אבא בוגד, מה עושים?

מה עושים?

המון אנשים כבר הגיבו להודעה שלך,נתנו לך עצות שימושיות... מצד אחד אולי לא כדאי "להתערב" ביחסים של ההורים שלך, אך מצד שני.. אתה כבר מעורב. אבא שלך נשוי, יש לו ילדים ומכאן נובעת גם אחריות, אחריות לקיים תא משפחתי בריא,לנהל משפחה מתפקדת, מה שבזמן האחרון מתערער. נישואים הם הבסיס למשפחה ואם צצות בעיות,ולא מטפלים בהן הן מערערו את יציבות המשפחה, פוגעות בקשר המשפחתי וממשיכות להרוס..להורים שלך יש גם ובעיקר מחוייבות כלפיך, הם בחרו במחוייבות הזו כשהחליטו להביא אותך לעולם. אבא שלך לא רק פוגע באמא שלך אלא גם בך, וזה מה שעושה אותך מעורב. לא, אני לא חושבת שצריך לפלוש ולחטט ולהתערב להורים בעניינים, אבל ברגע שאותם עניינים פולשים לעניינים ולשלוות הנפש של הילדים, יש גם לילדים זכות ומילה בנוגע למה שקורה, ההורים שלך אמנם מנהלים קשר, הם נשואים..אבל זו גם המשפחה שלך, והמצב פוגע בך ומערער אותך, זה ברור..ויש לך זכות לעשות משהו לגבי העניין. אני מבינה את הכעס שלך ואת הדאגה לאמא, זה נהדר..אבל זה לא נראה לי הגיוני שאתה, בחור בן 18 בסה"כ תצטרך לדאוג לאמא שלך בצורה כזו, ותצטרך להגן עליה מפני מה שקורה בחיי הנישואים שלה עם אבא שלך..זה לא תקין, ואתה לא צריך לדאוג,לשתוק,להסתיר,לכאוב ולהתאכזב...בנוסף,אני חושבת שעם הזמן הטינה כלפי אבא שלך, תלך ותצטבר ותפגע עוד ועוד בקשר שלכם. אני חושבת שכדאי שתושיב את אבא שלך לשיחה, תספר לו שאתה יודע על הבגידה, שזה פוגע בך ועוד יותר באמא שלך,תסביר לו איך אתה מרגיש,ותהיה הכי כנה שיש. תגיד לו שאתה נמצא במצב תקוע, מפני שאתה באמת לא יודע מה לעשות ושאתה נקרע בין ההחלטות...תגיד לו שאתה מעדיף שהוא יספר את זה לאמא שלך במקום שאתה תאלץ לעשות את זה (ולא בקטע של איום).. אין לך מחוייבות כלפי אף אחד, יש לך קודם כל מחוייבות כלפי עצמך וכלפי איך שאתה מרגיש..הם דפקו את המצב, הם אנשים בוגרים, שיתקנו את זה בעצמם לפני שהמצב יחמיר ויפגע בך (ובאחים שלך אם יש) . אבא שלך אוהב אותך מאוד, תהיה בטוח...אני מאמינה שהוא לא מתכוון לפגוע, ושאם ידע כמה זה מעיק עליך יעשה משהו כדי למנוע או להקל... אני מקווה שהכל יסתדר, אל תישא בנטל ובאחריות...זה לא מתפקידך
.... יום נעים וגיוס קל!

its moi

New member
זאת לא בגידה במשפחה

זאת בגידה באמא שלך. זה לא קשור אליכם. ככל הנראה היחסים בין ההורים שלך בבעיה, את זה כבר הבנת לבד. אבל הוא עדיין אבא שלך. גם אם הוא לא רוצה להיות הבעל של אמא שלך.

עם אני אראה את חבר שלי בוגד בי עם מישהי אחרת

עם אני אראה את חבר שלי בוגד בי עם מישהי אני גומרת איתו את הקשר איתו אני אכעס עליו נורא ואני אסיים איתו את הקשר זה כדאי לעשות תשובה ממכם

גם אבא שלי בוגד.

אני שונאת אותו ואני לא אומרת כלום!! שונאת אותו בכל ליבי על זה.. אמא שלי אין לי מושג מה היא יודעת ומה לא. אבל הוא דפוק לגמרי. אני לא עושה כלום! וזה חבל. אני פחדנית.. שאלתי אותו רק עם הוא ואמא מתגרשים.. הוא ענה לי בצורה מורכבת. אני?! אני מתה שהם יתגרשו!! הם הרסו לי את החיים.

דבר עם אבא שלך.

