עדיין בדיון

להגיד שאני מדברת הולנדית יהיה

הגזמה פרועה. אבל אני קוראת קצת וגם יכולה לכתוב עם הרבה שגיעים.

בני טד

New member
קצת על עצמי

1. מהנדס חשמל - כמעט, בעצם, בסמסטר האחרון. אחת מהבחירות המוצלחות שלי בחיים. מאד אוהב את התחום - רק מקווה שלא אעשה מהתואר עפיפון עם המצב הנוכחי. 2. אהובתי, ספרים ושפות ושלושתם גם יחד הם האהבות הגדולות ביותר שלי. אני מנסה לשלב את שלושתם גם יחד. בבית ספר התיכון הייתי בכיתה שהמוטו שלה היה כדורגל, בנות וסנוקר כך שלא קראתי עד הצבא אף ספר. בצבא הייתי בבסיס שרובו היה מורכב מעתודאים או גאונים לעילא ולעילא. שם התוודעתי לספרים ולאינטלקט. רק הספרים נשארו... 3. אהובתי לומדת לה אי שם בחו"ל, כך שאני די מדוכא רוב הזמן. אחת מהדברים הכי אינטימיים שאנו עושים יחד הוא לקרוא האחד לשני קטע יפה מספר אהוב לאור נרות, קטורת ושוקו חם (שנינו לא אוהבים יין). 4. אני מורכב מפיתה+חומוס+צ'יפסלט. 5. הייתי בכמה וכמה ארצות אך מעולם לא הייתי בירושליים, תל-אביב, נתניה, צפת ובעצם איפה שרק תבחרו בארץ- אני ממש אפס.

catch 2 2

New member
I-V

. סרט אהוב מועדון קרב .. שוחה 5 פעמים בשבוע ,בקרוב גם פרפר (כמו שצריך). ... התחלתי לכתוב ספר אך הוא מתנהל בעצלתיים. .... אף פעם לא אהבתי ואפילו שנאתי את המקצוע ספרות במסגרת בית הספר . התחלתי לקרוא ספרים שתמיד שמעתי את השם שלהם מוזכר בסרטים או בתוכניות, אז קראתי, וכך נתפסתי לקריאה. ..... אינני מחזיק ברישיון ,רוכב על אופניים שצבעתי לבד לכל מקום שצריך, הגשם קצת מעצבן אבל לפחות הוא מנקה אותן.

Guy K

New member
אף פעם לא היית בירושלים / תל אביב?

איפה אתה גר שהצלחת ככה בחינניות להתרחק מהערים המרכזיות של הארץ?

בני טד

New member
אני די בעייתי.

בבית הספר הייתי ילד מ א ד מסוגר ובעייתי, כך שלא יצאתי לאף טיול בבית הספר. בצבא יצא לי להיות הרבה בדרכים או בבסיסים למיניהם, אך לא ממש במקום מעניין. אחרי הצבא טיילתי בחו"ל כמה פעמים, התחלתי ללמוד, אני כמעט מסיים ואולי בקרוב אצא לחרוש את ארצנו (כך שמעתי) היפה. אני גר בקריות. זה לא כזה אי - שם. בחיפה דווקא יצא לי להיות כמה פעמים

rigoletto111

New member
הותרת אותי בפה פעור עם זה

שלא היית בירושלים... תוך שעתיים אתה שם. זוז !

r_yuvali

New member
ירושלים

אתה מוזמן בחום רב להגיע לירושלים...גש בבקשה למשרד הפנים, תבקש להאריך את תוקף הדרכון שלך...ועלה על הדרך העולה לירושלים...אנשים מגיעים מכל העולם לראות את העיר היפה (גם אם הקצת מוזנחת) הזו, ואתה אינך עוזב את הקריות עבורה?
יובלי

emily play

New member
נו טוב

1. אני סטודנטית לתואר ראשון בבלשנות בירושליים. כששואלים אותי מה אני אעשה עם זה אני עונה "אמלצר בהמון שפות". האמת היא שאני רוצה להיות ספרנית. 2. כרגע אני לומדת במקביל שש שפות, מה שמביא את רשימת השפות שלמדתי ביימי חיי (אני לא מתיימרת להגיד "יודעת") ל-9. אני לא חושבת שזה מספיק. 3. ניגנתי על גיטרה 7 שנים ועל פסנתר שנה. מתישהו אני אחזור אל שניהם. 4. לפני שנתיים טסתי לארה"ב, שמתי תרמיל עם שק"ש ואוהל על הגב, וביליתי חצי שנה בללכת 3000 ומשהו ק"מ על שביל האפלצ'ים, ביערות של החוף המזרחי. מאז, אם תשאלו אותי בכל רגע נתון מה אני הכי רוצה בעולם, זה יהיה לעשות את זה שוב. 5. אני לא יודעת לנהוג, אין לי רישיון, והפחד הכי גדול שלי הוא להיות מאחורי ההגה של מכונית נוסעת.

