עדיין בדיון

זה נחשב

מאוד מאוחר. רופא הילדים ניסה להלחיץ את ההורים שלי שאולי יש לי בעיה (מסתבר שהוא צדק
). ההורים של הילדים האחרים לא הבינו איך ההורים שלי פשוט לא נלחצו מהעניין הזה (למרות שבכל דבר אחר ההורים שלי הם פולנים אמיתיים). אני הבנתי הכל, אבל פשוט העדפתי לשמור את דעותיי לעצמי
עתודה כן או לא? אין לי תשובה חד משמעית. יש יתרונות וחסרונות. אני אישית בסופו של דבר בעיקר הרווחתי אבל זה רק מקרה פרטי. אם אתה רוצה פרטים נוספים אשמח לענות בתיבת המסרים.

Rivendell

New member
דרוש אז דרוש ../images/Emo3.gif

חמישה דברים שתמיד רציתם לדעת עלי (או שלא, אבל תשמעו אותם בכל מקרה) -
אני מסיימת השנה תואר ראשון. על תואר שני אין כרגע מה לדבר, כי אני צריכה כמה שנים להתאושש מהראשון
.
למדתי לקרוא לבד, בגיל שלוש או ארבע. מאז לא הפסקתי.
בחזית המוסיקלית, ניגנתי בגיטרה חמש שנים. לפעמים אני עוד מנגנת קצת, רק לעצמי. אני גם מאוד אוהבת לשיר, אבל הסביבה פחות אוהבת את זה. אני זייפנית מומחית. אז אני שרה תמיד כשאני לבד, באוטו (אני גם חולת הגה), והמערכת בפול ווליום. ככה כולם מרוצים.
הייתי צמחונית שמונה שנים. לא מטעמי עקרון, אלא כי אני בעייתית מאוד במזון, ובשר ממש לא טעים לי. הפסקתי בגלל בעיה בריאותית קלה (מחסור בברזל שבגללו איימו עלי בזריקות ואשפוז). מאז אני אמורה לאכול בשר פעמיים בשבוע בערך. לפעמים אני גם עושה את זה.
יש לי שני פירסינגס.

rigoletto111

New member
../images/Emo32.gif לריבנדל - הציטוט

את הציטוט בחתימה שלך If music be the food of love - play on *shakespeare ציטטו בשבוע הקודם בסדרת המופת "אוז". בדקתי ומצאתי שמקורו הוא בדברי אורסינו במחזה "הלילה השנים עשר" . <בטח כולם מחכים לשמוע איפה בדיוק הפירסינגים...>

ל א

New member
גם אני בחשפנים

יש לי תואר ראשון בכלכלה ופילוסופיה ובא לי לעשות תואר שני בתרגום, אלוהים יודע מתי. בין ספר לדיסק אני אבחר בדיסק. יש לי קרוב ל- 1000 דיסקים בבית ואני ממשיך במרץ. ספריית אינדי לתפארת בניתי לי... כשהייתי סטודנט עבדתי בחנות תקליטים יום בשבוע ובמקום לקחת שכר לקחתי דיסקים. בעבר הייתי חובב שחמט די נמרץ ואפילו השתתפתי בכמה תחרויות. יש לי שני חתולים זכרים. גיליתי שהבכור מביניהם הוא זכר אחרי שלקחתי אותו לעיקור והוטרינר גילה שהוא צריך סירוס בכלל, ומאז אני עדיין מתייחס אליו כאל נקבה. התרגלתי. תסתפקו בארבעה דברים? קשה לי לחשוב על משהו נוסף כרגע. אהה, למדתי לקרוא בכיתה א', אין לי עגילים, פירסינג וקעקועים ויש אנשים שחושבים שאני נראה מסומם למרות שאני לא. בחיי.