אם אתה כועס עליו - תכעס עליו. רוב מקרי הבגידה נובעים משיעמום, מחוסר עיניין בבן/בת הזוג. תסביר לו שזה פוגע גם בך ולא רק באמא שלך ושזה יכול לפרק את המשפחה. אתה יכול להציע לו שאם הוא מנתק תכף ומיד את הקשר עם זאת שאיתה הוא בוגד - המצב יהיה פחות חמור ואולי אפילו לא תצטרכו לספר לאמא שלך [לא אמרתי שאני תומכת בזה. אני מציעה, ושכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון]. בהצלחה לך, בכל דרך שתבחר להתמודד.

hot960

New member
אתה כנראה קופי של אמא

תפסיק להיות בלש פרנואיד ותרד מהאבא שלך, אתה רק יכול להזיק ,זה לא מעינינך ואל תתערב. כי יכול להיות שהדמיון שלך מפותח יותר מהחוש הבלשי שלך וכל מיני "סימנים" והניחושים ששמעתה מאימא מפעילים יתר על המידה את הדימיון,לא ראיתה כלום והבנתה מה שרציתה מהמלל בטלפון. אם תהיה נטרלי יכבדו אותך 2 ההורים בכל מקרה שלא יהיה. במקרה אחר, הייתי מבקש ממך לבדוק אם האישה(האימא) בסדר גמור,אבל אתה בנה וזה לא מתאים ,כי אסור להתערב אתה רק יכול לזרז ולקדם את הנזק שאם קיים יכול לחלוף.

אתה פשוט חצוף!!!

א. צודק, זה שהוא חיטט לאבא שלו בטלפון בהחלט לא תקין. אבללללל !!!!!!!!! הוא לא פרנואיד...כי עובדה הוא מצא פה משהו!!! הוא מצא חד משמעית שאבא שלו בוגד באמא שלו. " לא ראיתה כלום והבנתה מה שרציתה מהמלל בטלפון." מאיפה אתה יודע בדיוק מה הוא ראה ומה היה שם?! על סמך מה אתה כותב את המסקנות הללו שלך ? אולי אתה בכלל אותה בלונדינית שיוצאת עם אבא שלו ? אני מציעה לך לשקול את הדברים שאתה כותב לפני שאתה מעלה אותם כאן בפורום...כי לכתוב לבחור שיש לו דמיון מפותח ושהוא לא ראה כלום, בעוד שהבחור רואה הודעות חד משמעיות שנשלחו מאבא שלו למאהבת על פגישה וכדומה - מטופש, מיותר ומעליב.

איזה בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנראה שאתה לא יודע לקרוא!!! הוא כתב שהוא ראה את ההודעות הוא קרא אותןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההוכחה יותר גדולה מזו@?@??1. ובטח שזה מעינינו הוא אוהב את אמא שלוו הוא לא רוצה שיבגדו בה וזה מובןןןןןןן!!!

Fede2

New member
טוב חכמי

כי הצעה להפגש בשירותים לבצע אקטים זה בכלל לא דבר מסגיר. צ'יל אווט

אילתית19

New member
תתקשר למספרים האלה ותדבר איתה

תגיד לה שאתה הבן שלו ושהיא הורסת לו את המשפחה ותגיד לה שלא תשלח יותר הודעות...ואז תקח את אבא שלך לשיחה ותשאל אותו מה הוא חושב שהוא עושה?...ואם הוא יכחיש תגיד לו שכבר דיברת עם הבחורה הזאת ואין מה להכחיש...ותשאל אותו מה הוא מתכוון לעשות...ועם הוא רוצה לבגוד אז לא על חשבון המשפחה...שיתגרש...גם לאמא שלך מגיע להיות מאושרת עם מישהו שכן אוהב אותה...אבל רוב הסיכוי שהוא יבהל ויבטיח לא לעשות את זה יותר ולנתק איתה את הקשר...בהצלחה!

הוא אמנם יבטיח ויבהל אבללללללללל

זה לא מה שיגרום לו להפסיק את הקשר איתה. הוא יבין שעשה טעות ויתחיל לנקות אחריו עקבות. "פעם בוגד - תמיד בוגד".

gogolit

New member
תקשיב!!!!!

דבר ראשון אתה צריך ללכת לאבא שלך ולומר לו את כל מה שאתה יודע ומבקש ממנו שעוד היום יילך לאמא שלך ויספר לה את הכול,ושיש מישהי שכל הזמן שולחת לו אסמסים ושיש משהו.במידה והוא לא הולך לספר לאמא שלך על כל הסיפור הזה אז אתה אומר לו שאם אתה לא מספר לאמא בזמן הקרוב.הכוונה עוד היום אז אני מספר לאמא את כל מה שאני יודע ואז המצב ביניכם לא יהיה טוב.ואני חושבת שאמא שלך צריכה לדעת מה קורה.להתראות

or yan

New member
היי חמוד!