בני טד

New member
שאלה לי אלייך

אני לומד צרפתית, כאשר אחת מהסיבות הטובות שהניעו אותי להחלטה ללמוד את השפה היתה הנטייה שלי לקריאת ספרים בשפת המקור, ואכן אני קורא את "האדום והשחור". אז יש לי כמה שאלות טכניות לגבי הדרך שבה את לומדת: האם ישנו יתרון כלשהו בלימוד שפות (דומות) במקביל או שמא זהו נטל ואת לומדת בשיטה זו רק כדי להספיק כמה שיותר שפות מתוך כוונה להגיע בכולם לרמה בינונית ? אם יותר נוח לך, את מוזמנת לענות לי בתיבת המסרים.

Chatulim

New member
קדימה

* כשהייתי קטנה הייתה לי מחברת אטלס. על כל מדינה באטלס היה לי דף עם כל העובדות, אחוז השטחים הירוקים, טופוגרפיה, משאבים טבעיים, הרכב אוכלוסיה וכל מה שאתם יכולים לעלות על דעתכם. * אני בת 23.5 ו... נשואה! לבעלי המדהים כמובן. * אני לא יכולה לעבור ליד גור חתולים עזוב ולא לעזור לו. אני כל הזמן חושבת עליהם כעל תינוקות קטנים, בני חודש או חודשיים ומה היה קורה אם זה היה תינוק אמיתי. * הפחד הכי גדול שלי: שלא אצליח למצוא לי משהו שאני הכי אוהבת בעולם ובו להתעסק. * כשהייתי קטנה נשפך עלי סיר של מים רותחים על כל הגוף ולא נשארו סימנים

Chatulim

New member
תרשו לי שתי תוספות

* כשהייתי ילדה עבדתי בעטיפת ספרים בספריה הציבורית כדי שאוכל לקחת ספרים ללא הגבלה או תשלום. הייתי שואלת 7 ספרים בפעם וגומרת אותם בצ'יק. * מלבד בעלי, משוש חיי הם שלושת החתולים שלי: נילס (האפור היפה, פטץ' וסאנוק שהצטרפה זה לא מכבר למשפחה והיא עוד גורונית). וזה באמת ממש כייף!

ILet

New member
חמודים נורא!

יש לי הרבה חברים חתולים אבל בחוץ. מידי פעם אני מאכילה אותם. הכלבה שלי מפחדת מהם.

Rivendell

New member
מקסימים לחלוטין

גם החתולים וגם אתם. זה מה שנקרא "מקסימים לחתולין"

Chatulim

New member
תודה רבה

האמת היא שבטעות התמונה שלנו שם, לא שמתי לב, אבל סבבה.

Tennessee

New member
נו, ואח"כ עוד אומרים לי שתולעים/ות

מופנמים מדי בשביל מפגש פורום...
האמת, לי יש יותר בעייה עם למסור עובדות בכתב (אולי בגלגול קודם הייתי עורכת-דין או משהו כזה, ולכן חוששת מהתיעוד
). חוץ מזה, נראה לי שכולם כאן כבר יודעים את הדברים החשובים. אם אחשוב על משהו נוסף, אצטרף למשחק...

Mנטה

New member
הממ.......... לא קל !......

גמני קצת נרתעת, אבל אני אספר מה שבמקומות שונים בפרדס כבר יודעים
- אני מרפאה בעיסוק ועובדת עם ילדים שמוגדרים כ"לקויי למידה קלים". - אני גרה בת-א ומאוהבת בעיר עד כלות
. - אני מכורה לסיפורים מרגע שנולדתי, ההורים שלי היו מספרים לי סיפורים שעות לפני השינה כל יום ואף פעם לא שבעתי, אבא שלי היה ממציא סיפורים ואמא שלי היתה מפשטת בשבילי את סיפורי עגנון, מרוב שכבר נגמר הארסנל... עד היום אני מכורה קשות, אבל האטרף הכל כך קיצוני הזה כבר לא קיים
. - אני גם כותבת מלפני שפורמלית ידעתי לכתוב, סבתי האהובה ז"ל, הציעה לי לכתוב יומן בימי הגן ומאז אני כותבת כל הזמן. כתיבה בשבילי היא צורך. אני לא בטוחה שיצאו מזה ספרים אי פעם, אבל תמיד תוכלו לקרוא את כל הספרים שלא כתבתי, כמו שאתם היטב יודעים
. - אני מנהלת פורומים כבר כמה שנים וכרגע מנהלת את "אסטרטגיות למידה" פה בפרדס ושייכת לצוות הניהול של האתר שבחתימה שלי.

frustrated

New member
אני אשתדל

1. לדעתי, אני הצעיר ביותר בפורום כרגע (16.5), למרות שלאחרונה לא יוצא לכתוב בו הרבה. 2. אהבתי לספרים פרצה רק בתחילת השנה שעברה, ומאז קראתי קרוב למאה ספרים. 3. חבר בקבוצת תאטרון לנוער. 4. מנגן באופן בלתי מחייב על פסנתר, וגם לא ממש טוב בזה. 5. כותב בעיקר שירה, אך גם קצת פרוזה, ולאחרונה ניסיתי קצת כתיבה דרמטית.

למעלה