2_be

New member
גם משתפת פעולה

5 דברים שרציתם לדעת (או שלא..
):
השנה אני מסיימת את התואר הראשון שלי (עוד מהנדסת אלקטרוניקה
)
אני גם המנהלת של הפורום שאליו ריבנדל שולחת את כל הילדים עם שיעורי הבית שלהם
ספרים זה אחת מההתמכרויות שלי (יחד עם אינטרנט ואירובי)
ההתמכרות לספרים התחילה שבת לפני כתה א כשהפתעתי את ההורים שלי והוכחתי שלמדתי את עצמי לקרוא.
אתם תסלחו לי שלא עולה לי עובדה חמישית לראש, נכון?

frumkin1

New member
דבר ראשון

ברכותיי על סיום התואר הקשה הזה (ועוד בגיל 101! יישר כוח!)
דבר שני- אני לא מקנא בך- כל העזרה שאת צריכה להציע לאנשים... באמת עבודה נוראית.

siv30

New member
אחלה רעיון

אז בבקשה -
אני בוגרת תואר ראשון ושני בפלוסופיה ובוגרת תואר שני במדעי המדינה.
יש לי ילד מקסים בן שנה וארבעה, בן זוג נהדר וכלב ויאמרנר- המשפחה האידיאלית מבחינתי.
פעם למדתי קארטה ואפילו הגעתי להישגים לא רעים.
נגמלתי מעישון סיגריות לבד
האהבות הגדולות ביותר שלי הן מחשבים וספרים [למרות שגם אני אוספת בולים ודיסקים אבל לא באובססיביות של ספרים לדוגמא].

weim

New member
גנבתם לי כמעט את כל העובדות...../images/Emo6.gif

א. אני סטודנטית למתמטיקה ומדעי המחשב באוניברסיטה (אם כי כרגע לקחתי שנה הפסקה..סיפור ארוך) מאוד מאוד אוהבת את המתמטיקה. ב. יש לי כלב ויימרנר (מקור השם WEIM) ג. יש לי פירסינג בפופיק ד. מכורה לספרים, אינטרנט, מוסיקה ווימרנרים ה. מתה על ימים של חורף , כשיורד גשם בחוץ ואפשר להתכרבל בפוך ולקרוא....

siv30

New member
צריך להחליט

אחרי זה הכל נעשה קל יותר. אני קיבלתי את ההחלטה, סיימתי את חפיסת הסיגריות שהייתה ברשותי וזהו. אבל במקביל הפסקתי עם כל הדברים שעוררו בי רצון לעשון כמו קפה שחור על הבוקר (שנה לא שתיתי קפה על הבוקר, אחר כך שהרגשתי בטוחה בעצמי חזרתי למנהגי) או בירה. היום הדברים האלה לא מפריעים לי. רק קח בחשבון 10 קילו עליה במשקל, אבל כל ק"ג שווה את המאמץ.

Ayelet S

New member
5 עובדות שלא ידעתם עלי:

מלבד קריאה, התחביב הגדול ביותר שלי הוא לימוד שפות זרות. בנוסף לאנגלית ועברית, שולטת לא רע בצרפתית וגרמנית. לפני כמה זמן, התחלתי ללמוד ספרדית. בינתיים - מאוד נהנית ומתקדמת יפה.
הדבר שהכי מתסכל אותי הוא אי-הבנת שפה. זה גורם לי לחוסר אונים משווע.
אני מאוד אוהבת לבשל. זה מרגיע אותי ובזמן שאני מבשלת, אני נוהגת "לעשות לי סדר" בראש.
אני מכורה לשוקולד ללא תקנה. כמות הצריכה היומית נעה בין חצי חפיסה לחפיסה.
אני מאוד אוהבת לטוס. זה מעניק לי תחושה נפלאה של שחרור וריחוף. לא מסוגלת להבין את אלה המתלוננים ממחלת טיסה וכד'.

frumkin1

New member
אוי

אני שונא שונא שונא לטוס. המטוסים האלה- כל רגע הם עומדים ליפול!!!!!!!!!!!!!!!!

Arana

Well-known member
מנהל
אחי התחתן באותו יום

היית בחתונה שלו?!

למעלה