ברור שתספר לאמך!!!!! ושיהיה פיצוץ בינהים... עד שהיא תפרוק את כל הכעס עליו כמובן תחשוב במקומה..... היית רוצה שיסתירו ממך דבר כזה??????????

noa34noa

New member
אני לא חושבת שהבחורה היא זונה אולי אביך זונה?

תחשוב על זה. למה לקלל ולהגיד לאישה זונה כי יש לה קשר עם נשוי? אולי אביך זה הוא שהתחיל איתה? הרי אביך הוא לא בובה שאפשר להתחיל איתו וכי הוא נשוי ולא רוצה קשר בכל זאת יסכים כי הוא בובה. האישה הנערה או כל אחת שהולכת עם נשוי לא היא הזונה אלא זה שרוצה אותה זה שנותן לה יד זה שמעוניין בה גם הוא הזונה זה רק להתחלה. אני במקומך הייתי הולכת לאביך הזונה ואומרת לו תשמע אבא אני ראיתי את ההודעות שלך לי לא מתאים לדעת שאתה בוגד באמא כי אמא יקרה לי מאוד תחליט או שאתה מפסיק את הקשר הזה או שאני פונה לאמא ומספר לה הכל. זה מה שאני היתי עושה אם היה לי אבא זונה כמו שלך. וסליחה ציינת כמה פעמים על אותה בחורה שהיא זונה אבל מה אביך הוא תלית שכולה תכלת הוא נשמה הוא לא בוגד אונסים אותו בכוח? ומצד שני אם תגיד את זה לאביך הוא עלול להמשיך את הקשר עם אותה אחת ולמחוק את ההודעות טוב טוב. אז יש עוד אופציה לבקש מאחד מבני המשפחה המבוגרים דוד או דודה או כל אחד שאפשר שלדעתך יכול להפיל עליה מורא שיתקשר אליה ויאיים עליה שהיא עצמה תפסיק את הקשר. אבל אל תשכח את ההודעות אס אם אס תעביר לפלאפון אחר תשלח אותם לפלאפון שלך שיהיו לך כהוכחה. אז או לפנות לאבא שלך הבוגדן ולהגיד לו את מה שיש לך להגיד אבל לפני לשלוח את כל ההודעות אליך לטלפון או לכל אדם שיוכל לשמור את זה ואז להגיד לו את מה שיש לך להגיד או לבקש ממישהו עזרה ולהתקשר ולאיים על אותה אחת. אני מוכנה לעזור בזה והאמן לי שאותה אחת תזהר ממני מאודדדדדדד מאודדדדדד ולא תעזזזזז ליצור קשר עם אביך יותר לעולם. שלך באהבה ובתקווה שלא נפגעת כתבתי את אשר על ליבי ואני לא מתנצלת רק מסבירה ששני אנשים בוגדים שני הם זונות היא זונה שהיא הולכת עםג בר נשוי ואביך זונה שהוא בוגד באימך כי גם אם חסר משהו בנשואים אפשר להתגרש ולא לבגוד. בהצלחה אם צריך עזרה אני פה

Green Day O

New member
../images/Emo45.gif הכי קל לו לחשוב

שהכל בסדר עם אבא שלו... אגב, מנהלת הפורום טוענת שיש לה משהו נגד קללות כאן... אבל כשהכותב הראשי כותב שאבא שלו בוגד עם זונה, זה בסדר.

daniel87

New member
אני למשל

הייתי מתקשרת לשרמוטה ב3-4 לפנות בוקר ומקללת אותה...זה מה שאני עשיתי בכל אופן...גם אני היתי במצב מאוד דומה ולא סיפרתי לאמא שלי,היא גילתה לבד. בכל מקרה...אני לא בטוחה שמה שאני עשיתי דווקא היה נכון,אבל זה מה שהרגשתי באותו הרגע ודווקא הרגשתי טוב אחרי כל "שיחה" איתה...לדעתי הכי חכם זה לזרוק לאבא שלך משהו על זה...תאמין לי שהוא יתבייש מאוד מאוד לגלות שאתה יודע על זה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדי כבר עם שמות הגנאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נמחקו מפה מספר הודעות, ועוד כמה הודעות מועדות למחיקה. לא יתקבלו פה הודעות שישתמשו בכינויי גנאי! אנא קיראו את כללי הכתיבה של הפורום בהודעת המנהלים שבראש הדף!

למעלה