סקר קטן

P u s s i c a t

New member
טוב...

א. שעירות זה עניין יחסי כבר הכרתי גורילות שחשבו שהם סטנדרטים - ולעומת זאת גברים סקסיים עם חזה גברי וממש לא מוגזם שחשבו שהם בייבי גורילות ורצו להוריד (אותי אגב גבר שהסיר שערות מגעיל. אלא אם דילל כשהיה מש קטסטרופלי והפריע לו) ב. כנראה שבחרתי במקצוע הלא נכון... כי אני כשעבדתי אל וטרינר וסיפרתי שאני מסרסת חתול ב-20 שניות כשרק השניה קמתי מהשינה - לרוב הגברים פשוט נעלמו לי..
פסלו את מי שבא לכם אל תצאו עם אף אחד שלא עומד ב"דרישות הסף" סבבה לכם. תהנו. אני פועלת בצורה שונה החתולה מנסה לסיים את הדיון המעיק. על שערה בכוס תה.. (טעות מכוונת..)

M a x i1

New member
כל התשובות נכונות ../images/Emo3.gif

כמובן שיש דברים שאוכל להתפשר עליהם, אוקיי, אז אפרט: גובה(נמוך ממכם)
תלוי בכמה, קשה לי לצאת עם בחור שנמוך ממני, ויש בחורים כאלו..אני 1.67 שזה די ממוצע לבחורות (לא?), אז בחור נמוך ממני קצת יהווה בעיה, אבל לא טרן אוף. אבדוק את הצדדים האחרים שלו, וכמובן זה תלוי בכמה יותר נמוך (פחו מ5 ס"מ זה כבר מוגזם-רבאק-מה הוא יסגור לי ת'רוכסן?
). שעיר?
לא אוהבת שעירים, אם זה יהיה מוגזם עד כדי כך שלא אמשך אליו אז זה יהווה בעיה- לא אוכל לצאת איתו, בעעעע קמצן?
לא רוצה קמצן! אבל גם לא פזרן מידי! אני לא חושבת שהבחור צריך לשלם על הבחורה כל הזמן, אולי רק בדייט הראשון כדי להראות עניין וזהו. אח"כ זה צריך להיות הדדי. אבל בהחלט לא להתחשבן כי זה מגעיל. חסר ניסיון בסקס?
כן זה יפריע, בעיה, אבל חשוב שיהיה פתוח ללמוד דברים חדשים. אולי אצליח ללמד אותו משו
לא מה שיפסול... גרוש עם ילדים
לא! זה ביג קייס בשבילי...לא מוכנה לזה בשלב זה של החיים. סורי. נשוי\פרוד
ביג NO !!! לא מתעסקת עם נשואים!!! תתגרש ואז (אולי) נדבר, אם אתה שווה את זה
שחצן
זה תלוי...עד כמה! אני חושבת שזה טוב שהאדם מודה לערך של עצמו, אל במידה. שחצן מידי- אני לא רוצה! מי שאוהב את עצמו מידי- לא אצלי בבקשה! אני רוצה בחור שיהיה לו מקום לאהוב גם אותי
אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS
יש לי בעיה עם אלו ש"נעלמים" להם פתאום...אני רוצה ממנו סימן לפחות ביום על קיומו, משו... אחד שידוע כסטוציונר
תשמעי, בעברו יכול להיות שהיה סטוציונר, אני צריכה לבדוק מה איתו עכשיו. אנשים משתנים. מכירה כאלו מקרוב, שהיו סטוציונרים עד שבאה מישהי מתאימה ותפסה אותם טוב והם החליטו שזהו זה, ועכשיו הם בני 32-33 נשואים עם ילד. יש כאלו שמגיעים לזה בגיל מאוחר יותר, מי שהיה סטוציונר לא בהכארח יישאר כזה, יש כאלו שנקלעו לסטוצים כי זה הכי זמין, לא רצו להשקיע, אבל יש כאלו שממשיכים עם זה עדיין זה נכון. צריך לשים לב.

תשובות

על מה תיפסלו מתוך הרשימה הבאה: גובה(נמוך ממכם) - אין מצב שעיר - אם שעיר מידי אין מצב קמצן - אי מצב חסר ניסיון בסקס - אעדיף שלא, אבל יש מצב גרוש עם ילדים - מאוד מאוד מאוד רצוי שלא - אבל יש מצב, תלוי נשוי\פרוד - אין מצב שחצן - יש מצב אם זה לא חורג מגבולות הטעם הטוב ובפנים בתוך יש איכויות אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון - לא משנה לי\SMS אחד שידוע כסטוציונר - אני אחליט בהתאם לבן אדם, כי לא חסרים סטוציונרים שבעים שמחפשים רציני

M a x i1

New member
בקיצור...

