עדיין בדיון

Ayelet S

New member
ו......נולדו להם תאומים, וחיו באושר

ובעושר עד עצם היום הזה.....

siv30

New member
ואם בשוקולד עסקינין-

גם אני מכורה לשוקולד, לאונידס, המועדף עלי.

ל א

New member
גם אני מכור לשוקולד

אני מעדיף את השוקולדים הגרמנים ב- 2 שקל שפג התוקף שלהם ומוכרים אותם בכל מיני מקומות מוזרים. יותר טעים מפרה אדומה.

siv30

New member
נקודות דמיון ../images/Emo12.gif

גם פילוסוף וגם אוהב שוקולדים?

ל א

New member
וגם לשנינו יש אף!

נו, סיו, למה להחזיק את האנשים כאן במתח? הגיע הזמן לחשוף את האמת. אני ואת זה אותו בנאדם. את משתמשת בניק שלי (שזה הניק שלך כמובן) כשבא לך לעשות מעצמך צחוק ולצאת אידיוטית. יש לך את התכונה המוזרה הזו... פריקית.

mika32

New member
אני מצרפת את שלי ...

1 אני בת יחידה 2 אני קוראת ספרים מאז שאני זוכרת את עצמי 3 אני מכורה לספרים על השואה 4 אני אוהבת חתולים 5 אני ובעלי נולדנו באותו תאריך

Rivendell

New member
ואת גם חדשה, נכון? ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
אם יבוא לך לעשות טקס חניכה (לספר לנו על הספרים שאת הכי אוהבת ולמה) - את מוזמנת בהחלט!

KarinDi

New member
מצטרפת

לרעיון הנהדר:
אני בין הצעירים בפורום...בת 18, לפני גיוס לתפקיד שושו, עובדת כמוכרת ובהדרכה (סתם פרטים ביוגרפיים לא חשובים)
למרות גילי הצעיר יש לי בנזוג קבוע מאוד כבר 4 ומשו שנים, הוא מקסים ואם לא הבנתם לפי האייקון-עונה לשם ברק. הוא אגב שונא לקרוא, אבל כשמצליחים להכריח אותו להתחיל, נהנה מכל רגע.
בנוסף לקריאה, האהבה הכי גדולה שלי היא צילום. דרך נפלאה להתחבר לאנשים שאחרת לא הייתי מגיעה אליהם. פעם אפילו זכיתי בתחרות צילום אזורית...
הספר שהכי אהבתי בתור ילדה, ובעצם הספר הראשון ש"קראתי" לבד (כלומר, למדתי בע"פ ודיקלמתי) היה "פרפר הזהב והאפונית". לא נראה לי שמישהו מלבדי מכיר.
התנדבתי תקופה ארוכה בחינוך המיוחד, וזה גם התחום בו אני שואפת לעסוק, לא בתור מורה (עקב חוויות קשות) אלא בתחום הטיפולי, כנראה קלינאות תקשורת, בגלל השילוב בין אהבותי-שפה וילדים. ואני אנצל את ההודעה כדי לשתף בלי לפתוח הודעה חדשה: קיבלתי היום תלושים ל"סטימצקי" וקניתי את "לחיות כדי לספר"/ ג.ג. מארקס, "כרוניקה של מוות ידוע מראש" גם הוא של ג.ג. מארקס (שאלתי אתכם כבר פעם למה הוא כ"כ יקר, היום יכולתי להרשות לעצמי :), "ההרפתקאות המדהימות של קוואליר וקליי", כמובן בעקבות ההמלצות החמות עד שורפות של כולם, ובעיקר של ריוו. וגם קניתי לדודה שלי את "יער נורווגי", שאני אוכל להלוות אח"כ!

זה מה שאני עושה לתלמידים שלי תמיד

1. למדתי לנגן בכינור בין גילאי 5-11, אבל כמעט שלא נגעתי בכינור מאז 2. ה"ספר" הראשון שכתבתי אי פעם היה בגיל 6-7 על ילדה בשם סמדי שנולד לה אח קטן. כתבתי וציירתי את הספר על קרטונים כאלה ששמים בתוך אריזות של חולצות כפתורים וחיברתי אותם עם סלוטייפ או חוט 3. אני משתתפת בחוג קיקבוקסינג 4. אני מעריצה ענקית של גארפילד 5. לפני שבע שנים עשיתי קעקוע של נמר וקראתי לו תומאס (הוא בערך בגודל של כדור טניס ונמצא על כתף שמאל שלי. תמונה מצורפת)

Arana

Well-known member
מנהל
הגדול מכולם ../images/Emo26.gif

הייתי צופה אדוקה של התוכנית "גארפילד וחברים", והצלחתי למלא כמעט לגמרי את אלבום המדבקות שלו.

אני משתמשת בגארפילד לכל מטרה

למשל ללמד ילדים אנגלית ולמשל ללמד את עצמי הולנדית.

in het nederlands heet hij......

חארפילד! ומאחר ועיינתי קלות, וחשבתי אולי להצטרף, אני אנסה להציג את עצמי עם חמש עובדות:
אני קוראת המון - כמעט רק באנגלית (בעיקר בגלל מגבלת מיקום בגלל שאני חיה באמסטרדם)
אני קונה את כל הספרים שאני קוראת. לא זוכרת מתי הייתי אי פעם בספריה. אני קונה לפחות שני ספרים בחודש
אני אוספת ספרי דניאל סטיל ומקווה לבעלות על כולם ביום מן הימים - בעלי משתגע מהשטיק הזה שלי ונבוך מהעובדה שהם מוצגים לתפארת ב"ספריה" שהוא בנה לי בסלון...
הגעתי לכאן אחרי חיטוט בכרטיס האישי של אוחנבליק ידידתי
אני קוראת כבר הרבה זמן ובהפסקות את "עקדת עשיו" ו"רומן רוסי" של מאיר שלו בהולנדית....

אוחן אוחן - ראית את הפרסומת

ההולנדית בטלויזיה לספר הטלפונים הלאומי? זה ארנון חרומברך (גרומברג ב"לא הולנדית)

een ogenblik

New member
לא (לא יוצא לצפות בתחנות הולנדיות)

אבל אולי סופסוף אני אזכור את השם שלו, ואפסיק לשאול אותך כל מספר חודשים לשמו. שלב הבא יהיה לזכור על מה הוא כתב ספר. ואז, עוד עשרים שנה לערך בבלגיה, אולי אני אפילו אצליח לקרוא דף שניים מהספר בהולנדית (או שיתרגמו קודם לעברית).

למעלה