עדיין בדיון

neta2

New member
שימו../images/Emo23.gif דרוש שיתוף פעולה../images/Emo13.gif

neta2

New member
5 עובדות שלא ידעתם ../images/Emo22.gif

על עצמכם - זה המשחק. ראיתי את זה מיושם בפורומים אחרים כאן בתפוז והחלטתי שגם פה זה יכול להיות מעניין. קבלתי את אישורה של ריוונדל. כל שעליכם לעשות הוא לכתוב 5 עובדות על עצמכם, מעברכם ובכלל (אין צורך לומר "שלא ידענו" משום שאיננו מכירים אחד את השני כלל). והנה אני מתחילה: (לא ספרה של קציר
)
שהייתי קטנה אהבתי לעבוד על אנשים בטלפון
אהבתי הראשונה היתה - שביט אלימלך (שוער הפועל ת"א בכדורדל כיום)
יש לי תואר ראשון בפקולטה לאומנויות מאוניברסיטת ת"א ושני במנהל ומדיניות ציבורית גם מת"א.
אני אוספת בולים
אני גרושה וכיום חיה עם בנזוגי האהוב שגדול ממני ב- 15 שנים בערך. קדימה - אני רוצה שיתוף פעולה (גם בשגיעות חתיב)

neta2

New member
תואר ראשון באומנויות(קו"ט תיאטרון)

התבלבלתי

../images/Emo24.gifגם אני מצטרפת...

1. הייתי תולעת ספרים אינטנסיבית עד גיל 14 בערך שאז אמרו לי שקריאה זה לחנונים בלבד. חזרתי לקרוא רק בגיל 19 ועד היום אני מכה על חטא על כל הספרים הנפלאים שלא קראתי באותו פרק זמן. 2. יש לי שני פחדים מוצהרים בחיים- ברקים ומעליות. 3. אני בת 23 ומסיימת תואר ראשון השנה. 4. בילדותי נהגתי לאסוף כמעט כל דבר שלא זז. האוסף היחיד שהמשכתי לטפח עד היום זה הספרים. 5. אני חובקת חבר מדהים כבר 11 חודשים.

מנסה גם

- מעשנת כפייתית - קוראת המון בזכות סבתא שלימדה אותי על נבכיה של השפה העברית - מאז שאני זוכרת את עצמי אני שונאת שמלות - נשואה כבר 10 שנים ובכיף. - הבת שלי יותר חכמה ממני
תופס?

עופר D

New member
וחמש שלי, בכיף ../images/Emo13.gif

כילד אהבתי לצייר ולצבוע צורות גיאומטריות על דפי משבצות. יש לי 5 מחברות. לא ברור מאיפה הסבלנות
תמיד אהבתי ספורט, אתלטיקה, שייט. עכשיו דלוק בטירוף על אופני הרים;
הפכתי לתולעת ספרים רשמית (בעיני עצמי) רק בצבא, בקורס טייס. היה לי הרבה זמן פנוי;
תואר ראשון ושני בהנדסת מכונות. נהנה כל יום מהמקצוע;
נשוי כבר 17 שנה לאותה אישה, ועדיין מאוהב. מגדל שני ילדים נפלאים. כבר רץ הביתה לפגוש אותם

ILet

New member
הטריוויה שלי

1. רואה את המשפחה כדבר הכי חשוב בחיים. [בעל נפלא ושלושה בנים מקסימים] 2. אוהבת את כל בעלי החיים [מלבד ג'וקים]. יש לי כלבה חמודה. 3. צמחונית. אינני כופה את הצמחונות על בני משפחתי. 4. מוסיקה ממלאת את עולמי. האמנות העילאית לדעתי. ניגנתי 12 שנים בפסנתר ואהבתי כל רגע. גם כיום אני מנגנת להנאתי. 5.מאז שלמדתי לקרוא, בכל רגע פנוי אני מוצאת את עצמי עם ספר. ההנאה שבקריאה מדהימה אותי כל פעם מחדש.

מירטל

New member
וחמש שלי ../images/Emo13.gif

בכיתה ג' אמרתי לאמא שלי שאני שונאת מתמטיקה- אז היא הלכה וקנתה לי ספר שעונה לשם אני שונא מתמטיקה- ועכשיו אני לומדת את זה באוניברסיטה ( שנה שלישית, אם משהו חייב לדעת).
באותו זמן אהבתי נורא ספרים על כלבים- בין הספרים החביבים עלי מאז: מאה כלבים דלמטים ואחד, תעלומת הכלבים המעופפים, ג'וק מן הבוש, פנג הלבן וקול קדומים.
למה אני לומדת בגבעת רם? מסיבה אחת- אני אוהבת את המקום הזה בשלג.
אני אוהבת ספרי פנטזיה לילדים- הקוסם מארץ ים, האחים לב ארי, הארי פוטר, נרניה, פריידן... מה שיותר קיטשי- יותר טוב.
אני מנסה כבר שלוש שנים להבין איך אנשים יכולים להתלהב מסרט שעונה לשם המזעזע מטריצה, מישהו יכול להסביר לי?

frumkin1

New member
שנה שלישית?