הכל בפרופורציה... ככה גם אני חושבת
קמצן-לא רוצה! נשוי או פרוד זה לא בא בחשבון וגרוש עם ילדים גם לא... שעיר מידי גם לא והעיקר- שיידע לאהוב ויהיה רציני נמאס לי כבר מהמשחקים שלהם...

רגע, תיקון

אחרי שקראתי את כולם לגבי הטלפון אנילא מצפה לדבר 7000 פעם ביום וכל פעם ל-4 וחצי שעות אבל הקשר חייב להיות יום יומי

כשאתן אומרות פוסל זה לגמרי נכשל??

אי אפשר כאילו לעבור עם איזה כמעט טוב קטן....או..אפילו מספיק או איזה ציון 55... דרך אגב - מה אם יצא לי ממוצע משוכלל עובר אבל נכשלתי באחד הסעיפים?

M a x i1

New member
תלוי איזה

סקס אוכל ללמד אותך אם אתה עובר את מבחן המראה החיצוני והמשיכה כמובן

P u s s i c a t

New member
הלו ../images/Emo70.gif לא להתווכח

פסילה זה פסילה
מה שהכי מצחיק אותי זה שאני מוכנה לחתום שחלק לא קטן מהבחורות פה ימצא עצמו נשוי באושר (או פשרה כאובה) למי שלא מתקרב בכלל לרשימת האיסורים הכל כך מוחלטת וקשיחה שפה... אומרים שהאהבה מעוורת. אני נטה לחשוב שאהבה אמיתית פשוט פותחת את העיניים לדברים שהעין לא רואה...

לא סתם הלב מסמל אהבה ולא המח...

הלב קולטים?? הרי היה הרבה יותר הגיוני שהזין יסמל אהבה לא?? אז יש סיבה שכל כך הרבה שנים הלב שולט...

מה שהכי מצחיק

זה שאת צודקת :) קודם כל אל תשכחי שאנחנו משתנים עם הזמן, מתבגרים, הופכים להיות יותר בררנים על דברים מסויימים ופחות בררניים על אחרים, וסדר העדיפויות בהחלט משתנה. דבר שני אנחנו יכולים להפתיע את עצמנו ולגלות שלא הכרנו את עצמנו מספיק טוב, ואם חשבנו למשל שX לגמרי לא בשבילינו, פתאום להיווכח אחרת... ודבר שלישי אני חושבת שאהבה כן מעוורת בהתחלה, אבל זה לאוו דווקא טוב, כי אם היא גורמת לא לראות דברים שחשובים לנו, אז אחרי שההתלהבות או ההתאהבות תגמר, אנחנו "נפתח" את העיניים, ולא בטוח שנרצה להמשיך לחיות שם.. תאמיני לי אם אנשים לא היו ממהרים להציע נישואים אחד לשני בעת ההתאהבות, והיו מחכים מספיק זמן כדי לתת לה לעבור ולהשאר רק עם האהבה והזוגיות, הסטטיסטיקה של הגירושים היתה נראית אחרת..

magenta73

New member
למה לפסול?

לא יפה ככה. תהיה לי בעיה עם הוא נמוך ממני (חישוב נמוך ממני = אני + הפלטפורמות) לא אוהבת שעירים, אבל לא פוסלת. לא אוהבת קמצנים. אבל את זה בדרך כלל מגלים בשלב יותר מתקדם. תהייה לי בעיה עם זה. כן. סקס... בעיה... לא קשור לניסיון. קשור לכימיה בין שני אנשים. אם אין כימיה... נקטס. גרוש עם ילדים, לא פוסלת. כל מקרה לגופו. נשוי ברור שפוסלת. פרוד, לא אפסול אבל לא יהיה אמין בעיני, אז... אי לכך ובהתאם לזאת כנראה שפסול. שחצן... תלוי כמה ואיפה ועל מי. טלפון,וכן הלאה... קטן עלי... לא אפסול. ידוע כסטוציונר? ידוע בעיר, כלומר? לא יודעת. גם פה, כל מקרה לגופו.

תשובותיי

גובה(נמוך ממכם)- יש מצב שכן. שעיר - לא,דווקא זה נחמד בחורף. קמצן - כן. חסר ניסיון בסקס - ממש לא,אני אשמח ללמד אותו כל מיני דברים. גרוש עם ילדים - כרגע יכול להיות שכן,אני מרגישה צורך בהמון תשומת לב ולא כ"כ בא לי להתחרות על המקום הראשון מול ילד (אבל זה יכול להתשנות). נשוי\פרוד -כן,חד משמעית. שחצן - לא יודעת. אחד שלא אוהב לכן לא מרבה בשיחות טלפון\SMS - אולי,כמו שכבר ציינתי,אני זקוקה להמון תשומת לב בזמן האחרון. אחד שידוע כסטוציונר - כן.

למעלה