סקר קטן

אה וואלה?

אז למה את בלי בן זוג אם את כזאת פתוחה ומקבלת הכל? מי מרגיש על הגובה ומה זה קשור בכלל? מקווה שגם לך חם ונעים

בטח שאני פוסלת

אחת מהפסילות הראשונות שלי, היא להבין שמולי יש אנשים קטנוניים..ראה ערך את. ואז אני מפסיקה. ומהר.

אז איזה מזל

שאני לא נמשכת אלייך
לא מבינה את כל פעם הופכת הכל לעניינים אישיים שיערב לך..

ת י א ה

New member
אז ככה ../images/Emo11.gif

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה: גובה(נמוך ממכם) - אפסול שעיר - תלוי עד כמה קמצן - אפסול חסר ניסיון בסקס - אפסול גרוש עם ילדים - לא אפסול. ההפך. נשוי\פרוד - אפסול שחצן - אפסול אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS - לא הבנתי. הוא לא אוהב אותי או לא אוהב שיחות טלפון ו - SMS ? אחד שידוע כסטוציונר - אפסול

mushei

New member
וואלה - גם אני רוצה לענות...

גבוהה ממני - אין לי בעיה עם זה, נמוכה ממני ב- 20 ס"מ - מצויין (מתאים בול לכפיות). שעירה - תלוי איפה ועד כמה... קמצנית - אין לי בעיה עם זה - כסף לא משחק אצלי תפקיד, רק שלא תתקמצן על הכסף שלי (כמו האחרונה שהיתה לי...). חסרת נסיון בסקס - אין בעיה - נלמד אותה... גרושה עם ילדים - כל עוד הם אצל האבא או בחו"ל... נשואה/פרודה - אין בעיה. שחצנית - ההפך - אני מת על שחצניות :) טלפון/SMS - אני כבר אטריד אותה ככה שלא תהיה לה ברירה אלא להגיב... סתם, לא רוצה - לא צריך. סטוציונרית - שתחפש חבר אחר!!!

נימשון

New member
אז ככה

גובה(נמוך ממכם)- אכן פוסלת נמוכים ממני שעיר- פעם לא אהבתי, היום אין לי שום בעיה עם גבר שעיר אך לעומת זאת חלקים לגמרי אני לא ממש אוהבת אם כי לא אפסול על זה. קמצן- נפסל בענק! חסר ניסיון בסקס- לא פוסלת מראש אבל לא מאוד אוהבת את הרעיון. גרוש עם ילדים- לא נפסל מראש אבל מודה שזה בהחלט ידרוש ממני הפעלת שיקול דעת שונה. נשוי\פרוד- נפסל אם כי כבר יצאתי עם פרוד שהצליח להקסים אותי לגמרי. שחצן- לא מפריע לי ממש אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS- לא סיבה לפסילה אך זה בהחלט יכול להוות בעיה. אחד שידוע כסטוציונר- גם עלי עברו ימים כאלה, זה שמישהו עושה סטוצים לא פוסל את זה שכשימצא בחורה שיאהב יפסיק ויהיה נאמן לה.

MaYcHuK

New member
ומאיצוק קמה מהמיטה כדי לענות לסקר:

נמוך ממני לא נראה לי שקיים - אני 152 במידה ויש אז מן הסתם שאפסול ס\שעיר - לא מסוגל צר לי פשוט לא מסוגלת וגורם לי תחושת בחילה גבר שעיר קמצן - יא אלוהים לא יכולה . אני אחת שלא מתקמצנת לא על חברים ולא על בני זוג ולא על עצמי ולכן נפסל חסר ניסיון בסקס - הכול אפשר ללמוד לא איכפת לי כל עוד הבחור עם ראש פתוח ידוע כסטוציונר - אני מנסה אי אפשר להכליל מראש ולקבוע מראש. לא מדבר בפון - לא אפסול למרות שיהיה לי קשה אבל מוכנה להתפשר. לאחר שעניתי אני חייבת לציין שיש פה מקבץ "קריטריונים" שלרוב מאוד חשובים ונדמה לי שבגלל זה אנחנו יוצרים רושם של בררנים , סנובים שלא מתפשרים ואין הדבר נכון!

אז ככה:

גובה - מכיוון שאני 1.68 מ', רצוי שהוא יהיה 1.75 מ' לפחות. שעיר - תלוי עד כמה. סוודרים - לא בבית סיפרנו, קצת שערות זה דווקא נחמד
. חסר ניסיון בסקס - לא בעיה. גרוש עם ילדים - אין סיכוי. אני עדין לא אמא ולא רוצה להיות מעורבת עם ילדים שלא שלי. נשוי / פרוד - אין סיכוי. שחצן - לא, תודה. אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון / sms - לי זה יפריע. אחד שידוע כסטוציונר - כל עוד ברור שעניין הסטוצים מאחוריו והוא רואה בקשק שלנו משהו רציני אין סיבה שלא.

תשובותיי...

גובה: אם הוא נמוך ממני רק ב 2 ס"מ אין לי בעיה עם זה אבל מעדיפה גבוהים יותר שעיר: לא יותר מידיי, מעדיפה קצת שיער על החזה מאשר חלק מידיי , שיער בחזה לדעתי גברי יותר.. קמצן: נתקלתי בעבר בכאלה ועל זה לא מוכנה להתפשר בשום אופן למרות שאני לא טיפוס חומרי ולא מחפשת חומריות וכסף בבן זוג. חסר נסיון בסקס: היה לי בן זוג כזה שלא ידע להתנשק אבל לימדתי אותו והייתה לנו זוגיות טובה אח"כ (נפרדנו מסיבות אחרות). גרוש עם ילדים: למה לא, בתנאי שידע לתת תשומת לב לבת זוג כמו שצריך.. נשוי/פרוד: בהחלט אפסול.. לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה. שחצן: לאחד כזה תמיד אפשר להוריד את השחצנות אם רוצים, תלוי בכמה ארצה אותו כבן זוג. אחד שלא מרבה בשיחות טלפון/SMS: סימן שהוא לא משקיען.. אחד שידוע כסטוציונר: לא בבית ספרי.

סקאוט

New member
זה קטן זה?

אולי הניסוח קטן אבל המשמעות לא קטנה כלל יש פה סייגים מוחלטים ויש שהייתי מתפשר עליהם.

M a x i1

New member
אז תענה יא חכמולוג ../images/Emo132.gif

אתה היחידי שבמקום "לשפוט" לפי התכונות, אתה שופט כאן לפי הכותרת..
תתבייש לך

סקאוט

New member
גברת האצבע שלך מפריעה לי

היא מאיימת על שלוות הנפש שלי לכי תכיני שיעורים בנושא: סקאוט-מיהו יהודי? אחר כך תשימי את גלימת "שמואל הנביא"

M a x i1

New member
מר סקאוט...

את מקסי לא משקיטים!!! וזה היה (די) בצחוק...כאילו דה...

למעלה