מצטרפת
לרעיון הנהדר:
אני בין הצעירים בפורום...בת 18, לפני גיוס לתפקיד שושו, עובדת כמוכרת ובהדרכה (סתם פרטים ביוגרפיים לא חשובים)
למרות גילי הצעיר יש לי בנזוג קבוע מאוד כבר 4 ומשו שנים, הוא מקסים ואם לא הבנתם לפי האייקון-עונה לשם ברק. הוא אגב שונא לקרוא, אבל כשמצליחים להכריח אותו להתחיל, נהנה מכל רגע.
בנוסף לקריאה, האהבה הכי גדולה שלי היא צילום. דרך נפלאה להתחבר לאנשים שאחרת לא הייתי מגיעה אליהם. פעם אפילו זכיתי בתחרות צילום אזורית...
הספר שהכי אהבתי בתור ילדה, ובעצם הספר הראשון ש"קראתי" לבד (כלומר, למדתי בע"פ ודיקלמתי) היה "פרפר הזהב והאפונית". לא נראה לי שמישהו מלבדי מכיר.
התנדבתי תקופה ארוכה בחינוך המיוחד, וזה גם התחום בו אני שואפת לעסוק, לא בתור מורה (עקב חוויות קשות) אלא בתחום הטיפולי, כנראה קלינאות תקשורת, בגלל השילוב בין אהבותי-שפה וילדים. ואני אנצל את ההודעה כדי לשתף בלי לפתוח הודעה חדשה: קיבלתי היום תלושים ל"סטימצקי" וקניתי את "לחיות כדי לספר"/ ג.ג. מארקס, "כרוניקה של מוות ידוע מראש" גם הוא של ג.ג. מארקס (שאלתי אתכם כבר פעם למה הוא כ"כ יקר, היום יכולתי להרשות לעצמי

, "ההרפתקאות המדהימות של קוואליר וקליי", כמובן בעקבות ההמלצות החמות עד שורפות של כולם, ובעיקר של ריוו. וגם קניתי לדודה שלי את "יער נורווגי", שאני אוכל להלוות אח"כ!