ללמוד מתמטיקה לתואר? אוי... אין לי מילים, רק תבורכי. 1. אני מאוד מתעניין בביולוגיה, והייתי רוצה לעסוק במקצוע פסיכוביולוגיה. 2. התחלתי לקרא ספרים בכיתה י'- אחרי שאחותי וחברה לכיתתי שיכנעו אותי לקרא את הספר הראשון של הארי פוטר. 3. אני עומד להתגייס לצבא ההגנה לישראל היקר ב14 לחודש זה. 4. בכיתה ג' קראתי למורה לאומנות שלי מטומטמת. 5. כרגע אני עסוק בכיצד להפוך אהבה למערכת יחסים רצינית.

../images/Emo32.gif

אני גם אוהבת ביולוגיה אז רציתי לשאול: מה זה פסיכוביולוגיה? נשמע מעניין... לא הייתי מתנגדת להסבר קצר.

מירטל

New member
פסיכו ביולוגיה

עוסקת בקשר בין פסיכולוגיה לביולוגיה- ידוע לנו כיום שיש קשר בין הדברים, מחשבות מסויימות גורמות לשינויים ביולוגיים ושינויים ביולוגים גורמים לשינויים פסיכולוגים.

ILet

New member
נכון שג'וק מן הבוש מקסים?

את הראשונה חוץ ממני שידוע לי שקראה את הספר. יש לי עוד ספר חמוד להמליץ לך.משום מה, המקלדת שלי מסרבת להקליד באותיות לטיניות. לכן אכתוב באותיות עבריות: צ'יקן סופ פור דה פט לאבר'ס סול [יענו- מרק עוף לאוהבי חיות מחמד]. אמנם חלק מהסיפורים מאכזבים אבל יש שם סיפורים רבים מרגשים ומקסימים.

ILet

New member
קשה להשוות בין הספרים

אני מאד אוהבת את הספרים של הריוט. לגבי צ'יקן סופ: הספר בנוי מסיפורים סיפורים ללא קשר ביניהם [מלבד הנושא של חיות מחמד כמובן]. הסיפורים נכתבו ע"י כל מיני כותבים. יש בו סיפורים מאד מרגשים. כאמור, לא כולם. אבל את רובם אני מאד אוהבת. אגב, גם הספרים של דארל מקסימים והם שונים מספרי הריוט.

bambi31

New member
קשה...קשה....

יש לי תואר ראשון באומנות התאטרון (אבל אני יכולה לנגב איתו ת'תחת).
מאד מאד אוהבת בע"ח ואם רק היו לי אומץ ותחת בטח הייתי היום וטרינרית
הייתי תלמידה גרועה ביסודי בינונית ומטה בתיכון ומצטיינת באוניברסיטה.
ספרים אני מאד אוהבת לקרוא מאז ומתמיד (כשהייתי קטנה זה היה המקום לברוח אליו) אבל...כמיטב המסורת בפולניה אמא שלי לא קנתה לי ספרים (כי זה עולה הרבה כסף) הספריה היחידה היתה רחוקה מהבית ואמא שלי לא היתה מסיעה אותי |(כי זה עולה כסף) וכך יצא שבילדות היה לי חסך ג-ד-ו-ל בקריאה. אני חושבת שהתחלתי להשלים אותו מגיל 14.
המשפחה שלי היא הדבר הכי קרוב לליבי. לבן שלי (בן ארבע) אני קונה מלא ספרים, מחליפה לו ספרים בספריה העירונית ובספריה של הגן, וכל לילה לפני השנה מקריאה לו סיפור. האיש דווקא לא תולעת.

rigoletto111

New member
5 עובדות...

*הייתי דתי עד גיל התיכון . *ניסיתי להשתחרר מהצבא בנקודה מסויימת בשירותי הצבאי, אבל לא הצלחתי לשכנע את הקב"נית שאני משוגעעעע! *יש לי אח הצעיר ממני ב22 שנה. *אני קורא רק ספרים שאני שואל מהספרייה בהר הצופים. *אני יודע לקרוא 4 שפות אבל קורא ספרות רק בעברית . ככה מתחשק לי.

חמש שלי

התחלתי לדבר בגיל 3
כילדה הכי אהבתי להרכיב פאזלים (ולא לקרוא ספרים!). בגיל 4 התחלתי עם כ- 500 חלקים. ואם כבר גיל הגן, אז הגננת רצתה להשאיר אותי עוד שנה בגן. בסוף רק הגננת נשארה בגן
בכיתה ו', ז' אימא שלי היתה צריכה לנסות לשכנע את המורים למתימטיקה להעביר אותי. בקושי גירדתי את השישים.
הייתי עתודאית (אאוצ'!). או שמא הייתי צריכה להגיד "אני עתודאית" כי אומרים שזה סטאטוס עד סוף החיים, גם אחרי שמשתחררים מהצבא.
אני דוקטורנטית להנדסת חשמל ובונוס עובדה שישית-
לא תאמינו- התחביב העיקרי שלי הוא ספרים!

frumkin1

New member
למה

את מציינת שהתחלת לדבר בגיל 3? סתם מתוך עניין, זה מאוחר/מוקדם? ממש אין לי מושג בעניין הזה. ובתור אחד שהחליט לא ללכת לעתודה- מה את חושבת?

למעלה