אוקיי, ננסה....
מצטער, קשה לי בשתי מילים.
תולעת ספרים מגיל הגן. ספרים בשבילי זה כמו אקס מיתולוגית, שתמיד חוזרים אליה ונפרדים. היו תקופות שנטשתי לחלוטין את הקריאה, אבל תמיד חזרתי אליה.
תואר ראשון בהנדסת תוכנה מהטכניון. הייתי תלמיד מצטיין ביסודי + תיכון, סטודנט בינוני בטכניון. המסקנה: או שכולם בטכניון ממש גאונים, או שמי שמצטיין כל הזמן בלימודים בימי נערותו, נמאס לו ללמוד בגיל אוניברסיטה. כרגע אני עושה עם התואר הזה מה שbambi31 עושה עם תואר ראשון בתיאטרון (ע"ע).
הייתי תולעת מתמטיקה בתיכון, אבל בית החרושת לציונים ששמו הטכניון פיתח בי שנאה עמוקה למקצוע הזה (בסיוטים שלי מרצה עם מבטא רוסי כבד שבקושי יודע עברית צורח "לֶמָהההההההההה"). כדי שלא יאמרו שאני גזען, אציין שהיה לי גם מרצה אמריקאי כזה. רק שהקול שלו היה כל כך חלש שלא הצלחתי להבין אף מילה בעברית שהוא אמר.
חולה על מוסיקה, אם כי לא מנגן על כלום. בתקופה האחרונה מאז מות אבי נגמלתי קצת ממוסיקה מערבית\פופ\רוק והתחלתי להתחבר יותר לשורשים המזרחיים (שזה ממש לא המוסיקה המזרחית תת רמה שיש בארץ - לי מותר לומר את זה.
אם אשכנזי יאמר את זה, ואי ואי, איזה גזען). יאיר דלאל מלך!!!
איזה דבר חמישי יש לי... אה, רווק. קשר לא יזיק כרגע, אבל מציאת עבודה היא בעדיפות עליונה (קשה לתחזק אהבה בלי כסף... בילויים, יציאות, דימוי עצמי וכו').
מצטער, קשה לי בשתי מילים.