עם הבחורה (אם יש בכלל עתיד) והוא בטח יודע כיצד לשלוט במצב. אני מסכימה איתך- לבגוד זה רע, זה מגעיל, זה הורס משפחות אבל אדם שבוגד כנראה שהיחסים שלו עם אישתו לא כל כך קרובים והמאהבת מספקת לו את מה שאין לו עם אישתו. ולבחור פה ששואל- אין לך מה לעשות בעניין, כי כל מה שתעשה יגרום למתח בין היחסים שלך עם אביך.

vered 212 sexy

New member
אני לא אמרתי

שהוא צודד במעשים פליליים, אונס וכו'... אני רק השוואתי את מה שכתב למשפט: "אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם" הוא אמר שמי שבוגד בוגד כי עצוב לו וזה על אותו משקל של המשפט שכתבתי שמי שעושה רע לא עושה כי יש לו רוע טהור בלב אלא כי רע לו. ומה שבאתי לומר זה בעצם שכמו שאנחנו לא יכולים להצדיק את כל העבריינים כי רוב הפושעים מבצעים את הפשע מתוך נואשות חינוך קלוקל או משקעים נפשיים מהעבר. ככה אנחנו לא יכולים לבוא ולומר שמי שבוגד הוא בעצם הקורבן, הוא בוגד כי עצוב לו ולכן עלינו להבין אותו.

כמו שאת כותבת, זה לא שחור או לבן.

לא כל הפושעים מבצעים את הפשעים מאותן סיבות ולא כל הבוגדים בוגדים מאותן סיבות. זה גם לא ממש העניין פה. העניין פה, כפי שאני רואה אותו, הוא לתת סעד לבחור שפתח את ההודעה, שנמצא במצב מאוד בעייתי (בלשון המעט) בלי קשר לסיבה שהאב בוגד. פשוט מעצם העובדה שזה מה שהוא עושה. אנא מתני את תגובותייך. גם התגובות שנוגדות את שלך הן לגיטימיות, בדיוק כמו שלך!

Lion_Heart

Well-known member
אמ...

*תאמיני לי שגבר בן 45 הוא אדם מספיק בוגר והוא יודע טוב מאוד מה העתיד של הקשר הזה עם הבחורה* מה...אבל מה קשור גיל לבגרות?, למרות שאומרים שעם הנסיון באה הבגרות, לא כל בני האדם אותו דבר ולא כל בני ה45 הם בהכרח בוגרים רק דעתי

אענה גם לך כמו שעניתי לשאר

ואכתוב לך אותה בגוף שני, למרות שהיא היפותטית. קל ונוח לך לומר לעצמך ולכתוב לאחרים כמה קשה וכמה רע וכמה אשתך דפוקה. אבל, בתכל'ס, נוח לך. יש לך בית, יש לך ביטחון, אתה מרגיש שייכות, יש אוכל ויש כביסה, ואולי גם אישה שנייה. אתה פשוט פוחד או לא רוצה לוותר על מה שיש לך. נוח לך עם המצב הקיים. אני לא חושב שמגיע לך לחיות בזוגיות גרועה. לא מגיע לך עונש. אל תעניש את עצמך. אם רע לך בתוך הזוגיות, אם האישה איתה אתה חי אינה אהבת חייך, אם אתם לא מצליחים לשפר ולשקם את היחסים בניכם, קום ולך. אין לזה קשר לבגידה. אל תחיה בשקר, אל תאמלל את עצמך ואל תאמלל את משפחתך. אתה יכול להיות אבא טוב גם אם אתה גרוש. זאת בחירה שלך. אין בהכרח קשר בין הורות לזוגיות ולנישואין. אין בכך כל בושה לומר שהקשר שבו אתה נמצא נכשל. אם כואב לך ואתה פגוע, קום ולך. אל תהיה קורבן של עצמך. אם אתה נשאר, אתה נשאר מבחירה. להישאר מבחירה, תוך כדי בגידה וניצול של האחר, זה דבר שפל. אגב, גם אם בת הזוג שלך בגדה (אני מדבר בגוף שני בצורה כללית), זה לא אומר שלך מותר לבגוד. בחר אם אתה רוצה לסלוח לה ולקבל אותה חזרה או שלא. כן, ברור שיש אפשרויות אחרות. אלא, שהן נכללות תחת הקטגוריה "נקמה". ובאשר לבת זוגך שמחטטת, זאת באמת בעייה. אלא, שלבעיה הזאת יש שני צדדים. הצד הראשון, היא מחטטת לך בדברים אישיים. הצד השני, היא לא מרגישה בטוחה ברגשות שלך כלפיה, היא חוששת לזוגיות שלה והיא מרגישה שהידידות שלך מעליה. הצד השלישי הוא שאתה פונה לקשר עם בחורות אחרות כידידות כי משהו, כנראה, חסר לך בחיי הזוגיות שלך. אני בטוח שאם שניכם הייתם מרגישים בנוח, אזי אתה לא היית מחפש ידידות והיא לא הייתה מחטטת לך בהודעות. במקרה כזה, כדאי, לדעתי, ללכת לטיפול זוגי.

למעלה